Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

evet sanırım ole bısey olabılır...benm adetım agrılıdı sadece bıraz fazlaydı ama yadırgamamıstım...

özeti seni çok etkilemiyo o düşükler, çünkü ne kese oluşabiliyo ne bebiş , kızım test yap düşüğün arkasına kalmak kolay oluyo belki hamişsin biran önce bakta, ek bişeye başlıyacaksan başlarsın ...

canım merak ediyorum ben de seni kaç gündür yoksun.bence de birkaç gün daha bekle.çıkmazsa tekrar yapmak zorunda kalıyo insan üzüntüsü de cabasıBen de adet olmadım henüz 37. gün bugün geçen ay 40. gün olmuştu.ama hafiften karnım ağrıyo yakında gelir galiba(

kız nasıl duruyorsun test yapmadan 2 gün geçmiş hemi de :18:
merhaba arkadaşlar... ancak geldim okuldan :)
ben bugün okulu tatil ettim hiç çocuk gelmeyince

gelmedi bnm kırmızılar hala kızlaaarrrr gelcek gıbıde durmuo sankim:44:
yaw ne meraksızsın test yapta sonucunu da yaz uzun zaman oldu bebiş haberi almadık.

kızlar ben yeni üye oldum...artık bende aranızda olacağım :)
hoşgeldin canım aramıza

selaaam kızlaarrr ne iş yapıyorsun sayın şehlaaa
hiç sohbet ediyoruz hoşgeldin

Biraz şaşkın Erzurumlu maraşı mesken tutmuş urfada ikamet eden bi güzel kk dayım gızım nere bakcam ...
oy kyamam ben sana.

ayy ben ne iş yapıyorsun yine anlamadım
canım bana diyor ben erzurumluyum erzurumda yaşıyordum evlendim barklandım eşim maraaşlı bu sefer maraşı mesken tuttum. Ben öğretmenim tayinim çıkmayınca urfada ikamet etmek zorunda kaldım....

hııımmm şimdi kapitoo...urfa maraş demek...ikisinde de gezdim biraz...erzurumu bilmiyorum ama...
oofff kızlar offf soğan kürü sitesine baktım azıcık...kisti olanlar mı yapıyo bunu siz yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…