Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kız burada olsaydın da seni bir güzel dövseydim daha batına kaç gün var. Bak geçen ay bende hepsi vardı bunlar azcıkta psikolojik bir bekle dur.. Sonra olmaz üzülürsün. Yine de içimden geçen inşallah bebişin seninledir ...

kuşlar hakkında hiç bilgim yok canım hiç de beslemedim bakımı zormuş diye duymuştum. Vitamini falan yok mu?ondan versen katsan suyuna. Bugün mü oldu o şekilde...

yarın adet günüm bi belirtim yok ama sol kasığımda sanki ur gibi bişi var ilginç ilk kez oldu göğüslerim haddinden fazla büyüdü uçları acıyor sivilcemde yuk :s acaba bebiş var mı ne adet hssediorum ne gebelik pufss bu gece nsl geçicek

kuşlar hakkında hiç bilgim yok canım hiç de beslemedim bakımı zormuş diye duymuştum. Vitamini falan yok mu?ondan versen katsan suyuna. Bugün mü oldu o şekilde...

witaminide witaminli yeminide adanada unuttum canım izindeyken kuşlarımıda götrmüştüm... ewde witamin yok malesef ilçedede bulamadım hafta sonuna kadarda merkeze gidemiyorum inşallah dayanır cumartesi gününe kadar yoksa çok üzülürüm ya 1 seneyi geçti bende kuşum... şuanda omzuma aldım oradada uyukluyo

cok ihtiyacim biri beni soyle bi sirkelesin
kendime getirsin
haklisin serapcim.dogru soze ne denir
psikolojik mi dersin gercektenbu kadar da olur mu dersin?
(( peki

kendime getirsin
(( peki

pisikolojik olabilir canım ya ilk ay benmde o kadar çok belirtim wardı ki midem bile bulanıyodu ama bişi çıkmadı
kendini bu belirtilere çok kaptırma pisikolojik olma ihtimalide war çünki

hemencecik uyu canım ben öyle yapıyorum vakit geçmiyorsa unutmak için uyuyorum.İnşallah bebişin seninledir..

kendime getirsin
(( peki
ya benim geçen ay bütün belirtiler vardı gögüs uçlarında damarlara varana kadar ne oldu çakıldım resmen...Ama inşallah bebişin seninledir canım. çok stres yapıyorsun benimde bat 21 i büyük bir ihtimal ama kaç gün kaldı diye şimdiye kadar sormamıştım kendime. Kız beni de yoldan çıkardın bak...

kendime getirsin
(( peki

cnm biliomusun aynı bende yaşadım geçen ay adet olunca ağla ağla feleğim şaştı eşimde üzüldü o yzden akışına bırakıcaksın ben takmıom artık stres bebeğin baş düşmanıymış dr bile dedi

canım bilemiyorum ki nette araştırdın mı neden olurmuş belki eş istiyordur kız

bende de hiçbir belirti yok cnm 5.hafta bitti bugün. sadece göğüslerimde dolgunluk var. o da daha önce olmayan bir şey. adet olmadan önce bile olmazdı öyle bir şey. arasıra da kasığıma bir sancı giriyor 5 sn. falan ve geçiyor. yani belki bazı insanların içine fln doğuyordur ama bende hiç hissetmedim gebeliği. hatta adet olmaya hazırlamıştım kendimi olmadı diye. kuru incir fln bile almıştım. adet olunca yemeye başlarım dedim ama geldi

canım bilemiyorum ki nette araştırdın mı neden olurmuş belki eş istiyordur kız

yok kız eş isteyen kuş normalden çok daha fazla hareketli we asebi oluyo :) benm ki hayattan bezmiş gibi büyük ihtimal ceryanda kaldı nezle oldu... (ben muştayım buralar soğumaya başladı) inşallah cumartesiye kadar düzelir az birazcıkta olsa witamin olsaydı suyuna karıstırıp wersem bişiyi kalmazdı da ah eşşek ben niye unuturum ki ben ya ( wallahi çok ağlarım ölürse çok alışmıştım

ilçedeysen dolmuşlar inmez mi şehire birinden rica etsen almazlar mı giden hiç olmaz mı çevrenden?

ilçedeysen dolmuşlar inmez mi şehire birinden rica etsen almazlar mı giden hiç olmaz mı çevrenden?

haaa bak bu olabilir, karakoldan giden oluyo mutlaka merkeze... kocişe soyliyimde onu halletsin...
kız aklınla bin yaşa benim üzüntüden beynim durmuş... (yada beyin yok bahanem bu )
oy kuzum bu gecede dayansın yarın gelir ilacı inşallah...

hayırlısı herşey allahtan cnm valla bende çok istiyorum ama işte geçen ay ki hayal kırklığından snra umutlanmamaya başladım akışına bırakıorum inş sende bi çırpıda doğurursun :)

hayırlısı herşey allahtan cnm valla bende çok istiyorum ama işte geçen ay ki hayal kırklığından snra umutlanmamaya başladım akışına bırakıorum inş sende bi çırpıda doğurursun :)

dur bakalım daha bebeği bile görmedik ama dediğin gibi olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…