- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.521
raporu al mutlaka...gusel haberlerini bekliyoruz...icini de fareh tut, surekli kafanda acaba ''tekrar bisey olur mu'' diye dusunmemeye calis...
kendileri de benim yerimde konumumda olsa onlarda aynı şeyi yaparlardı eminim...ben de takip ettim o konuyu canım.kimse kusura bakmasın..uzaktan konuşmak kolay..herkes aynı şeyi yapardı..sadece senin için zor olacak o kadar..o da seni bağlar zaten
hayırlısı canım bakalım tercih ettim ama dedim ya geleceğinden şüpheliyim...keşke herkes işini yapabilse evet ona herkes katılır zaten ama yapamayacak da bir şey yok. o düzeydeki çocukların çoğu zaten öğrenebilir düzeyde, sadece yavaş öğreniyor, çok tekrara ihtiyaç duyuyor ve çabuk unutuyorlar. uzun süreli hafıza zayıf. bence yaparsın hatta birçok acıdan da daha avantajlı olacagını düşünüyorum
Günaydın kızlar ben yola çıkıyorum
Herkes kendine iyi baksın
niye ağlıyon bakim sen
akşam kuşum çok hastaydı bu sabah öldü
ah canm kıyamam başın sağolsun üzülme onunda ömrü o kadarmış
ama çok alışmıştım ya oda bana çok alışmıştı 1 yılı geçti bendeydi daha yawruyken almıştım yem yemekte zorlanıyodu aldığımda...ah eşek kafam witaminini adanada unuttum benm yüzümden hep
canım kendini suçlama benim de kuşum var ama benimki eskişehirde kaldı annemlerde en kısa zamanda getirtcem aynı seninkine benziyo konuşuyorda aşkım diyo özledim sıpayı ya
İnşallah bebişin seninledir canım..
kızlar ben izmitte yaşıyorum önce onu söleyeyim oturduğum ev site ve benim çapraz bloğum da acayip çarpışma var kadın bu kadar sesi neresinden çıkarıyor anlamıyorum koca site kadının inlemeleri ile yankılanıyo millet camlarda yok böle bişi
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?