- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.681
yarın son gün canımya benim işler yoğun bu ara eve gidince bazen aklıma gelsin diye alarm bile kuruyorum, zor o yüzden kimsenin hakkı geçmesin 2 tane kaldı heralde onu da bititirsem misafirle ilgilensem yetecek bana ...
ayakkabılar canım cicim beğendin mi..kargolarım geldi bi tek bebek kıyafetlerim kaldı o da yarın gelse süper olacak
canım gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar doktorlar zaten sperm 76 saate yakın canlı kalabiliyor önce veya sonra farketmezKızlar öncelikle herkese merhabalar,
Geçen ay ilk defa korunmasız ilişkide bulundum ama malesef hamile değilim. Eşim korunduğu için gebe kalamamak gibi bi sorunum yok hap vs.. kullanmadım.
adet tarihimden 14 gün geriye gittiğimde tam yumurtlama günümde ve iki gün öncesinde ilişkim oldu. benim sizlere sorum adet bitiminden sonra yumurtlama gününden 1 önceki gün mü elverişli ya da bir sonraki gün mü. bana tavsiye verecek arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem. adetim biteli 4 gün oldu henüz. 31 gün aralıklarıyla çok düzenli adet görüyorum.
ayakkabılar canım cicim beğendin mi..
Güzel günlerde kullanırsın inşallah canımElbiseler geldi mor aldığım süper oldu kınada giycem hatta kızlar bunu kınada giyersen kınayı sana yakarlar dediler o kadar otantik oldu40 beden aldığım elbisede dar kalıpmış olur gibi geliyo, ayakkabılar süper oldu platform olunca yormuyoda çok mutluyum ....
güzel günlerde kullanırsın inşallah canım
gelir canım gelir...verirsin...Sağol canım daha iyileri senin olsun, bebişlerinkide gelse teyze halası gelecek bebişlerin belki veririm ...
İnşallah gelmez canım seninkiler ve bebişin seninledir inşallah...merhaba kızlar...nasılsınız? bugün bat günüm, acayip bacak, bel, kasık ağrım var ama gelen giden yok..inşallah gelmezzz kırmızılarrr, bunlar da hamilelik belirtisidir belki:))
İnşallah gelmez canım seninkiler ve bebişin seninledir inşallah...
amin canım amin inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz....amin tatlım amin..inşallah...tüm isteyenlerle birlikte hayırlısıyla nasip et Rabbimmm
kız kocişin seni boşayacak
ağzını hayra aç bebelki dee kalıcı misafirin belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?