- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.021
pazartesi ye kadar olursan gel olmazsan yine gel bi bakalım dedi baka baka doyamadı zaten...
hamiş haberi bekliyoruz yasemnn girecekti saat 6 gibi ama gelen giden yok
ben geldıımmmmmmmmmm
pehhhh yıne yok galıba....eeeeeeeeeeeeeee ne yaptin onu de heleee
bekle canım ama sonra da ihmal etmeevet canım pazartesiye kadar bekleyeceğim olsamda olmasamda pazartesi gideceğim başka bir doktora...
tam negatf deıl...ama pozıtıfte deıl...hayal meyal cızgı cıkıo gıbı ama bılmıom...negatif mi cikti yaniii
nasıl yani :44::44:pehhhh yıne yok galıba....
bekle canım ama sonra da ihmal etme
tam negatf deıl...ama pozıtıfte deıl...hayal meyal cızgı cıkıo gıbı ama bılmıom...
canım incir kürünü yap istersen ben yapmadım ama incir yedim bol bol yemekle bile farketti doktor bile söyledi maşallahları var yumurtalıkların diye Bu arada hoşgeldin aramızaarkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım5 aydır bebek istiyoruz olmayınca doktora gittim yumurta takibi için doktor yumurtaNIN gelişmediğini söyledi çok üzüldüm bu ay ben de çok istiyordum olmadı inşallah sizinkiler olur.
anladım canım.....Umarım bir aksilik çıkmaz...yok canım ihmal etmem aksine bir an önce gitmek istiyorum ama yarın istanbul dışına çıkıyorum mecbur pazartesiyi bekleyeceğim...
sabah ıdrarıylada bı kere yapamda sonra karar verırım..beklemeye kararlıyım bu sefer:)eee temem az da olsa bisi cikmis isteee ya kizim sen kan yaptir benceeee
yasemnn kanda baktırsana kıztam negatf deıl...ama pozıtıfte deıl...hayal meyal cızgı cıkıo gıbı ama bılmıom...
canım incir kürünü yap istersen ben yapmadım ama incir yedim bol bol yemekle bile farketti doktor bile söyledi maşallahları var yumurtalıkların diye Bu arada hoşgeldin aramıza
benim kocişte aramış çık yarın gel diyorkizlar kocisss geldiii ben kacarrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?