- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.241
İnşallah bebişin seninledir canım..selammm kızlar bugun regl gunum belırtı yok sadece bıraz karnım agrıyo kırmızı kart yemek ıstemıyorumm hastalanmak ıstemıyorumm((
hoşgeldin canım naptınnnslmm kızlaaaaarrrrr
hep aynı tatlımmm hala adethoşgeldin canım naptınnn
hep aynı tatlımmm hala adet olmadımmhoşgeldin canım naptınnn
kanda baktırmadın değil mi canım sende düzensizlik vardı değil mi?hep aynı tatlımmm hala adetolmadımm
yok kanda baktırmadım cnm daha duzensızlık yok aslında gecen ay gecıkmıstım kınyasalmıs oda...kanda baktırmadın değil mi canım sende düzensizlik vardı değil mi?
kimyasaldan sonra gebe kalman daha kolaymış canım baktırsaydın keşke. Çünkü doktorum bana demişti bir gün bile geçse geleceksin eğer kimyasal tekrarlarsa o da sıkıntı oluyormuş onun çaresine bakacağız demişti..yok kanda baktırmadım cnm daha duzensızlık yok aslında gecen ay gecıkmıstım kınyasalmıs oda...
p.tesı gtcem ya ama ıdrarda ngtf cıktı cnm?kimyasaldan sonra gebe kalman daha kolaymış canım baktırsaydın keşke. Çünkü doktorum bana demişti bir gün bile geçse geleceksin eğer kimyasal tekrarlarsa o da sıkıntı oluyormuş onun çaresine bakacağız demişti..
anladım canım...p.tesı gtcem ya ama ıdrarda ngtf cıktı cnm?
felaket heyecanlıyım..sanki hamile kaldığımı öğrenmis gibi...
ayın 11 inde doktora gittim.16 mm yumurtan kendi kendine çatlamıs dedi.
bugün ayın 15 i ve benden çok az kahverengi bi leke geldi.adetim daha 24 eylülde..
sizcede yerlesme kanaması mı? belim ve karnım da ağrıyor.. 1 yıldır uğrasıoruz Allahım nolur tam 12.ayda nasip ett... ve tabiki tüm isteyen arkadaslarıma amin:)
felaket heyecanlıyım..sanki hamile kaldığımı öğrenmis gibi...
bugün ayın 15 i ve benden çok az kahverengi bi leke geldi.adetim daha 24 eylülde..
sizcede yerlesme kanaması mı? belim ve karnım da ağrıyor.. 1 yıldır uğrasıoruz Allahım nolur tam 12.ayda nasip ett... ve tabiki tüm isteyen arkadaslarıma amin:)
inşallah hamılesındır cnm senın adına cok sevındımfelaket heyecanlıyım..sanki hamile kaldığımı öğrenmis gibi...
iyi değerlendir canım o zamanben geldim sen gitmişsin yupiii kocişime kavuştum:87::87::87::87::87:2 günde olsa evde :118::124::124::124::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?