Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

yüzümde kocaman dört sivilce çıkmış ve hiç bir belirti yok daha ne olsun

başkası kursa bu cümleyi utanmadan ne dersin sen, saçmalama hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı, daha gününe ne kadar var dur bi bekle hele ....
bugün hesaplattırdım tekrardan 21 oluyor senin dediğin gibi ve o halde 8 gün var benim bata ve ortada tık yok canım.....

kızlar yorgunum bugün serabı bi güzel pataklarımda halim yok ilgilenin şunla elimde kalmasın

hade öpüyom hepinizi

kız sero seviyom seni dayak isteme benden

bugün hesaplattırdım tekrardan 21 oluyor senin dediğin gibi ve o halde 8 gün var benim bata ve ortada tık yok canım.....

kızım orki ne dedi bende hiç belirti yoktu, bir ikincisi anca rahme yerleşiyodur, şimdi oluşmaya başlar belirtiler son günlerinde görüşelim tekrar

kızlar yorgunum bugün serabı bi güzel pataklarımda halim yok ilgilenin şunla elimde kalmasın

hade öpüyom hepinizi

kız sero seviyom seni dayak isteme benden
tamam dayak yiyemde kendime gelem
iremmmm rümeysayı ekleyemiyorum atıyor beni yine sayfadan düzenleyebilir misin?

hoşbuldum bebem
nasılsın yavru?

e e e e bende de yok ama hic belirti cenemde 3 4 tane sivilce ciktiiii
offfffff offfffffff

offfffff offfffffff
aynen hortlağa benziyorum her taraftan pörtlemiş bir vaziyetteyim ve kociş tutturmuş yarın gel diye korkuyorum korkacak benim bu halimden

iyim kuşum nasıl olayım... başımda bi dert war ama baktım siz kaynatıyonuz katılıwereyim dedim aranıza unutayım biraz...
hayır mı caanım ne derdi? takma kafana yoksa benim gibi sıyırırsın kafayı...

offfffff offfffffff

kız benm yüzümde belki 7-8 tane siwilceden kaynaklann yara wardır... ben çok oynarımda siwilcelerimle hep yara olur .... bende sürekli çıkarlar saolsunlar o yüzden swilceden hiç anlamm

iyi aksamlar kizlar.
kizcaksiniz bana ama....
ben dayanamadim isten gelir gelmez gene az once test yaptim negatif(
yaww varya sen benden de daha iyi dayaklıksın en azından ben test yapmıyorum olumsuz düşünüyorum sadece sen hem test yapıp hem olumsuz düşünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…