Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

hııımmm şimdi kapitoo...urfa maraş demek...ikisinde de gezdim biraz...erzurumu bilmiyorum ama...
oofff kızlar offf soğan kürü sitesine baktım azıcık...kisti olanlar mı yapıyo bunu siz yaptınız mı
ben içemedim canım tadı ve kokusundan dolayı iltihap ve kist için içiliyor herhalde

bu arada benim halam geldi ay çok gülmüştüm bu lafa ....
şimdi sorum var sizlere....bakın geliyoooooooooo
benim adet 25 . gün değil de 30.gün geldi...şimdi yumurtlama günleri falan değişti di mi

canım ya bn de sana rastlayamıyorum bır turluu.bu atamalar sınırımı bozdu ıyıce ben sımdıden basladım calısmayao yuzden pek gıremıyorum hem de test yapmayayım dıye uzak duruyorum bıraz,yapanları gorunce tutamıyorum kendımı bılıyorsunevet ya gecen ay yapmıstım erken 3 gun sonra gelmıstı cok kotu olmustum hatırlasana.o yuzden kararlıyım bekleyecegım bu kez.bnm de 1 gun kala cok agrım oldu,gelıyor dedım 1 damla kan.3 gun gectı yok bır sey ama ara ara kasık bel agrım oluyor.hayırlısı o kadar farklı sey yasıyoruz sonuc aynı,o yuzden beklemek en guzeli galıba

bu arada benim halam geldi ay çok gülmüştüm bu lafa ....
şimdi sorum var sizlere....bakın geliyoooooooooo
benim adet 25 . gün değil de 30.gün geldi...şimdi yumurtlama günleri falan değişti di mi
sen daha iyi anlarsın canım akıntından bende aynı olmuştu normalde 15 ağustosda hasta olmam gerekirken 17 sinde oldum ama yumoş tarihim 15ine göre oldu

mantıklı tabi hocam ...soğanı severim de içebilir miyim ki...bi de kistim var mı bilmiyorum..boşuna içmeyelim o zaman
valla ben içemem canım bende kistte yoktu o yüzden içmedim.ama bol bol incir yedim...

ya kızlar acayip ağrıyor kasıklarım,yumurtlama tarihinde böyle ağrısı olan var mıydı? bugün arkadaşın kızını severken kucağıma alayım dedim o da bayaa ağırmış acaba o yüzden mii diye korkuyorum şimdi dee

incir mi ....ya benim akıntım farklı gelmiyo bana sanki şu internetten alıcam test ben akıntımdan anlayamıyorum...sağolasın hocam yoksa serap mı diyim...
oyy 5 olmuş ben yemek yapmaya gideyiiimm...

benim de yumoş zamanım ağırır canım çünkü yumurta büyüyor ister istemez bir baskı hissedebilirsin...

incir mi ....ya benim akıntım farklı gelmiyo bana sanki şu internetten alıcam test ben akıntımdan anlayamıyorum...sağolasın hocam yoksa serap mı diyim...
oyy 5 olmuş ben yemek yapmaya gideyiiimm...
canım ne demek istiyorsan diyebeilirsin...hadi kolay gelsin sana..
ovu testinden bahsediyorsun eğer anlamıyorsan kullan derim canım

sağol yaaa, bugünlerde herşeyden korkuyorum. bebişe engel olur diyee, iyice takıldım buna dersler başlarsa belki bu kadar takılmam, onlarla uğraşırken unuturum evhammlarımıı. onlar da civcivlerim çünküü :))

bende çok takıyordum ama şimdi eskisi gibi değilim bu ay son şansımdı o da olmadı gibi 4 ay dinlemeye aldım kafamı...

bende çok takıyordum ama şimdi eskisi gibi değilim bu ay son şansımdı o da olmadı gibi 4 ay dinlemeye aldım kafamı...

aslında en iyisi takmamak, ama olmuyorr şimdi sen dinlenmeye aldın ya kendini bence şansın daha da artıyor, ne kadar rahat olursan o kadar iyii bu işlerdee :))
köyde öğretmensin dimii ,zordur köyde olmakk ben de 4 sene çalışmıştım köydee.

evet canım köyde öğretmenim birleştirilmiş sınıf bizim okul birde idarecilik bende olunca bebiş işini biraz askıya aldık diyebilirim zaten kocişte yok yanımda..

birleştirilmiş sınıflar çok daha zor oluyor elbette, öğretmenliğin zorluğu yetmiyormuş gibi bi de idareciliğin ağırlığı varr. Allah kolaylık versinn canım yaa. tez vakitte kocişinin yanına atanırsın inşallaaaahhh.

valla braz zor gibi canım 4+4+4 bizi vurdu malesef hiç maraşta yer bile açmamıştı il emride olmayınca çakıldık kaldık burada..

evet bu sistem bayaa zorladı sınıf öğretmenlerini. çok az atama olduğu gibi ildişinda da yer açmadılar doğru düzgün. umarım böyle devam etmezz de kimse daha fazla mağdur olmazz. ne zamandır ordasınn ??

2 senedir canım bakalım ben bir 10 seneyi gözden çıkardım..

yok canım yaa, öyle düşünme hayırlısı ama inşallah en kısa zamanda atanırsın kocişinin yanına. boy boy güzel güzel bebişleriniz olurr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…