- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.461
naptın canım bebiş nasıl sende....
canım inşallah sorun çıkmaz sürekli doktor kontrolünde ol yeter dikkat et...geçen hafta pazartesi ve salı olan lekelenmeden sonra bişey olmadı canım. bel ağrısı ve arada kasık ağrısı dışında hiçbir şeym yok.sadece içtğm progesteronun yan etkileri çok fazla. salı kontrolum var bakalım.insanın önceden bir tane kaybı olunca kesin bakamıyor zaten
benim de bitti ama bende bittim kızlarşükür bitti sonunda çarşaflarıda ütülemem
İnşallah canım darısı başımıza bende doktorun dediği günlerde çarptım adamı 2 gün açık versemde elimizden geleni yaptık şimdi bıraktık...Gerisi bebişimizin bana tutunmasına bağlı...kendi koşuşturmacamdan burayı unuttum
ben iyi haber aldım ya dağıldım resmen
benim bebişim 3 haftalıkmış Perşembe günü
tekrar kontrolümüz var ama sizlere tavsiyem akışına bırakmak
ben 2011 şubat tan beri uğraşıyorum 11 aydır da folik asit kullanıyorum
son 3 aydır düzenli doktora gidiyordum yumurta takibi yapıldı
1 aydır ilacım bitti görümcemde eczacı üşendiğimden folik asiti almadım
ve bu ay sadece doktorun dediği günlerde denedik ve ondan sonra canımız ne zaman isterse
doktorun tavsiyesi böyleydi... hiç beklemediğim anda süpriz yaptı miniğim...
hayatı akışına bırakın darısı inşallah en kısa zamanda sizlerinde başına
yüce rabbim isteyenin kucağından eksik bırakmasın...
benimde sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin
yakında dikkat tuğçe var filmi çekilecekmiş canımselam kizlar
az once ''dikkat bebek var'' filmini izledim
cok guzeldi.tavsiye ediyorum
nerden çıktı şimdi bu tahlil yeni mi yaptırdın...kızlar progesteron 0.9....yanı yumurtlama olmuo....adette olmuo bu yuzden...menepozda gıbıyım suan....benıde lısteden cıkarabılırsınız...
bu ay 21. gunde yapmıstı yanı en yuksek olması gereken zamanda ama hıcbısey dememıdtı..bugun aklıma geldı arastırdım saatlerce ve bunu ogrendım..nerden çıktı şimdi bu tahlil yeni mi yaptırdın...
canım öyle olsaydı doktor birşey söylemez miydi kesinlikle söylerdi bence. Ben ilk defa gittim en ince ayrıntısına varana kadar delik deşik ettiler.Bu da doktorun dikkatinden kaçmış diyemeyeceğim kusura bakma ama..bu ay 21. gunde yapmıstı yanı en yuksek olması gereken zamanda ama hıcbısey dememıdtı..bugun aklıma geldı arastırdım saatlerce ve bunu ogrendım..
kacmasına ımkan yok zaten tek yapıldı bu tahlıl..ama bır ıkı dakıka dusundu elıne alınca hıcbısey demeden adt olursan gel yumurtalıklarına bakcam dedı..bnde salak gıbı hamıle kalabılırım ondan olursan dedı dıe dusunuodm..canım öyle olsaydı doktor birşey söylemez miydi kesinlikle söylerdi bence. Ben ilk defa gittim en ince ayrıntısına varana kadar delik deşik ettiler.Bu da doktorun dikkatinden kaçmış diyemeyeceğim kusura bakma ama..
kızlar selam batıma 4 gün var bütün belirtileri yaşadım gerisini Allah bilir hayırlısı bakalım
yakında dikkat tuğçe var filmi çekilecekmiş canım
hoşgeldin canım nasılsın...kızlar merhaba,nassınız?
keşke gitseydin canım baksaydı yumurtalıklarına ama ovu kullanmıyordun değil mi sen?kacmasına ımkan yok zaten tek yapıldı bu tahlıl..ama bır ıkı dakıka dusundu elıne alınca hıcbısey demeden adt olursan gel yumurtalıklarına bakcam dedı..bnde salak gıbı hamıle kalabılırım ondan olursan dedı dıe dusunuodm..
Ay tuğçe streslisin kafan dağılsın diye yazmıştım neden alındın ki anlamadım o cümleden..:44:Peki serap bi daha girmeyecegim foruma.rahatsiz ettigim icin uzgunum.hoscakalin.
bende bir araştırmayı okumuştum eğer erkekte kadınla beraber kilo alırsa çocuğun cinsiyeti erkek olurmuş yok aynı kalıyorsa kız olurmuş. empati dediğimiz bu olsa gerek...Afrika kabilelerinin inandığı bir hurafe var. O da şu: Kadının doğum ağrıları başladığı zaman erkek yan tarafa yatırılıyor. Ve erkek aynı şekilde karısının hissettiği ağrıları hissetmeye çalışıyor.Bu geleneğin adı couvade. Bu Afrikalılardan kalma bi gelenek. Bu şu anda tıp çevrelerinde bir sendrom olarak anılıyor: Couvade sendromu:. bazı baba adaylarında gebelik döneminde önemli ruhsal değişiklikler meydana gelebilir. Bu psikolojik değişiklikler ileri boyutlara ulaştığında libido 8cinsel istek) azalmasına ve bedensel belirtilerin de ortaya çıkmasına neden olabilir. Hatta bazı baba adaylarında ruhsal değişikliklerin ortaya çıkardığı bedensel belirtiler tedavi gerektirecek kadar ileri boyutlara ulaşabilir Erkekler eşleriyle kurdukları empati neticesinde, bilinçaltı mekanizmalar devreye girmekte ve iştah açılması sonucunda kilo alma eğilimi aynen anne adaylarında görüldüğü gibi uykusuzluk, aşırık yorgunluk hali, ruhsal dalgalanmalar ve diğer bazı ruhsal belirtiler gözlenebilmektedir. Bu belirtiler topluluğuna couvade sendromu adı verilmiştir.
ÇOK İLGİNÇMİŞ GERÇEKTEN
kullanıodum cnm ama hıc tam kırmızı yanı poztf olmamıstı bnde kacrdım sanmıdtım bu ay..aklıma gelmemıstı boyle bısey...gttım gıtmesınede adet donemınde bakıoz yumurtalara dedı gonderdı benıkeşke gitseydin canım baksaydı yumurtalıklarına ama ovu kullanmıyordun değil mi sen?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?