- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.481
kız alacaklar mı kuşunun vitaminini ve yemini...?
hoşgeldin canım nasılsın...
kullanıodum cnm ama hıc tam kırmızı yanı poztf olmamıstı bnde kacrdım sanmıdtım bu ay..aklıma gelmemıstı boyle bısey...gttım gıtmesınede adet donemınde bakıoz yumurtalara dedı gonderdı benı
dayanır dayanır canım bırakmaz o seni..ayyy ewet tatlım yarın gidilecek büyük ihtimalle we alacaklar.... bebişim bu akşamda dayansın tamm dır
hoşgeldin canım nasılsın...
keşke gitseydin canım baksaydı yumurtalıklarına ama ovu kullanmıyordun değil mi sen?
Ay tuğçe streslisin kafan dağılsın diye yazmıştım neden alındın ki anlamadım o cümleden..:44:
bende bir araştırmayı okumuştum eğer erkekte kadınla beraber kilo alırsa çocuğun cinsiyeti erkek olurmuş yok aynı kalıyorsa kız olurmuş. empati dediğimiz bu olsa gerek...
Bu arada acayip belimi ağırttım kızlar...
stres yapıpta sakın kocişe sataşma benim gibi.İyidir Serapcım...Denize gittim bugün..Rahatladım geldim..Ovu dönemi benim..Stres yapmak istemiyorumama elde de değil hani sen neler yapıyorsun?
stres yapıpta sakın kocişe sataşma benim gibi.Bende napayım iki gündür maraştayım işte yarın sabah yolculuk var acayip sıkıldım bu git gellerden..Yoruldum artık inan cuma gününün gelmesini istemiyorum..
ay napayım bazı akşamları dışarı masayı atıp oturuyoruz serin oluyor bende kışlıkları bazanın altına koydum kaldırayım derken belimi acayip ağırttım..kuzum senin kendinle ne zorun var bırak yapma hiç bişi ya canına yazık değilmi aaaa kızıyom ama döveceğim seni sonunda hıı
ettim canım özel eğitim de staj görmüştüm bir sene az çok bir bilgim var onu tercih ettim ama teknoloji tasarımı açmadım. O yüzden pek ümitli değilim aslında çıkacağından...Yani anlayacağın bu sene de böyle gidiş gelişlerle devam edece .Mevlam eşimle bana sabır versin özellikle eşime...senin iş çok zor valla..Allah yardımcın olsun demekten başka şans yok..Zihinsel Engellileri tercih etcekmisin? karar verdin mi?
bende oyle dusunuorm sımdı ugrasmak ıstemedı bnmle..ama ben yarın ona yapcagımı bılırım..bana adet döneminde bakmadı canım hatta iremde gitmişti adet döneminde bakmamış geri göndermiş çarşamba gününe randevu vermiş gidece adet döneminde sadece hormonlara bakılıyor benim bildiğim kadarıyla...
Ben ce sen doktorunu değiştir canım o uğraşmak istememiş..
valla canım en yakın zamanda doktorunu değiştir önemli bence doktor.Gözünden kaçmaması gerekirdi..Veya gördü ise bile seninle paylaşması gerekirdi en ince ayrıntısına kadar...bende oyle dusunuorm sımdı ugrasmak ıstemedı bnmle..ama ben yarın ona yapcagımı bılırım..
ay napayım bazı akşamları dışarı masayı atıp oturuyoruz serin oluyor bende kışlıkları bazanın altına koydum kaldırayım derken belimi acayip ağırttım..
Bu aydan ümidimi kestim kociş biraz önce aramış test alayım mı diye...alma kafanı kırarım dedim...dikkat et kendine sen kocana ve bebeklerine lazımsın yıpratma ve yorma kendini bebiş gelecek sonunda
ettim canım özel eğitim de staj görmüştüm bir sene az çok bir bilgim var onu tercih ettim ama teknoloji tasarımı açmadım. O yüzden pek ümitli değilim aslında çıkacağından...Yani anlayacağın bu sene de böyle gidiş gelişlerle devam edece .Mevlam eşimle bana sabır versin özellikle eşime...
tamam canım eklerim birazdan... ayın sonunu meltem ile ikiniz kapatacaksınız herhalde.İkinizden de güzel haberler bekliyorum ona göre yoksa kırarım ikinizin kafasını daserapcıımmmm bu ayı sonundan yakalıyorum... tahminn 30 eylül adet tarihim...
listde bende olabilirmiyiiimmmmm :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
bugün topic baya kalabalık
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
maşşalllah maşşşallllah...bugün topic baya kalabalık
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
inşallah canım Allah ikimize de nasip etsin müjdeli haber vermeyi... ve tabii forumdaki herkese......Benim de 4 gun var.ayniyiz.hayirlisi
umudum var bakalım ama herşeye hazırlıklıyım canım inşallah veririm o güzel haberi... :)İnşallah bebişin seninledir canım güzel haberleri verirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?