- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.081
Canımmm nasıl sevindim anlatamammmm:)) inşallah sağlıkla alırsın kucağına...Allahım bana da isteyen herkese de nasip etsin...bu arada bizim de çok canımız sıkıldı bu atama olayına.ikimiz de atanamadik.özel okulda devam 1 sene daha
selam kızlar.adetım 2 gun gecmıstı test yapmayacagım dedım ama dayanamadım yaptım.sanırım ben de hamıleyııııııııım.cızgı o kadar belırgınkı.allahım sonsuz sukurler olsun.allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns.ıns gercek gebelıktır bu kezz cook heyecanlandım mıdem bulaanıyor ama heyecandan
cok tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn
e e e e super yaaa bebisler geliyorrrr
sagol canım benım allah sızlere de nasıp etsın ıns.herkesten dua ıstıyorum ama sen de dua et olur mu bebısım bu kez tutunmus olsun.amın amın canım ıns herkesle bırlıkte ben de saglıkla alırım kucagıma
ayyy canim benim butun dualarim seninle merak etme sen
bu sefer hersey yolunda gidecek insallhhhh aminnn
bende 0.01 ile kaçırmıştım bir keresinde diğerinde de 0.05 ile kaçtıamın canım cook sagolasın ıns sıze de nasıp eder allahım.dua et bana olur mu nolur bu kez tutunmus olsun bebegımya bu yıl turkce alacagı tuttu adamın sansa bak,bnm puan yok bu yıl.gecen atamayı 0,02 ıle kacıran ben yaa.ama sımdı o kadar uzulmuyorum.varmıs allahımın bır bıldıgı,eger hamıssem zor olacaktı bu sıra sanırım.ıns br dahakıne artık.sen de uzulme en azından calıstıgın bır ısın var.canım hayırlısı olsun hakkımızda
kizzz iremmm ne konusmuyonnn soru sordum niye cevap vermiyonnnn
senin bugun dogum gununmu kisssss
ekliyorum canım hoşgeldin bu arada...selam topiğiniz hayırlı olsun benide ekleyin listeye bat 20 eylül göz dikmedim eylül ayına ama olsun sohbete gelirim artıkın
evet canım yaşlandım bugünkızma be geçmişten geliyom anca gelebildim ne çok konuşmuşunuz diycemde sanem hamileymiş konuşmanız normal, sanem canım hayırlı olsun , saglıkla kucağına alırsın inşallah, bence hemen git doktora tutunma sıkıntısına karşı progesteron vb. bişey verebilir erken gitmek iyidir bence...
ekliyorum canım hoşgeldin bu arada...
tamam canım sana kolay gele o zaman byyyhoşbulduk canım şimdi bana müsade kurtlar vadisini izliiycem hadinn bay bayyyyyyyyyyyy
evet canım yaşlandım bugünkızma be geçmişten geliyom anca gelebildim ne çok konuşmuşunuz diycemde sanem hamileymiş konuşmanız normal, sanem canım hayırlı olsun , saglıkla kucağına alırsın inşallah, bence hemen git doktora tutunma sıkıntısına karşı progesteron vb. bişey verebilir erken gitmek iyidir bence...
nln84 de hamileymiş canım 4 haftalıkmış hemde...
selam topiğiniz hayırlı olsun benide ekleyin listeye bat 20 eylül göz dikmedim eylül ayına ama olsun sohbete gelirim artıkın
hayırlı olsun tüm hamişlere, ya bizim ayımız değilmiş bu eylül ama maşallah yinede pek bir bereketli ay yahudarısı bat beklemeyenlere...
seninki de inşallah ekim olur tohumunu ekimde ekersin bebişinhayırlı olsun tüm hamişlere, ya bizim ayımız değilmiş bu eylül ama maşallah yinede pek bir bereketli ay yahudarısı bat beklemeyenlere...
seninki de inşallah ekim olur tohumunu ekimde ekersin bebişin
Bana ocak ayı görünüyor
yok tatlim kizmadim yaaa aa a a adogum gunun kutlu olsun canim yeni yasinda bebisin insallh seninle olurrr tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?