Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım rahat olmaya çalış moralini bozma herşey yoluna girecek sonunda umudunu kaybetme hiç bir şey için

haklısın canım zor bir durum ama eşin yanında oldukça sende mutlu olacaksın ayrı uzak olmak çok zor ikiniz için olan en doğru kararı sen vereceksin

haklısın canım zor bir durum ama eşin yanında oldukça sende mutlu olacaksın ayrı uzak olmak çok zor ikiniz için olan en doğru kararı sen vereceksin
acayip midem bulanıyor stres mideme vurdu herhalde...evet eşimin yanında çok mutluyum huzurluyum..Farklı bir dünyada hissediyorum kendimi. Onun hırçınlığı da geçiyor yanındayken...

bilmiyorum ki canım inanın kafam çok karışık bir tarafta sevdiğim meslek bir tarafta canım dediğim eşim...

canım hakkında hayırlı olsun ben de aynı durumdayım eşimle aynı şehirdeyiz ama ben çok uzaktayım...yani orada kalsam hergun gelıp gıtmekten ıyıdır...yoruluyorum kışın zor oluıyor...ve sürekli köyde insan asosyalleşiyor...
aynı hak bende de var.il içi sizden sonra yani...kafam karışık merkeze ya da ulaşımın daha kolay olduğu bi yer mi yoksa yıllardır alıştığım yer mi...mesleğim mi farklı bı dal mı.... gözümün içine bakan yumurcaklar mı...yoksa bakışından ne dediğini anlamayacağım günahsızlar mı....hergün öğrendiklerini görmek mi.....1 yılda arpa boyu gitmek mi...sınıfta huzur mu....sınıfta tetikte olmak mı... köyden merkeze en az 10 yıl daha çalışmam lazım gelmem için...
bir kez verilecek hak...gidip geliyorum ne güzel boşver diyorum da kafam da allak bullak

sonunda beni anlayan biri çıktı benimle aynı durumda olan biri geceden beli gözüme uyku girmedi...

canım biz gidip gelemedik bile. 1 yılda 3 kez görüşebildik.ben de kayınvalidem yalnız olduğu için 1 haftaorada 1 hafta annemde durdum çok yıpratıcı oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…