Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

anladim canim vanilya yok
diyorum ki bak bi vanilya lafi gecti deye hemen ona bile atladim sazanimm ben
aklima bise geldi
evdeki karbonat bozulmus mu diye kullanmadan once suya katip karistirioduk sanki
kabarirsa kullanilduk
hani kabartma tozu cok az kullanildigindan senelerce durur insanlarin raflarinda
bu olay da bununla alakali herhalde

valla canım ben paket almıştım geçenlerde... Ayyy nerdendi yaptım.. Boş verin kızlar yaaa. Forumdan birisi yazmıştı zaten kocasına da yaptırmış onda da kabarmış olmaz ben batı bekliyorum sadece canım sıkılmıştı yapayım dedim gırgırına nerelere geldik. Boş verin biz batı bekleyeylim..

bi arkadasla iddaya girmistik
iki diger arkadastan hangisi once hamile kalir die
netekim kaynettim borek acmam gerek
ins bebek varsa
boregi kocama actiracagim
o bakimdan bu ay cok onemli

slm kızlar nabersiniz, ben yorgunluktan ölüyom, işte yoruldum sonra işlerim vardı merkeze gittim yoruldum, kılınacak bir namazım, okunacak bir cüzüm yapılacak bir sarmam ve acayip uykum varrr.............

Son düzenleme:
slm kızlar nabersiniz, ben yorgunluktan ölüyom, işte yoruldum sonra işlerim vardı merkeze gittim yoruldum, kılınacak bir namazım, okunacak bir cüzüm yapılacak bir sarmam ve acayip uykum varrr.............
gelim sarmaya yardım edeyim dünden beri bitiremedin mi?

ben de sıkıntıdan kocaya bulaştım yine..boğuştuk
ben sana dedim dikkat et yumoş zamanı çatma adama diye

gelim sarmaya yardım edeyim dünden beri bitiremedin mi?

ben sana dedim dikkat et yumoş zamanı çatma adama diye

gel sarmayı sen sar en iyisi bende hayır yok dün eşimgil maç izleyecek diye yapmadım akşam yapacaktım akşam bi yere davet edildik apar topar gittik geldiğimizde saat 11 di namaz kılıp anca yaptım , bugünde böyle gitti bakalım hayırlısı bu hafta çok yorulcam...........

bende bugün çok yoruldum

yapacaklarımı düşündükçe yorulyom iyice yaa, yastıklarım benim poşette onları günlettim poşetleri yıkadım tekrar paketlenmesi lazım, toplanacak ve dürülecek çamaşırlarım var mutfak işim ayrı , en geç yarın akşam su şeker limon üçlemesiyle bi araya gelmeliyim ki doktorum beni sevsin bi de bu akşam yapacağım işler var tabii öldümde biri beni gömmedi mi nedir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…