- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.181
:84::84::84::84:Kafayı yiyeceğim resmen:84::84::84::84:
selam arkadaslar ben de doktora gıttım bugun.sukurler olsun kı degerım 1243keseyı de gorduk.allahım ızın verırse 15 gun sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdecegız.hepınıze dua edıyorum sız de dualarınızda benı de unutmayın olur mu?
hayırlı uğurlu olsun canım, hamileliğin sağlıklı geçsin ve doğumun kolay olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
arkadaşlar şimdi bizlere hak vermişler iki branş seçebiliyoruz özür grubu için.Teknoloji tasarım ve Zihinsel engelliler öğretmeni.Teknoloji tasarımın geleceği yok sadece 7ve 8. sınıflarda dersi var.. Zihinsel engelliler isminden de anlaşılabileceği gibi zor bir bölüm stajımı orada yapmıştım ve bitirene kadar ben bitmiştim. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu iki alandan birisini seçip eşinizin yanına mı gelirdiniz yoksa devlet sizi ne zaman sınıf öğretmeni olarak eşinizin yanına göndermesini mi beklerdiniz...Bu 4+4+4den dolayı biraz zor gibi görünüyor ama... Birde alan değişikliği yaparsam geriye dönemiyorum memuriyet hayatında bir kere alan değiştirebiliyoruz. tabi burası Türkiye yarın ne olacağı da belli......
zihinsel engellilerde çalışan bir arkadaşım vardı üniv.den onu aradım şimdi. yaparsın sen diyor milli eğitime bağlı üstelik alt sınıf kavramı var bizde senin gireceğin sınıflar bunlar dedi. diğer vakalara zaten biz bakıyoruz dedi. hani güç öğrenen çocuklar varya kaynaştırma sınıfı diyeyim bizimki oymuş demesine göre..ben cevap verıyorum canım,zıhınsel engellılerı secıp gelırdım esımın yanına.allah ayrı dusurmesın ama bana cok zor gelıyor ayrı kalmak.allah mecbur bırakmasın tabıkı asla buyuk konusmam.emınım cok zordur zıhınsel engellıler ogretmenlıgı ama zamanla alısılır sanırım.bnm arkadasım calısıyor o okulda.cok sevıyor ve cok memnunum dıyor.sen bılırsın tabıkı nacızane fıkrım.devletı beklersen valla 4 yıldır seksen ustu puanlarla atanmayı beklıyorum
canım incir kürünü yap istersen ben yapmadım ama incir yedim bol bol yemekle bile farketti doktor bile söyledi maşallahları var yumurtalıkların diye Bu arada hoşgeldin aramıza
zihinsel engellilerde çalışan bir arkadaşım vardı üniv.den onu aradım şimdi. yaparsın sen diyor milli eğitime bağlı üstelik alt sınıf kavramı var bizde senin gireceğin sınıflar bunlar dedi. diğer vakalara zaten biz bakıyoruz dedi. hani güç öğrenen çocuklar varya kaynaştırma sınıfı diyeyim bizimki oymuş demesine göre..
eşim özel sektörde çalışıyor bende öğretmenim tayinim çıkmadı 4+4+4den dolayı
yap canım faydasını görürsün umarım...hoşbulduk canım
tamam canım şimdi soğan kürü yapıyorum bitince de incir kürü yapacağım inşallah.
ben de geçmek istiyorum ama bende mükemmelliyetçilik gibi pis bir huyum var canım o duygumu aşabilir miyim diyorum yoksa bu sefer kafayı yerim çünkü sınıf normal değilbnm arkadasım da mıllı egtıme baglı canım ve cok memnun.bana sorarsın dusun derım madem fırsat var.cunku ayrı olmak cok zordur emınım.hakkında hayırlısı olsun ıns.yeme kafayı guzelce dusun karar ver canım.bence alısırsın sen de.bn olsam gecerdım
canım inan yoruldum her haftasonu o kadar yolu tep gel eşinin yanına ömrümün en güzel yılları hep yollarda geçti yani evleneli bir yıl oldu daha tam aile olduğumuzun farkında değilim ve giden benim hayatımdan gidiyor...serapcım ben seni çok iyi anlıyorum canım. benim eşimde geçen yıl yüksekovaya atandı ben kayserideydim.
yap canım faydasını görürsün umarım...
ben de geçmek istiyorum ama bende mükemmelliyetçilik gibi pis bir huyum var canım o duygumu aşabilir miyim diyorum yoksa bu sefer kafayı yerim çünkü sınıf normal değil
valla canım bn dusunuyorum da boyle uzak kalmaktansa yenerım sanıırım her duygumu.bn cook uzuluyorum bu durumunuza.en guzel zamnlar ayrı gecıyor.evlenıp bır sey anlamıyor ınsan.cok zor cok bence cok ıyı dusun.her zamn gecmez bu fırsat ele.burası turkıye
bakan atv.de haber programındaydı az önce... eşleri özel sektörde çalışanlar eş durumuna başvuramayacak diyor ya... yani bu benim son şansım...valla canım bn dusunuyorum da boyle uzak kalmaktansa yenerım sanıırım her duygumu.bn cook uzuluyorum bu durumunuza.en guzel zamnlar ayrı gecıyor.evlenıp bır sey anlamıyor ınsan.cok zor cok bence cok ıyı dusun.her zamn gecmez bu fırsat ele.burası turkıye
bakan atv.de haber programındaydı az önce... eşleri özel sektörde çalışanlar eş durumuna başvuramayacak diyor ya... yani bu benim son şansım...
yani bu son şansssseeee bence durma canım ne zaman ne olacagı hıııc bellı olmuyor.elıne gecınce fırsat kacırmayacaksın vesselam
o birşey demiyor sadece uzakta olsa yaz diyor köy dahi olsa ben götürür getiririm diyor yeter ki akşam geldiğimde evde seni göreyim diyor ondan sonra da gülüm sen bilirsin diyor hangisinde mutlu olacaksan onu yaz diyo. yani onun kafası da karışık...yanıııııesın ne dıyor
o birşey demiyor sadece uzakta olsa yaz diyor köy dahi olsa ben götürür getiririm diyor yeter ki akşam geldiğimde evde seni göreyim diyor ondan sonra da gülüm sen bilirsin diyor hangisinde mutlu olacaksan onu yaz diyo. yani onun kafası da karışık...
aynen canım ve bakanımız özel sektöre takmış şu an...anladım.belkı o da pısman olmandan korkuyordur,o yuzden karısmıstır.sen bılırsın canım da ben pek dusunmezdım ya gercekten ıkınıze de cok zor cunku.ve ne zamn ne olacagı hıcc bellı olmuyor
aynen canım ve bakanımız özel sektöre takmış şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?