- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.601
bilmem canım kız ben gırgırına yaptım bir beklentim yok şu an..Ben batı bekliyorum...Geçsin ondan sonra icabına bakarım...karbonat testi icin de sabahi beklemey gerek yok heralde???
kız vanilya manilya yokkkevet ya oyle yapim
bene boyle seylerdfe hemen gaza gelirim bak hemen vanilyaya bile atladim
valla canım ben paket almıştım geçenlerde... Ayyy nerdendi yaptım.. Boş verin kızlar yaaa. Forumdan birisi yazmıştı zaten kocasına da yaptırmış onda da kabarmış olmaz ben batı bekliyorum sadece canım sıkılmıştı yapayım dedim gırgırına nerelere geldik. Boş verin biz batı bekleyeylim..anladim canim vanilya yok
diyorum ki bak bi vanilya lafi gecti deye hemen ona bile atladim sazanimm ben
aklima bise geldi
evdeki karbonat bozulmus mu diye kullanmadan once suya katip karistirioduk sanki
kabarirsa kullanilduk
hani kabartma tozu cok az kullanildigindan senelerce durur insanlarin raflarinda
bu olay da bununla alakali herhalde
sende işini biliyorsunbi arkadasla iddaya girmistikiki diger arkadastan hangisi once hamile kalir dienetekim kaynettim borek acmam gerekins bebek varsa boregi kocama actiracagimo bakimdan bu ay cok onemli
canım sıkılıyor kızlar
ben de sıkıntıdan kocaya bulaştım yine..boğuştuk
gelim sarmaya yardım edeyim dünden beri bitiremedin mi?slm kızlar nabersiniz, ben yorgunluktan ölüyom, işte yoruldum sonra işlerim vardı merkeze gittim yoruldum, kılınacak bir namazım, okunacak bir cüzüm yapılacak bir sarmam ve acayip uykum varrr.............
ben sana dedim dikkat et yumoş zamanı çatma adama diyeben de sıkıntıdan kocaya bulaştım yine..boğuştuk
gelim sarmaya yardım edeyim dünden beri bitiremedin mi?
ben sana dedim dikkat et yumoş zamanı çatma adama diye
ben sana dedim dikkat et yumoş zamanı çatma adama diye
bende bugün çok yoruldumgel sarmayı sen sar en iyisi bende hayır yokdün eşimgil maç izleyecek diye yapmadım akşam yapacaktım akşam bi yere davet edildik apar topar gittik geldiğimizde saat 11 di namaz kılıp anca yaptım , bugünde böyle gitti bakalım hayırlısı bu hafta çok yorulcam...........
İnşallah kocişin gelir gönlünü alır seninevet canım,uyarmıştın..duramadım yine
ne oldi?
İnşallah kocişin gelir gönlünü alır senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?