Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kızlar öncelikle herkese merhabalar,
Geçen ay ilk defa korunmasız ilişkide bulundum ama malesef hamile değilim. Eşim korunduğu için gebe kalamamak gibi bi sorunum yok hap vs.. kullanmadım.

adet tarihimden 14 gün geriye gittiğimde tam yumurtlama günümde ve iki gün öncesinde ilişkim oldu. benim sizlere sorum adet bitiminden sonra yumurtlama gününden 1 önceki gün mü elverişli ya da bir sonraki gün mü. bana tavsiye verecek arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem. adetim biteli 4 gün oldu henüz. 31 gün aralıklarıyla çok düzenli adet görüyorum.

canım gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar doktorlar zaten sperm 76 saate yakın canlı kalabiliyor önce veya sonra farketmez

Elbiseler geldi mor aldığım süper oldu kınada giycem hatta kızlar bunu kınada giyersen kınayı sana yakarlar dediler o kadar otantik oldu 40 beden aldığım elbisede dar kalıpmış olur gibi geliyo, ayakkabılar süper oldu platform olunca yormuyoda çok mutluyum ....
ayakkabılar canım cicim beğendin mi..

Güzel günlerde kullanırsın inşallah canım

merhaba kızlar...nasılsınız? bugün bat günüm, acayip bacak, bel, kasık ağrım var ama gelen giden yok..inşallah gelmezzz kırmızılarrr, bunlar da hamilelik belirtisidir belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…