Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bana adet döneminde bakmadı canım hatta iremde gitmişti adet döneminde bakmamış geri göndermiş çarşamba gününe randevu vermiş gidece adet döneminde sadece hormonlara bakılıyor benim bildiğim kadarıyla...
Ben ce sen doktorunu değiştir canım o uğraşmak istememiş..

kuzum senin kendinle ne zorun var bırak yapma hiç bişi ya canına yazık değilmi aaaa kızıyom ama döveceğim seni sonunda hıı

İyidir Serapcım...Denize gittim bugün..Rahatladım geldim..Ovu dönemi benim..Stres yapmak istemiyorum ama elde de değil hani sen neler yapıyorsun?
stres yapıpta sakın kocişe sataşma benim gibi.Bende napayım iki gündür maraştayım işte yarın sabah yolculuk var acayip sıkıldım bu git gellerden..Yoruldum artık inan cuma gününün gelmesini istemiyorum..

senin iş çok zor valla..Allah yardımcın olsun demekten başka şans yok..Zihinsel Engellileri tercih etcekmisin? karar verdin mi?

kuzum senin kendinle ne zorun var bırak yapma hiç bişi ya canına yazık değilmi aaaa kızıyom ama döveceğim seni sonunda hıı
ay napayım bazı akşamları dışarı masayı atıp oturuyoruz serin oluyor bende kışlıkları bazanın altına koydum kaldırayım derken belimi acayip ağırttım..

senin iş çok zor valla..Allah yardımcın olsun demekten başka şans yok..Zihinsel Engellileri tercih etcekmisin? karar verdin mi?
ettim canım özel eğitim de staj görmüştüm bir sene az çok bir bilgim var onu tercih ettim ama teknoloji tasarımı açmadım. O yüzden pek ümitli değilim aslında çıkacağından...Yani anlayacağın bu sene de böyle gidiş gelişlerle devam edece .Mevlam eşimle bana sabır versin özellikle eşime...

bende oyle dusunuorm sımdı ugrasmak ıstemedı bnmle..ama ben yarın ona yapcagımı bılırım..

bende oyle dusunuorm sımdı ugrasmak ıstemedı bnmle..ama ben yarın ona yapcagımı bılırım..
valla canım en yakın zamanda doktorunu değiştir önemli bence doktor.Gözünden kaçmaması gerekirdi..Veya gördü ise bile seninle paylaşması gerekirdi en ince ayrıntısına kadar...

serapcıımmmm bu ayı sonundan yakalıyorum... tahminn 30 eylül adet tarihim...
listde bende olabilirmiyiiimmmmm :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

bende özel eğitimde çalışıyorum yaklaşık 5 senedir. bir aylık sertifikayla sınıf öğretmenleri zihinsel engelliler sınıf öğretmenliği yapıyor zaten. sen neden yapamayacaksın? özel alt sınıfta zaten hafif düzey çocuklar oluyor. ben yardımcı olabileceğini düşünüyorum. belki senin işin değil ama o da ayrı zevkli olacaktır

serapcıımmmm bu ayı sonundan yakalıyorum... tahminn 30 eylül adet tarihim...
listde bende olabilirmiyiiimmmmm :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
tamam canım eklerim birazdan... ayın sonunu meltem ile ikiniz kapatacaksınız herhalde.İkinizden de güzel haberler bekliyorum ona göre yoksa kırarım ikinizin kafasını da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…