- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.121
aynen hortlağa benziyorum her taraftan pörtlemiş bir vaziyetteyim ve kociş tutturmuş yarın gel diye korkuyorum korkacak benim bu halimden
hayır mı caanım ne derdi? takma kafana yoksa benim gibi sıyırırsın kafayı...
ameliyatla geçmez mi canım geçmiş olsun belki olmaz hı?tatlım benm sol kalça eklemmde ödem oluşuyo... ilk 12 yaşında oldu sonra üniwersidete oldu şimdi yine sızlıyo ağrı yapıyo anlıcan yine başladı oluşmayawe canım çok sıkılıyo... 10-15 gün hastanede yatıyom 2-3 ay kadarda koltuk değnekleri kullanıyom... sırf korkudan yine ağrıcak die yürüyemiom bi süre... hepsinden geçtim çok canım yanıyo kuzu ya o ödem dağılana kadar ölsem daha iyi diyorum... nefes almak bile işkence oluyo sızlıyo hep
ameliyatla geçmez mi canım geçmiş olsun belki olmaz hı?
canım bat 21 eylülse şimdi belirtilerin başlaması gerekmez mi?
kendi psikolojini kendin mahvediyorsun olacağı varsa da olmaz canım üzüntüden tutunamaz sana bebişin..dedim ya
test ureticisi bi sponsor bulayim ben
inşallah üşütmüşsündür canım eğer değilse mutlaka başka bir doktora görün bence deya ne bileyim ilk olduğunda 12 yaşındayken ayağıma ağırlık bağladılar günden güne azaltarak dağıttılar.. ameliyatta oluyomuş ama ameliyat dedikleride şırıngayla ödemi almak oluyomuş doktor daha yaşı çok küçük almayalım öyle alınırsa her yıl aldırmak zorunda kalır demişti... bi daha olduğundada aynı doktora gittik yine aynı işlemi yaptı... bu sefer değiştircem doktoru bakalım başkası ne dicek...
inşallah değildir çünki üşüttüğümdede normalde sızlıyo buseferde böyledir inşallah...
işte hiçbiri bende yok.....belirtilerimi yazmistim ya
belki psikolojiktir ama bilemiorum
inceden kasik agrisi
kasikta bicak gibi saplanmalar
gaz
idrara fazla cikmaya basladim bu aralar
kendi psikolojini kendin mahvediyorsun olacağı varsa da olmaz canım üzüntüden tutunamaz sana bebişin..
hadi kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler
İnşallah yarın da yasemnnden güzel haberler alırız ve hamiş sayımız 10u bulur.....
ve oynarız azcıkda olsa bebiş mebiş düşer o yüzden azcık oynarız...
inşallah canım önce rüyamda göreyim sonra rüyalarım gerçek olsun gerçeğini göreyim...iyi geceler canım tatlı rüyalar... rüyanda bebişini gör
canım bat 21 eylülse şimdi belirtilerin başlaması gerekmez mi?
üzülmeyeyim mi şimdi ama sivilceler patlak verdi...gerekmez canım
üzülmeyeyim mi şimdi ama sivilceler patlak verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?