- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.701
ohhh ohhh anacım beleşten alış veriş yap kız hangi site yazsana bari bizde alalımyok kız 6 lira verdim bebiş kıyafetleri aldım diye 20 lira hediye çeki gelmişti , ayakkabı 20 lira birbirini götürdü banada kargo parası ödemek kaldısen beğendin mi onu de hele
valla bilemem kıyafetleri üst üste giyde ayakkabıları nasıl sokacaksın onu bilememtek derdim kocişe yakalanmadan eve sokmalıyım aldıklarımı
benimde vardı da misafirim geldi. dağıldı uykum..ayy kızlar ölü gibi uyumuşum ve hala uuykum var kafam yatakdan kalkmıyo
ohhh ohhh anacım beleşten alış veriş yap kız hangi site yazsana bari bizde alalım
valla bilemem kıyafetleri üst üste giyde ayakkabıları nasıl sokacaksın onu bilemem
benimde vardı da misafirim geldi. dağıldı uykum..
ne oldu ki canım neden belirsizlik yaşıyorsunkızlarrrr kimse yok muuuuu ben yine belirsizlikle savaşıyorummmm
ne oldu ki canım neden belirsizlik yaşıyorsun
kız niye bu kadar erken gittin ki....kan tahlili yaptırdım ya değerim 2,07 çıktı :44:
doktorumda dei ki; adetine daha 5 gün var,5 günün sonunda olmazsan yine gel bakalım,çünkü yükselme ihtimali var dedi..
ben bi kere daha kan tahlili yaptırmıstım o0012 mi ne çıkmıstı,bu defa böyle çıkınca ümitlendim yine..
bide belim çok ağrıyor,akıntı da çok..adetin mi belirtisi hamişliğin mi anlayamıyorum ama felaket şiştimm
kız niye bu kadar erken gittin ki....
serap_serap sen de benim gibi sabırsızlardansın anlaşılan. bende adete 5 gün kala hemen test yapmaya başlıyorum.
ama en iyisi rahat olmak olursa olur olmazsa bidahaki ay olur rahatlığında olmak diye düşünüyorum artık.
ben plan program yaptım geçen ay yumurtlama günümden önce gününde ve sonrasında hiç kaçırmadım ama yine olmadı bu ay:)
bu ay adet günüm gelmeden test yapmamaya karar verdim
yaw olsun o kadar erken gitmeyecektin şimdi de bunu düşünüp kafayı kurcalayacaksın var mı yok mu diye...doktor şüpheleniyorsan gel dedi, bide şu kahverengi leke muhabbeti yüzünden yaptım böyle bişe,şimdi de kaşınıp duruom işte
aman hayırlısı ise olsun yav,ne çok kafama takıorum..takmıcaaammm
Kı z ben bu ay o kadar meraklı değilim resmen saldım çayıra modundayım.hatta gırgıra alıyorum.. bakalım inşallah gırgırlık olmayız...serap_serap sen de benim gibi sabırsızlardansın anlaşılan. bende adete 5 gün kala hemen test yapmaya başlıyorum.
ama en iyisi rahat olmak olursa olur olmazsa bidahaki ay olur rahatlığında olmak diye düşünüyorum artık.
ben plan program yaptım geçen ay yumurtlama günümden önce gününde ve sonrasında hiç kaçırmadım ama yine olmadı bu ay:)
bu ay adet günüm gelmeden test yapmamaya karar verdim
öyle canım geçen ay çok taktım...bu ay takmadım...benim halime baksana ,serap en iyisini yapıyosun valla.ben ortaya düstüm resmen
kız sabırsız dayanamdın yaptırdın demek testi haftaya geçikirsen bir kez daha yaptırcan artık ben geçen ay yaptırdığım da bol 000 sıfır gördüm
kız bebisimsu hosgeldinn..sakın millete bakıpta erken tahlil yaptırma ,bak benim ki çıkmadı kaldım ortada
ben istesem de yaptıramam çünkü köydeyim gelecek haftaya kadar gelmezse ayın 29 unda bebişimiz müjdeli haberini alırım inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?