- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.721
kociş beraber öğreneceğiz zaten diyo o bu aydan çok ümitli de ben o kadar değil zaten kırmızılar gelmeden önce belirtileri başladı...Karnımda sanki şantiye kurulmuşinşallah canım benim inşallahvalla köyde olman iyi ya,en azından imkanım yok simdi diye kendini frenleyebilirsin..benim gibi çalısırken bile 15 dakkalığına izin alıp doktora gitmezsin
kendine dikkat et kocişini ihmal etmekızlar sizi seviyorum,ben kaçıom kocam içerde tek yazık.. (bizimki masa bilgisayarı da ondan başka odadayım:)
günlerimiz aynı gibi hemen hemen sırayla güzel haberleri veririz inşallah öpüyorum sizi hosçakalıınnn
bende dün öyleydim canımhayatım da ilk kez böle uyumuşum ya eve hırsız girmiş olsa hiç duymayacağım
komşu gelmiş zile basmış basmış bende tık yok bir kalktım saat 4 ve hala uykum var zor tutuyom kendimi
beni avcunu yalayanlara ekleyebilirsin serapcim
kutu bos cikti
ümitsiz olanları ben dövüyorum bu şidddet eğilimi iremden bulaştıbeni avcunu yalayanlara ekleyebilirsin serapcim
kutu bos cikti
canım nasılsın bebişin nasıl her şey yolunda demi
çok şükür bebişim iyide ben iyi değilim miğdem bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum mutfağa bile girmek istemiyorum kızlar bugünlerinizi iyi değerlendirin özellikle kocalarınızla
hadi kolay gele sana16 ekim benm d gunum
belki supriz olur d gunumde
neyse benm cikmam gerek herif evde salunun seklini degistirtcem
arada degisiklik iyidir
hadi hoscakalin
ayetel kürsilerle besmeleleri okuyorum canım o yüzden sustum benherkes yine sustu sezsizlik hakim
ayetel kürsilerle besmeleleri okuyorum canım o yüzden sustum ben
amin canım neyse ara vereyim azcık...ALLAH kabul etsin canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?