Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Bu aydan ümidimi kestim kociş biraz önce aramış test alayım mı diye...alma kafanı kırarım dedim...

bende ümidimi kestim ama kociş karnımı seviyo ikizlerim orada diye internetden benden gizli gizli bebek kıyaftetleri bakıyo geçen gün almış kargo geldi baktım o anki duygularımı ifade edemem ağlamakla yetindm sadece

valla canım en yakın zamanda doktorunu değiştir önemli bence doktor.Gözünden kaçmaması gerekirdi..Veya gördü ise bile seninle paylaşması gerekirdi en ince ayrıntısına kadar...
kesınlıkle degıstrcem..bana nasıl soylemez ya kendıne saklıo resmen manyakmı ne

valla dün açtığım başlıkta korkuttular nasıl yapacakmışım da herkess işini aypsın da falan da filanda.Bugünde epey düşündüm ama tercih ettim yine canım

kızlar kasıklarımda ince ince ağrı var..ve acayip akıntım oluyor..üşüttüm sanırım..ya da acaba yerleşmemi oluyor.öff...şimdiden stres yaptım.belki de yumurtlamadır :44:

inşallah canım Allah ikimize de nasip etsin müjdeli haber vermeyi... ve tabii forumdaki herkese......

umudum var bakalım ama herşeye hazırlıklıyım canım inşallah veririm o güzel haberi... :)
İnşallah canım inşallah

kıh kıh kıh
kafam emrine amade
inşallah eylüle son golü biz atarız
Hele atmayın kıracam bacaklarınızı..

benim ki de müjdeyi kendisi verecekmiş herkese öğrenirde bana söylemezsen kavga ederim seninle diyo..

kesınlıkle degıstrcem..bana nasıl soylemez ya kendıne saklıo resmen manyakmı ne
Bilemeyeceğim canım ama boşu boşuna bir ayını yemiş oldu doktor...

bugün topic baya kalabalık

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

nazar değmesin canım
kızlar kasıklarımda ince ince ağrı var..ve acayip akıntım oluyor..üşüttüm sanırım..ya da acaba yerleşmemi oluyor.öff...şimdiden stres yaptım.belki de yumurtlamadır :44:
kız yumoş zamanınya ondandır bende de oluyor

valla dün açtığım başlıkta korkuttular nasıl yapacakmışım da herkess işini aypsın da falan da filanda.Bugünde epey düşündüm ama tercih ettim yine canım

keşke herkes işini yapabilse evet ona herkes katılır zaten ama yapamayacak da bir şey yok. o düzeydeki çocukların çoğu zaten öğrenebilir düzeyde, sadece yavaş öğreniyor, çok tekrara ihtiyaç duyuyor ve çabuk unutuyorlar. uzun süreli hafıza zayıf. bence yaparsın hatta birçok acıdan da daha avantajlı olacagını düşünüyorum

ben de takip ettim o konuyu canım.kimse kusura bakmasın..uzaktan konuşmak kolay..herkes aynı şeyi yapardı..sadece senin için zor olacak o kadar..o da seni bağlar zaten

canım nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda demi

ne iyiyim ne kötü canım bilmiyorum.geçen pazartesi ve salı olan lekelenmeden beri bişey olmadı.sadece bel ağrısı ve arada kasık ağrısı var. içtiğim progesteronun yan etkileri çok fazla.salı kontrole gtcm bakalm.ama bir tane kaybım olduğu için çok kaptırmak istemiyorum kendimi.

aaa moral bozmak yok salı günü güzel haberlerini bekliyoruzz yorma kendini bol bol dinlen

yarın okullar açılıyor. boş dersim de yok bakalım.ne kadar dinlenebilirsem

canim ben yetisemedim senin hizina...hangi arada hamile kaldin da dusuk tehlikesi gecirdin yahu? neyse anladigim kadariyla sorun yok simdilik...rapor alma imkanin yok mu? ya da ucretsiz izin falan...
Allah seni ve bebisini korusun...

Son düzenleme:
canim ben yetisemedim senin hizina...hangi arada hamile kaldin da dusuk tehlikesi gecirdin yahu? neyse anladigim kadariyla sorun yok simdilik...rapor alma imkanin yok mu? ya da ucretsiz izin falan...
Allah seni ve bebisini korusun...

daha yeni caım 5 haftalık ancak. keseyi bile görmedim daha.benim sıkıntım hamile kalmakta değil zaten.o hemen oluyor şükür ama sonrası sıkıntı salı günü kontrolde tehlike devam ediyorsa rapor almayı düşünüyorum bakalım

raporu al mutlaka...gusel haberlerini bekliyoruz...icini de fareh tut, surekli kafanda acaba ''tekrar bisey olur mu'' diye dusunmemeye calis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…