- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.621
evet canım,uyarmıştın..duramadım yine
deli manyak sen daha yumurtlamadın mı , ben sana ovu günü geçsin şaka yaptım sana , küsüm dersin demedim mi az kullanda adamı pehhh
ben hallettim çok şükür işlerimi sende halledersin kız ne var ki?çamaşırlar en fazla sürse 10 dakika sürer mutfak dağınıklığına bağlı olsun yarım saat paketleri de 15 dakika da halledersin kaldı o üçlemeye o da sürsün 20 dakika hepsi toplam 1 saat 15 dakika 10 buçukta işlerin bitmiştir..yapacaklarımı düşündükçe yorulyom iyice yaa, yastıklarım benim poşette onları günlettim poşetleri yıkadım tekrar paketlenmesi lazım, toplanacak ve dürülecek çamaşırlarım var mutfak işim ayrı , en geç yarın akşam su şeker limon üçlemesiyle bi araya gelmeliyim ki doktorum beni sevsinbi de bu akşam yapacağım işler var tabii öldümde biri beni gömmedi mi nedir ....
ben hallettim çok şükür işlerimi sende halledersin kız ne var ki?çamaşırlar en fazla sürse 10 dakika sürer mutfak dağınıklığına bağlı olsun yarım saat paketleri de 15 dakika da halledersin kaldı o üçlemeye o da sürsün 20 dakika hepsi toplam 1 saat 15 dakika 10 buçukta işlerin bitmiştir..
ben giderim yanına biraz zaman geçsin..
kız kocişin gelip senin gönlünü alsındaha ovu geçmemişti..bir gün daha duraydım iyiydi..bir kaç saat geçsin gece olsun alırım gönlünü..
kız kocişin gelip senin gönlünü alsın
en son yazdığını bence yap canım karnım acayip ağrıyo ve acayip sesler geliyor benim bat erken olacak herhalde canım ya bu ay...mutfak dağınıklığı değil sarma o rahat bir saatimi alır , diğer işleride şuan yapacak adam yok abdestim var gidip namazı kılmaya üşeniyom o kadar düşün, kalkamıyom çakıldım kaldım , ama size mesaj yazmaya hayrım var o ayrıbu arada ovu haftam başlamıştır bi ara adamıda çarpmalıyım bugün olsa iyiydi ama onu hiç yapamam off off allahım aff aff hep bu hafta böyle oluyo yaaa ,
bak perşembeye kadar olan günleri iyi değerlendir kırarım kafanıben kaçtım gacılar sonrasıda cumba yatak galiba....
beni özleyin anacımm...............
ben her zaman söylerim bu kadın milletinden korkulur diye...
handi git de bu ay ki sezonu da kapat
handi git de bu ay ki sezonu da kapat
hadi hazırlan bende de kazı çalışması var içimde sonu iyi olur inşallah...ayy şu an bilgisayarının başında.hiç elleşmemazcık oynasın..ben de hazırlanayım
işte gidiyorum birşey demeden
gidiyorum
işte gidiyorum...
birşey demeden, arkamı dönmeden şikayet etmeden
hiçbirşey almadan, birşey vermeden
yol ayrılmış görmeden gidiyorum...
ne küslük var ne pişmanlık var kalbimde
yürüyorum sanki senin yanında
sesim uzaklaşır herbir adımda
hayat bize kalmadan gidiyorum
gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
gönül kuşum şarkıdan yorulmadı
bana kimse senin gibi sarılmadı
ışığımız sönmeden gidiyorum
Yusuf öldü ya
yer gök aşkta ki YusufYusuf kim kız?:44::44::44:
Ben varımmmmmmmkimse yyokmu hanımlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?