- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.581
kız vanilyayla yap.Hiç inanasım da gelmiyor ama nedense bugün çok yoruldum uykumda kaçtı..can sıkıntısından nelerle uğraşıyorum...
aynen canım saat 3 e kadar il ve ilçe milli eğitimlerdeydim...öldüm bittim resmen tercihleri onaylattırmak için resmen süründürdüler...Eve geldim lavaboları çamasır suyuyla bir güzel yıkadım evi temizledim. canım sıkıldı karbont elime geçti ve test yaptımbenim çok canım sıkıldı bugün evde..otur otur nereye kadar..yemek falan yapıyorum.bahçeye çıkıyorum temizlik falan..geçmiyor zaman.
aynen canım saat 3 e kadar il ve ilçe milli eğitimlerdeydim...öldüm bittim resmen tercihleri onaylattırmak için resmen süründürdüler...Eve geldim lavaboları çamasır suyuyla bir güzel yıkadım evi temizledim. canım sıkıldı karbont elime geçti ve test yaptım
Ay güldüm kız bir de doğru çıkarmış karbonat alım patlaması olur marketlerde
ben başlayayım diyorsun kazak yelek işine
aynen canım saat 3 e kadar il ve ilçe milli eğitimlerdeydim...öldüm bittim resmen tercihleri onaylattırmak için resmen süründürdüler...Eve geldim lavaboları çamasır suyuyla bir güzel yıkadım evi temizledim. canım sıkıldı karbont elime geçti ve test yaptım
sonuç ne çıktı şekerim onu paylaşmamışsın. bak ben de yapacaum az kaldı adetim gelmezse beni bekle karbonat
ben pek inanmıyorum şu karbonata da neyse ... sen neden verdin canım kanı ki:44:paylaşmışsııııın :) ben hep bunu yapıyorum dimi kusura bakma ya :) hadi bakalım doğru çıkar belki inşallah.... ben de kan verdm bgn çarşamba sonuçlar :/
hani görmedim canım başlığı kız kaptırmayayım kendimikk senin karbonatla ilgili bile konu acmislar
hamislere cikiomus tbr ederim cnm
Kız vanilyayla olmuyor gırgırına söyledikkvanilyayla nasil oluomus
gunah olmasin ya
aklima soktun simdi serraaaaaaaaappppppppppppppppp
vanilyayla nasil oluomus
gunah olmasin ya
aklima soktun simdi serraaaaaaaaappppppppppppppppp
karbonat dedigimiz sey soda degilmi??
evde toz soda var onla olurmu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?