- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.961
evet sanırım ole bısey olabılır...benm adetım agrılıdı sadece bıraz fazlaydı ama yadırgamamıstım...
kıkzlarr benm hala gelmedı kırmızılarama cesaret edemıyorum yapmaya halaaa.ders calısmaya basladım kafam dagılsın dıye o yuzden cok gıremıyorum da ıns guzel haberlerle gelırımm yaaa.prolaktın ılacı kullanmıstım normalde 11 ınde olmam lazımdı ama yıne de cook korkuyorumm:18:
kız nasıl duruyorsun test yapmadan 2 gün geçmiş hemi de :18:kıkzlarr benm hala gelmedı kırmızılarama cesaret edemıyorum yapmaya halaaa.ders calısmaya basladım kafam dagılsın dıye o yuzden cok gıremıyorum da ıns guzel haberlerle gelırımm yaaa.prolaktın ılacı kullanmıstım normalde 11 ınde olmam lazımdı ama yıne de cook korkuyorumm:18:
ben bugün okulu tatil ettim hiç çocuk gelmeyincemerhaba arkadaşlar... ancak geldim okuldan :)
yaw ne meraksızsın test yapta sonucunu da yaz uzun zaman oldu bebiş haberi almadık.gelmedi bnm kırmızılar hala kızlaaarrrr gelcek gıbıde durmuo sankim:44:
hoşgeldin canım aramızakızlar ben yeni üye oldum...artık bende aranızda olacağım :)
yasemnn!! Test yap kız..
irem sizin dükkanda bugün iş yok herhalde canın sıkılıyo
kime bakyın kız hangi güzeleIş varda aynı işi yamaktan gözüm şehla görür oldu, başka güzelliklere bakıyom
Iş varda aynı işi yamaktan gözüm şehla görür oldu, başka güzelliklere bakıyom
kime bakyın kız hangi güzele
selaaam kızlaarrr ne iş yapıyorsun sayın şehlaaa
Biraz şaşkınErzurumlu maraşı mesken tutmuş urfada ikamet eden bi güzel kk dayım gızım nere bakcam ...
ayy ben ne iş yapıyorsun yine anlamadım
hiç sohbet ediyoruz hoşgeldinselaaam kızlaarrr ne iş yapıyorsun sayın şehlaaa
oy kyamam ben sana.Biraz şaşkınErzurumlu maraşı mesken tutmuş urfada ikamet eden bi güzel kk dayım gızım nere bakcam ...
canım bana diyor ben erzurumluyum erzurumda yaşıyordum evlendim barklandım eşim maraaşlı bu sefer maraşı mesken tuttum. Ben öğretmenim tayinim çıkmayınca urfada ikamet etmek zorunda kaldım....ayy ben ne iş yapıyorsun yine anlamadım
canım bir kere olması hep olacak anlamına gelmez.ama için nasıl rahat olacaksa öyle yap.aslında varsa idrarda bile belli olur bu zamanda.
zaten ben ıdrar testı yapacagım canım,orda gormeden kanda baktırmayı dusunmuyorum.hayırlısı bakalım ben bekleyeyım sonra cok kotu oluyor yıkılması
hiç sohbet ediyoruz hoşgeldin
oy kyamam ben sana.
canım bana diyor ben erzurumluyum erzurumda yaşıyordum evlendim barklandım eşim maraaşlı bu sefer maraşı mesken tuttum. Ben öğretmenim tayinim çıkmayınca urfada ikamet etmek zorunda kaldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?