Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

raporu al mutlaka...gusel haberlerini bekliyoruz...icini de fareh tut, surekli kafanda acaba ''tekrar bisey olur mu'' diye dusunmemeye calis...

çok zor onu düşünmemek. eşim bile benim gibi. sanki hiç hamile değilmişim gibi düşünüyoruz plan yapamıyoruz çünkü bişey olacakmş gibi geliyo

ben de takip ettim o konuyu canım.kimse kusura bakmasın..uzaktan konuşmak kolay..herkes aynı şeyi yapardı..sadece senin için zor olacak o kadar..o da seni bağlar zaten
kendileri de benim yerimde konumumda olsa onlarda aynı şeyi yaparlardı eminim...

hayırlısı canım bakalım tercih ettim ama dedim ya geleceğinden şüpheliyim...

kızlar ben izmitte yaşıyorum önce onu söleyeyim oturduğum ev site ve benim çapraz bloğum da acayip çarpışma var kadın bu kadar sesi neresinden çıkarıyor anlamıyorum koca site kadının inlemeleri ile yankılanıyo millet camlarda yok böle bişi

işte minik kuşummm ama öldü

Eklentiler

• $Fotoğraf0172.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf0182.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $tgrfcde.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 16
  • $Fotoğraf0311.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf0359.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

canım kendini suçlama benim de kuşum var ama benimki eskişehirde kaldı annemlerde en kısa zamanda getirtcem aynı seninkine benziyo konuşuyorda aşkım diyo özledim sıpayı ya

yuh yaaa utanmaz karııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…