- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.001
kocişle bir araya gelemezsek o da zor canımyok canım yaa, öyle düşünme hayırlısı ama inşallah en kısa zamanda atanırsın kocişinin yanına. boy boy güzel güzel bebişleriniz olurr :))
kocişinle iyi geçin o zaman canım...benim yumoş günleri de geldi çattı
benden demesi canım hemen agresifleşiyoruz.
boş bırakmazlar canım burayı ben gitsem bile normumuz zaten 2 mecbur vermesi lazım kadrolu olmasa ücretli mutlaka gelir lojmanımız falan var. ama nasip neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. Ben bu seneyi gözden çıkardım da inşallah seneye burada olmam yoksa kocam çok kötü olacak eve gitmek istemiyor sabah uyandırana kadar ben ölüyorum. Ne yemek yiyor çamaşırları nasıl yıkanacak düşüncesi beni burada boğuyor..Çocuk işine ara vermeyi düşünüyorum tabi kociş ne der bilemem ama burada nasıl yaparım tayin çıkmazsa onu düşünmeye başladım. Birde 5-6 sene hiç çıkmazsa o zamanda yaş alıp başını gidecek olacağız 35...ben de senden mujdeli haber bekliyorum ama kocis uzakta diosun
insallah tez zamanda kavusursunz baya ayri kalmissiniz
bi yanim da orada ogretmensiz kalacak cocuklar icin uzuluyor
onlarin bizden daha cok ihtiysaci var sizlere
ahhh insallah tez zamanda hallolur devlet huzurlu bi yer olur aminn..
ne güzel kocişin yanında kıymetini bilyasemnn saat 6 da test gelcek demişti..:44:
off acıktım.kociş gelse de yesek..
ne güzel kocişin yanında kıymetini bil
bazen düşündükçe kendime kızıyorum arada elimizde olanların kıymetini bilmiyoruz diyehaklısın aslında.dert olmayacak şeyleri dert ediniyoruz..sağlıklı olsunlar da her şey geçer gider..
slm kızlar ben geldim dün gelemedim kan testim negatif çıktı kistlerim maşallah biri 4 cm olmuş diğeri 5 cm ve ben hala hastalanmadım doktor hemen ilaç verirsem ters tepki yapıp kistleri iyice büyütebilir dedi beklemeye aldı beni ne yapmam gerekiyor sizce boş boş bekleyecekmiyim ....
bilemedim ki canim yaaa bence doktorun ne dediyse onu yappp...eee ya olmazsan ne olacakmis ne zaman kadar bekle dediii:26:
ben senin yerinde olsam canım başka bir doktora daha giderdimslm kızlar ben geldim dün gelemedim kan testim negatif çıktı kistlerim maşallah biri 4 cm olmuş diğeri 5 cm ve ben hala hastalanmadım doktor hemen ilaç verirsem ters tepki yapıp kistleri iyice büyütebilir dedi beklemeye aldı beni ne yapmam gerekiyor sizce boş boş bekleyecekmiyim ....
hamiş haberi bekliyoruz yasemnn girecekti saat 6 gibi ama gelen giden yokkizlarrr nasilsiniz bakemm benimkocis gelmedi eve daha yaa
bu aksam butun muhendsleri toplamislar toplanti yapiyorlrmis fabrkadaaa....
ben de sizlere bir bakim dedimmmm
ben senin yerinde olsam canım başka bir doktora daha giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?