Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ben hallettim çok şükür işlerimi sende halledersin kız ne var ki?çamaşırlar en fazla sürse 10 dakika sürer mutfak dağınıklığına bağlı olsun yarım saat paketleri de 15 dakika da halledersin kaldı o üçlemeye o da sürsün 20 dakika hepsi toplam 1 saat 15 dakika 10 buçukta işlerin bitmiştir..

mutfak dağınıklığı değil sarma o rahat bir saatimi alır , diğer işleride şuan yapacak adam yok abdestim var gidip namazı kılmaya üşeniyom o kadar düşün, kalkamıyom çakıldım kaldım , ama size mesaj yazmaya hayrım var o ayrı bu arada ovu haftam başlamıştır bi ara adamıda çarpmalıyım bugün olsa iyiydi ama onu hiç yapamam off off allahım aff aff hep bu hafta böyle oluyo yaaa ,

en son yazdığını bence yap canım karnım acayip ağrıyo ve acayip sesler geliyor benim bat erken olacak herhalde canım ya bu ay...

iyi akşamlar güzel anne adayları bugün yumurta kontrolüne gittim yumurtam daha büyümemiş 12 mm idi. tembellikten dedi doktor bugün adetin 14. günü bu 3. klomen kullanışım ilk klomende 14. gün 19 mm oldu. 2. klomende 14. gün 14 mm oldu şimdide 14. gün 12 mm olmuş yaa git gide daha da geç büyüyor anlamadım ama adetim klomen kullanalı adet 3-4 gün erkenden de geliyor anlamadım ya

işte gidiyorum birşey demeden

gidiyorum

işte gidiyorum...
birşey demeden, arkamı dönmeden şikayet etmeden
hiçbirşey almadan, birşey vermeden
yol ayrılmış görmeden gidiyorum...

ne küslük var ne pişmanlık var kalbimde
yürüyorum sanki senin yanında
sesim uzaklaşır herbir adımda
hayat bize kalmadan gidiyorum

gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
gönül kuşum şarkıdan yorulmadı
bana kimse senin gibi sarılmadı
ışığımız sönmeden gidiyorum

Yusuf öldü ya

Yusuf kim kız?:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…