- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.061
benim de dördüncüsü çıktı şükür çenemde hamilelikten de ümidimi kestim artık olmuyor ne yapsak olmuyor olacağa da benzemiyor. hayatım hep alt üst olmuş hiç birşey yolunda gitmez mi ya.eylülün yarısına geldik bakalım..burda bir arkadaşın dediği gibi geçsin deyince günler de geçmiyo. sivilcelerim de çıkıyo zaten(
bugün iki hamiş çıktı sana şükürler olsun rabbim. en kısa zamanda bize de ver bekletme fazla hasret kaldık yavruya...selam kızlar.adetım 2 gun gecmıstı test yapmayacagım dedım ama dayanamadım yaptım.sanırım ben de hamıleyııııııııım.cızgı o kadar belırgınkı.allahım sonsuz sukurler olsun.allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns.ıns gercek gebelıktır bu kezz cook heyecanlandım mıdem bulaanıyor ama heyecandan
bugün iki hamiş çıktı sana şükürler olsun rabbim. en kısa zamanda bize de ver bekletme fazla hasret kaldık yavruya...
inşallah canım bebişin seninledir ve sağlıklıdır. duaların için sağol rabbim bekletmesin bizi de hayırlısıyla versin yavrularımızıallahım ıns sıze ve ısteyen herkese nasıp etsın.dua edın ne olur bu kez gercek gebelık olsun.kımyasalım vardı bır tane.doktora gıdınce haber verırım yıne kızlar.
inşallah canım bebişin seninledir ve sağlıklıdır. duaların için sağol rabbim bekletmesin bizi de hayırlısıyla versin yavrularımızı
benim de dördüncüsü çıktı şükür çenemde hamilelikten de ümidimi kestim artık olmuyor ne yapsak olmuyor olacağa da benzemiyor. hayatım hep alt üst olmuş hiç birşey yolunda gitmez mi ya.
canım ihmal etme bak biraz önce arkadaşla konuştum ablası hamişti onunda ablasında bir hastalık çıkmış kızamık mı kızamıkçık mı neyse anlayamadım tam başından gitmediği için şimdi bebişi almak zorundaymışlar .O kadar bekledik müjdeyi aldık sağlıklı olduğunun da müjdesini alalım burada. Unutma içinde bir can taşıyon artık o sana emanet rabbimden...amın canım amın ıns ezan da okunuyor sımdı burada denk geldı ne guzel.ya ben aslında hemen gıtmeyeyım dıyordum ama doktora,kımyasal olması gecen sefer korkuttu benı ya sızce gıdeyım mı yarın?ne bıleyım belkı almam gereken ılac falan vardır dıye
senin kociş yanında canım azcık havalar soğudu mu her hafta gidemem yollarda mahvoluyorum zaten rahatsızlanırsam burada ben naparım geçen sene bir hafta yatak döşek yattım resmen...üzülme bee. bana da bu ay olcakmış gibi gelmiyo amahayırlısı diyelim...
canım ihmal etme bak biraz önce arkadaşla konuştum ablası hamişti onunda ablasında bir hastalık çıkmış kızamık mı kızamıkçık mı neyse anlayamadım tam başından gitmediği için şimdi bebişi almak zorundaymışlar .O kadar bekledik müjdeyi aldık sağlıklı olduğunun da müjdesini alalım burada. Unutma içinde bir can taşıyon artık o sana emanet rabbimden...
senin kociş yanında canım azcık havalar soğudu mu her hafta gidemem yollarda mahvoluyorum zaten rahatsızlanırsam burada ben naparım geçen sene bir hafta yatak döşek yattım resmen...
daha burada çok daha güzel haberlerini alacağız canım keseyi görecen sonra içinde bebiş görünecek daha sonra kalp atışını duyacaksın sonra cinsiyet....takma kafana sen elinden geleni yap gerisini mevlama bırak canım....ıns canım ıns.canım yaa cook sagol.dogru soyluyorsun.yarın sabah gıdıp baktırayım saglık ocagına falan.ona gore de doktoruma gıdeyım ınss.dualarınızda benı de unutmayın ne olur.
daha burada çok daha güzel haberlerini alacağız canım keseyi görecen sonra içinde bebiş görünecek daha sonra kalp atışını duyacaksın sonra cinsiyet....takma kafana sen elinden geleni yap gerisini mevlama bırak canım....
amin canım rabbim bir kapı açar herhalde..atamamda bu şekilde olmuştu...tam ümidimi kestiğim anda atamam olmuştu benim hayatım hep böyle zaten hep uçlarda yaşadım şimdiye kadar...bundan sonrada bu şekilde devam edecek herhalde...orası öyle canım.Allah yardımcın olsun ne diyim
amin canım rabbim bir kapı açar herhalde..atamamda bu şekilde olmuştu...tam ümidimi kestiğim anda atamam olmuştu benim hayatım hep böyle zaten hep uçlarda yaşadım şimdiye kadar...bundan sonrada bu şekilde devam edecek herhalde...
inşallah daha fazla bekletmezlerde hemencecik gelirler..benim de aynı şekilde beklemediğim anda gerçekleşti atama önce sözleşmeli sonra kadro geldi tepeden inme.. nasip bu işler bebişimiz de geliverir inşallah :)
selam kızlar.adetım 2 gun gecmıstı test yapmayacagım dedım ama dayanamadım yaptım.sanırım ben de hamıleyııııııııım.cızgı o kadar belırgınkı.allahım sonsuz sukurler olsun.allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns.ıns gercek gebelıktır bu kezz cook heyecanlandım mıdem bulaanıyor ama heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?