- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.421
Kız burada olsaydın da seni bir güzel dövseydim daha batına kaç gün var. Bak geçen ay bende hepsi vardı bunlar azcıkta psikolojik bir bekle dur.. Sonra olmaz üzülürsün. Yine de içimden geçen inşallah bebişin seninledir ...kasıklarımda agrı,batmalar
durduk yere 2 kere agladım gecen gun
aksamları kolay kolay acıkmam,yemem ama son 3 gundur asırı yeme ısteği,özellikle soğan,tursu vs
kaslarım,kırpıklerım yamuk yumuk
usume
gogus uclarım sert ve acılı(sılıkonlarım var ama yıne de hıssedılıor)
agzımda metalık tat ve sureklı susama
.....bunlar iste
noldu kız..................kuşum ölüyooooo
noldu kız..................
kuşlar hakkında hiç bilgim yok canım hiç de beslemedim bakımı zormuş diye duymuştum. Vitamini falan yok mu?ondan versen katsan suyuna. Bugün mü oldu o şekilde...benm bi papağanım bide muhabbet kuşum war ama muhabbetim hasta olmuş ilçedeyim bişi yapamıyorumtüğlerini kabartıyo sürekli, kanatları düştü, karanlık yerlerde pısıyo hiç hareket etmeden öyle duruyo
cnm belirtiler kişiden kişiye değiştiğ söyleniyor inş hamilesindir bat tarihin ne zaman
kuşlar hakkında hiç bilgim yok canım hiç de beslemedim bakımı zormuş diye duymuştum. Vitamini falan yok mu?ondan versen katsan suyuna. Bugün mü oldu o şekilde...
Kız burada olsaydın da seni bir güzel dövseydim daha batına kaç gün var. Bak geçen ay bende hepsi vardı bunlar azcıkta psikolojik bir bekle dur.. Sonra olmaz üzülürsün. Yine de içimden geçen inşallah bebişin seninledir ...
cok ihtiyacim biri beni soyle bi sirkelesin
kendime getirsin
haklisin serapcim.dogru soze ne denir
psikolojik mi dersin gercektenbu kadar da olur mu dersin?
(( peki
21 eylul
ama umudum bebisimden once geldi
hemencecik uyu canım ben öyle yapıyorum vakit geçmiyorsa unutmak için uyuyorum.İnşallah bebişin seninledir..yarın adet günüm bi belirtim yok ama sol kasığımda sanki ur gibi bişi var ilginç ilk kez oldu göğüslerim haddinden fazla büyüdü uçları acıyor sivilcemde yuk :s acaba bebiş var mı ne adet hssediorum ne gebelik pufss bu gece nsl geçicek
ya benim geçen ay bütün belirtiler vardı gögüs uçlarında damarlara varana kadar ne oldu çakıldım resmen...Ama inşallah bebişin seninledir canım. çok stres yapıyorsun benimde bat 21 i büyük bir ihtimal ama kaç gün kaldı diye şimdiye kadar sormamıştım kendime. Kız beni de yoldan çıkardın bak...cok ihtiyacim biri beni soyle bi sirkelesin
kendime getirsin
(( peki
cok ihtiyacim biri beni soyle bi sirkelesin
kendime getirsin
(( peki
canım bilemiyorum ki nette araştırdın mı neden olurmuş belki eş istiyordur kızwitaminide witaminli yeminide adanada unuttum canım izindeyken kuşlarımıda götrmüştüm... ewde witamin yok malesef ilçedede bulamadımhafta sonuna kadarda merkeze gidemiyorum inşallah dayanır cumartesi gününe kadar yoksa çok üzülürüm ya 1 seneyi geçti bende kuşum... şuanda omzuma aldım oradada uyukluyo
yarın adet günüm bi belirtim yok ama sol kasığımda sanki ur gibi bişi var ilginç ilk kez oldu göğüslerim haddinden fazla büyüdü uçları acıyor sivilcemde yuk :s acaba bebiş var mı ne adet hssediorum ne gebelik pufss bu gece nsl geçicek
canım bilemiyorum ki nette araştırdın mı neden olurmuş belki eş istiyordur kız
ilçedeysen dolmuşlar inmez mi şehire birinden rica etsen almazlar mı giden hiç olmaz mı çevrenden?yok kız eş isteyen kuş normalden çok daha fazla hareketli we asebi oluyo :) benm ki hayattan bezmiş gibibüyük ihtimal ceryanda kaldı nezle oldu... (ben muştayım buralar soğumaya başladı) inşallah cumartesiye kadar düzelir az birazcıkta olsa witamin olsaydı suyuna karıstırıp wersem bişiyi kalmazdı da ah eşşek ben niye unuturum ki ben ya ( wallahi çok ağlarım ölürse çok alışmıştım
ilçedeysen dolmuşlar inmez mi şehire birinden rica etsen almazlar mı giden hiç olmaz mı çevrenden?
bende de hiçbir belirti yok cnm 5.hafta bitti bugün. sadece göğüslerimde dolgunluk var. o da daha önce olmayan bir şey. adet olmadan önce bile olmazdı öyle bir şey. arasıra da kasığıma bir sancı giriyor 5 sn. falan ve geçiyor. yani belki bazı insanların içine fln doğuyordur ama bende hiç hissetmedim gebeliği. hatta adet olmaya hazırlamıştım kendimi olmadı diye. kuru incir fln bile almıştım. adet olunca yemeye başlarım dedim ama geldi
hayırlısı herşey allahtan cnm valla bende çok istiyorum ama işte geçen ay ki hayal kırklığından snra umutlanmamaya başladım akışına bırakıorum inş sende bi çırpıda doğurursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?