- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.561
kimler var kimler yokkkk
kız gitseydin ya kafan rahat olurdu eğer lekelenme varsa...ben varimmmmmm:)) doktorumla görüstüm..lekeden bahsettim adete 7 gün var dedim.gebelik belirtisi olabılır mı dedim, süpheleniyorsan gel test yapalım dedi gitmedim
ben varimmmmmm:)) doktorumla görüstüm..lekeden bahsettim adete 7 gün var dedim.gebelik belirtisi olabılır mı dedim, süpheleniyorsan gel test yapalım dedi gitmedim
aslında kafaya koymuştum bugün gitmeyi ama..bu internet yine aklıma kurt düsürdü..yumurtlamadan 10 gün sonra yaptırın kan testini diyor..yani bana ayın 21 ini bekle dıyor..bende o yüzden gitmedim..bebiş göbüşümdeyse azcık daha yükseltsin hormonlarımı öyle gideyim dedim
oturduğum yerde başım dönüyor nednse uykuda bastırdı
hadı hayırlı olsun
hadı hayırlı olsun
ya başka bi sayfada gördüm,kızın adeti 27 eylülde..kanda baktırmış hamiş olduğu çıkmış.. keske gitseydim dr ye bugün..benim bat 24 eylülde varsa çıkardı..
Kızlar ben ne yaptım biliyor musunuz? KARBONAT TESTİni yaptım..
kız köpürdü valla bak köpük köpük oldu üstü ama bir hafta önce yapmıştık kızlarla dalgasına hemen dibine çöktü...yaa bir de dalga geçiyoduk yapanlarla..ee sonuç ne?
kız köpürdü valla bak köpük köpük oldu üstü ama bir hafta önce yapmıştık kızlarla dalgasına hemen dibine çöktü...
Hııı öyleymiş anacım kafayı yedik hııı canım sıkıldı yapayım dedim gırgırına..Tam gırgırlık oldum...köpürünce mi bebek oluyordu?
Hııı öyleymiş anacım kafayı yedik hııı canım sıkıldı yapayım dedim gırgırına..Tam gırgırlık oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?