- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.161
kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır. listeden de bir an önce silin olur mu
kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır. listeden de bir an önce silin olur mu
napayım canım mesele kendimiz olunca olmuyor işte artık takmıyorum zaten geldim kocişin yanına benden mutlusu yok ayrıca sevindirici bir haber daha aldım tayin işi ile ilgili inşallah doğrudur bizi de kapsar...Canım sen başkaları olunca ne güzel telkin ediyorsun.kendine gelince yok bişey.kendini sevmiyor musun sen?bak ben dün bir arkadaşımla konuştum,üniversiteden...önce takvimler hazırlamış,her ay stres yapmış kendine..sonra bırakmış gidişatına..şu an 9 aylık hamiş.yakında gelecek prensesi...bence stresi bırak..her ay adet dönemimize yaklaşırken stresleniyoruz...bu da bir daha ki ayı etkiliyordur mutlaka.kırmızılar da önemli..kırmızılara laf yok
ben geldim bu sefer çok güzel denk geldi hiç beklemedim yollarda da 3 ..30 da evdeydim. ama sen yoksun...Iyi yolculuklar canım...
yok valla görmedi bile canım o kaddar özlemiş kibenim esim alisti canim hep gordugu icinn..ama seninki simdi kisa sureli bir sok gecirebilr:))))
canım geçmiş olsun ama üzme kendini vardır bir hikmeti. Sözün bittiği yerdeyim..tıkandım...kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır. listeden de bir an önce silin olur mu
arkadaşlar şimdi bizlere hak vermişler iki branş seçebiliyoruz özür grubu için.Teknoloji tasarım ve Zihinsel engelliler öğretmeni.Teknoloji tasarımın geleceği yok sadece 7ve 8. sınıflarda dersi var.. Zihinsel engelliler isminden de anlaşılabileceği gibi zor bir bölüm stajımı orada yapmıştım ve bitirene kadar ben bitmiştim. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu iki alandan birisini seçip eşinizin yanına mı gelirdiniz yoksa devlet sizi ne zaman sınıf öğretmeni olarak eşinizin yanına göndermesini mi beklerdiniz...Bu 4+4+4den dolayı biraz zor gibi görünüyor ama... Birde alan değişikliği yaparsam geriye dönemiyorum memuriyet hayatında bir kere alan değiştirebiliyoruz. tabi burası türkiye yarın ne olacağı da belli......
kafayı yiyecek gibiyim teknoloji tasarım pek istemiyorum aslında ben küçük çocuklara alışmışım büyüklerle yapamam gibi geliyor. Öfffff kafayı yiyeceğim öyle bir köşeye sıkıştırdılar ki kaçacak delik arıyoruz resmen...zihinsel engelliler öğretmenliği çok zor yani insan çok üzülüyor onlarla çalışırken. ama bi arkadaşım çok severek yapmış, onlara yardımcı olmak da güzel tabii. teknoloji tasarım seçersen de hep büyük öğrencilerle çalışırsın, yeni yeni ürünler yapmak da çok güzel. teknoloji tasarım dersinin kapanma riski mi var ? kapansa bile o zaman da başka bi ad altında benzer bi ders yaparlar bence, onlar açıkta mı kalacak, öyle bi şey olmaz bence. sen iyice düşün, eşinle de kafa kafaya ver :) senin için hayırlısı olsun. ama sana katılıyorum bu sistemle olduğumuz yerden kıpırdayamayacağımızı düşünüyorum. senin için herşey güzel olur inşallaahh.
ve zihinsel engelliler öğretmenliğini tercih etmeden teknoloji tasarım öğretmenliği açılmıyor kızlar...zihinsel engelliler öğretmenliği çok zor yani insan çok üzülüyor onlarla çalışırken. ama bi arkadaşım çok severek yapmış, onlara yardımcı olmak da güzel tabii. teknoloji tasarım seçersen de hep büyük öğrencilerle çalışırsın, yeni yeni ürünler yapmak da çok güzel. teknoloji tasarım dersinin kapanma riski mi var ? kapansa bile o zaman da başka bi ad altında benzer bi ders yaparlar bence, onlar açıkta mı kalacak, öyle bi şey olmaz bence. sen iyice düşün, eşinle de kafa kafaya ver :) senin için hayırlısı olsun. ama sana katılıyorum bu sistemle olduğumuz yerden kıpırdayamayacağımızı düşünüyorum. senin için herşey güzel olur inşallaahh.
hayırlı uğurlu olsun canım...selam arkadaslar ben de doktora gıttım bugun.sukurler olsun kı degerım 1243keseyı de gorduk.allahım ızın verırse 15 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdecegız.hepınıze dua edıyorum sız de dualarınızda benı de unutmayın olur mu?
evet canım yaşlandım bugünkızma be geçmişten geliyom anca gelebildim ne çok konuşmuşunuz diycemde sanem hamileymiş konuşmanız normal, sanem canım hayırlı olsun , saglıkla kucağına alırsın inşallah, bence hemen git doktora tutunma sıkıntısına karşı progesteron vb. bişey verebilir erken gitmek iyidir bence...
hayırlı uğurlu olsun canım...
sagol canım.allah sızlere de nasıp etsın ıns hayırlı zamnda amın.
sanem55 allah kucağına almayı nasip etsin tatlımmm çok mutlu oldummmm sağlıkla buyut inşş cnmm..
hamile olan arkadaşları tebrik ederimRabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inş.
:84::84::84::84:Kafayı yiyeceğim resmen:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?