Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kız vanilyayla yap. Hiç inanasım da gelmiyor ama nedense bugün çok yoruldum uykumda kaçtı..can sıkıntısından nelerle uğraşıyorum...

benim çok canım sıkıldı bugün evde.. otur otur nereye kadar..yemek falan yapıyorum.bahçeye çıkıyorum temizlik falan..geçmiyor zaman.

benim çok canım sıkıldı bugün evde.. otur otur nereye kadar..yemek falan yapıyorum.bahçeye çıkıyorum temizlik falan..geçmiyor zaman.
aynen canım saat 3 e kadar il ve ilçe milli eğitimlerdeydim...öldüm bittim resmen tercihleri onaylattırmak için resmen süründürdüler...Eve geldim lavaboları çamasır suyuyla bir güzel yıkadım evi temizledim. canım sıkıldı karbont elime geçti ve test yaptım

Ay güldüm kız bir de doğru çıkarmış karbonat alım patlaması olur marketlerde

sonuç ne çıktı şekerim onu paylaşmamışsın. bak ben de yapacaum az kaldı adetim gelmezse beni bekle karbonat

sonuç ne çıktı şekerim onu paylaşmamışsın. bak ben de yapacaum az kaldı adetim gelmezse beni bekle karbonat

paylaşmışsııııın :) ben hep bunu yapıyorum dimi kusura bakma ya :) hadi bakalım doğru çıkar belki inşallah.... ben de kan verdm bgn çarşamba sonuçlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…