- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.141
serapcım topikten rica ediyorum biri seni biri de beni dövsün kendimize gelelim kuzum yok öyle bir şey. artan progesteron tabiki sivilce de yapar
nolmuş benim sivilceme napayım kafayı yedim bu ayda yok gibime geliyor...hay senin sivilcene emi, bebiş vucudu yeniler ergenlere döndün demekki, noluyo kızım ergenler gibi patlatıyon
serapcım topikten rica ediyorum biri seni biri de beni dövsün kendimize gelelim kuzum yok öyle bir şey. artan progesteron tabiki sivilce de yapar
zevkleikinizinde kafasına kafasına vurcam olan aklınızda gidecek diyeceklerki bu bebişler analarından akıllı
nolmuş benim sivilceme napayım kafayı yedim bu ayda yok gibime geliyor...
ya ne bileyim ümitsizlik yavaş yavaş kendini gösteriyor iş kendimiz olunca inan insanın elinde olmuyor. ve bu 7. ay ve artık olumsuz bir haber görmekten duymaktan işitmekten korkuyorumolmayada bilir 3 hafta önceden tellal çağırmana gerek var mı hııkızım hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz diyoruz, gelirse kabulumüz gelmezsede razıyız mevlam zora sokmasın yeterki, ama senin ki erken velvele dur bi günün gelsin gün doğmadan neler doğar, ben kahverengi akıntım var bu bebek yok derken neler söylüyodunuz bi de şuan dediklerinize bakın tutarsızlar sizi sen iyi düşün iyi olsun millete diyon umutsuz olma bebişin tutunmaz, sen tutunma günlerinde çünkü ben bu araları senin bebişin rahme yerleştiği günler olarak hesap ediyorum kendin yelkenleri suya indir ah bi yanımda olcan nası döferim seni
bebişimin anasına dilsiz desinler di mio çıkardığın dili kökünden keserim
ya ne bileyim ümitsizlik yavaş yavaş kendini gösteriyor iş kendimiz olunca inan insanın elinde olmuyor. Ve bu 7. Ay ve artık olumsuz bir haber görmekten duymaktan işitmekten korkuyorum
bebişimin anasına dilsiz desinler di mi
napayım canım kociş psikolojik olarak çökmüş durumda.gitmezsem bu seferde o kötü olacak.Ama bulduğum otobüs yine direkt antebe gdiyor oradan da maraşa dolmuşla geçeceğim bu sefer fazla aktarma yok anlayacağın.haftaya da gidemem şimdi sabah alacağım çocukları haftaya öğleci olacağım geç çıkıyoruz son araba 7,30 da ona yetişebiliyorum anca ona da binince gece 1 gibi maraşta oluyorum o daha fazla yoruyor gece olunca. birde haftaya hasta olursam yol daha da zor olur benim için hepsini düşündüm en mantıklısı bu hafta geldi..Inşallah vardır bebişin canım, ama olmasa da bundan etkilenmek ancak diğer ayımızıda yok saymamızı sağlar azmimiz azalmayacak , aslında sana şey diyecektim ben, benden sana tavsiye kendi yorgunluğundan geçtim tutunma dönemlerinde yani yumurtlamadan sonra yolculuk yapma , ben hamile kalığımı öğrendim 2 gün sonra ve ondan sonraki düşüğe kadar olan süre her gün dışardaydım ve çok yoruldum, bazen aklıma geliyo beta düşük başladı ama belki dinlenseydim ve ek bişeyler alsaydım (bu arada doktorda verme gereği duymadı ama) belki tutunurdu diye
napayım canım kociş psikolojik olarak çökmüş durumda.gitmezsem bu seferde o kötü olacak.ama bulduğum otobüs yine direkt antebe gdiyor oradan da maraşa dolmuşla geçeceğim bu sefer fazla aktarma yok anlayacağın.haftaya da gidemem şimdi sabah alacağım çocukları haftaya öğleci olacağım geç çıkıyoruz son araba 7,30 da ona yetişebiliyorum anca ona da binince gece 1 gibi maraşta oluyorum o daha fazla yoruyor gece olunca. Birde haftaya hasta olursam yol daha da zor olur benim için hepsini düşündüm en mantıklısı bu hafta geldi..
canım çok acil olmadığı zaman izin yok 15 gün vardı onuda yaz tatilinde kullandık düğünlerde cumrtesi öğleye kadar var. sonra kendi marketlerine geçiyor. orası da bu hafta zaten çok yoğundu öğretmen atamaları olduğu için nefes alamadık diyor.eşin gelemiyo mu yanına işleri çok mu yoğun oluyo ...
canım ben çıkıyorum gör,şmek üzere daha giremeyebilirim akşama görüşürüz dünkü gibi bol bereketli bir gün olsun inşallah....
Inşallah vardır bebişin canım, ama olmasa da bundan etkilenmek ancak diğer ayımızıda yok saymamızı sağlar azmimiz azalmayacak , aslında sana şey diyecektim ben, benden sana tavsiye kendi yorgunluğundan geçtim tutunma dönemlerinde yani yumurtlamadan sonra yolculuk yapma , ben hamile kalığımı öğrendim 2 gün sonra ve ondan sonraki düşüğe kadar olan süre her gün dışardaydım ve çok yoruldum, bazen aklıma geliyo beta düşük başladı ama belki dinlenseydim ve ek bişeyler alsaydım (bu arada doktorda verme gereği duymadı ama) belki tutunurdu diye
iste canim bizimkiler boyle malum gunlerde cikinca biz boyle tedirgin oluyuyozzz:18:kız benm yüzümde belki 7-8 tane siwilceden kaynaklann yara wardır... ben çok oynarımda siwilcelerimle hep yara olur.... bende sürekli çıkarlar saolsunlar o yüzden swilceden hiç anlamm
aynen hortlağa benziyorum her taraftan pörtlemiş bir vaziyetteyim ve kociş tutturmuş yarın gel diye korkuyorum korkacak benim bu halimden
hayır mı caanım ne derdi? takma kafana yoksa benim gibi sıyırırsın kafayı...
tatlım benm sol kalça eklemmde ödem oluşuyo... ilk 12 yaşında oldu sonra üniwersidete oldu şimdi yine sızlıyo ağrı yapıyo anlıcan yine başladı oluşmayawe canım çok sıkılıyo... 10-15 gün hastanede yatıyom 2-3 ay kadarda koltuk değnekleri kullanıyom... sırf korkudan yine ağrıcak die yürüyemiom bi süre... hepsinden geçtim çok canım yanıyo kuzu ya o ödem dağılana kadar ölsem daha iyi diyorum... nefes almak bile işkence oluyo sızlıyo hep
canimmm cok cok gecmis olsunnn insallh kisa surede sifa bulursunnn
ya ne bileyim ümitsizlik yavaş yavaş kendini gösteriyor iş kendimiz olunca inan insanın elinde olmuyor. ve bu 7. ay ve artık olumsuz bir haber görmekten duymaktan işitmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?