Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kızım günün yaklaşmış var mı bir kıpırtı ne var ne yok anlat bakem

ayyyyy canim yaaa adet belirtileri var aksi olsa sasirirdim zatenn sabah kalktigimda belim agriyordu yine hafif kasik agrisi da varrr.... sanki hemen bugun olacam gibii

kızlar ben geldim hepinizi çoook özledim doktor neti yasakladı giremedim uzun süredir merak edip bi bakiyim dedim

oh maşallah ne çok hamişimiz olmuuş

günaydın kızlarrrr

akşam cumba yataktaydım fakaattt sabah değerlendirdim , şimdi büyük gün yarın bakalım ne diyecek doktor...
bekle bakalım ne diyecek ya çatlamış diyecek ya da çatlamak üzere diyecek senin yumoşlar

kızlar ben geldim hepinizi çoook özledim doktor neti yasakladı giremedim uzun süredir merak edip bi bakiyim dedim
doktor neden yasakladı ki canım hoşgeldin bu arada

merhaba kızlar dün de çarpıştık.. bu ay gün aşırı oldu..bakalım ne olcek?
olcek olcek inşallah sende müjdeyi patlatıverecen

tel ve neti kullanma dedi radyasyondan dolayı bende kullanmamaya dikkat ediyorum belki sizlerde hamişsinizdir fazla kullanmayın derim ben

tel ve neti kullanma dedi radyasyondan dolayı bende kullanmamaya dikkat ediyorum belki sizlerde hamişsinizdir fazla kullanmayın derim ben
bende kullanmama gibi bir durum biraz zor olur canım müdür yetkililik bende sürekli pc başıda yazı bekliyoruz çünkü.İkincisi tel demişsin benim her an açık hem eşim hem annemler sürekli arıyorlar bir kere tele bakmayayım ortalık karışır ulaşmadık eşim annemi arar annem eşimi arar sen görüştün mü diye...

İnşallah bebişim
İnşallah inşallah bizim ufaklıklar

nerde yapcam sarmayı ya akşam namazı kıldıgımla yattım sabah namazında uyandım düşün artık , bugünde yapar mıyım bilmem, diğer işlerimi bitirsemde yarın yapsam diyom sarmayı buzluğa atarım diye pazardan yapacaktım olmadı, şimdi buzluğa atmaya gerek kalmadı perşembe geliyo kız o yüzdende 2 gün önce yapmayım, yarın akşam yaparım perşembe yeriz afiyetle nası fikir ilklerimi yaşıycam kızım heyecanlancam tabi tırsıyom anlasana
bitirdin mi sarmanı heyecanlanma bu ne panik...

kız yok tırsma o kadar korkulacak birşey yok

kız sero üşütmedin demi sen mesaj atamıyom sana bu arada...

orkim nasılsın bebekim anlat bakem...
yok canım 40 derece burası üşütmem imkansız gibi birşey. sıcaktan patlıyorum ona rağmen ayağımdan çorapları çıkarmıyorum...

40 derece olsun terleyip soğumakta kötü ben üşütünce öyle batmalarım olurda o yüzden.....

kız yok tırsma o kadar korkulacak birşey yok

yok canım 40 derece burası üşütmem imkansız gibi birşey. sıcaktan patlıyorum ona rağmen ayağımdan çorapları çıkarmıyorum...

ben gitmeyeceğim ya bu hafta rahatım cumartesi pazara hepsini okurum bile evde napcam akşama kadar

ya benim işler yoğun bu ara eve gidince bazen aklıma gelsin diye alarm bile kuruyorum, zor o yüzden kimsenin hakkı geçmesin 2 tane kaldı heralde onu da bititirsem misafirle ilgilensem yetecek bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…