- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.761
stresten değil de canım dün yaş antep fıstığı yedik kızlarla biraz da abarttık herhalde ondan çıktı diye düşünüyorum benim bat 21i canım. 25 değil
anladım canım baktır bakalım ne diyecek...kalmış 2 gün hadi güzel haberi ver bize önceden bakmıyormuş bir trafik kazası geçiriyor ondan sonra olmuş bize ne dediyse oldu şimdiye kadar bakalım yine baktırcam çayın deminden bakıyor
anladım canım baktır bakalım ne diyecek...
sabah sabah kimseler de yok sessiz bütün topikler...
erken uyanmakta sorunmuş demek kikimi uyuyordur kimide işe gitmiştir
dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
bugun sabaha karsı karın agrısıyla uyandım ve.....
cok umutlanmıstım.
cok uzgunum
bebişin sana tutunacaktır canım buna inan....dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli çocukları bekliyoruz okula gelsin diye ne gelen var ne gidennngünaydın kızlarrrrne var ne yok..serapcım nasılsın görüsmeyeli:)
canım doktorunla konuşsan anlatsan kullandıkça geç büyümeye başladı diye...benimde kafam karıştı....:44:günaydın kızlar... bende bugün yumurta kontrolüne gideceğim eğer istenilen büyüklüğe geldiyse iğnemi de olacağım. bu 3. klomen kullanışım 2 gün önce yumurtam 12 mm idi inşallah gelişmiştir. yaa kızlar ben 3 ay klomen kullandım ve her ay yumurta gelişimi daha da gecikti yumurta tembelliği vardı zaten ama klomenle iyi olacağını her ay daha da geç büyümeye başladı kafam çok karıştı yaaa
canım doktorunla konuşsan anlatsan kullandıkça geç büyümeye başladı diye...benimde kafam karıştı....:44:
üzülme canım üzülme ki bebişin sana daha erken bağlansın...söyledim canım tembellikten dedi her ay değişebiliyor dedi bazen erken büyür bazen geç büyür dedi ama bana böyle git gide gerilemesi tuhaf geldi. bu ayda olmazsa aşılamya geçeceğiz ya rabbim artık sabır sabır zor dayanıyorum zaman sanki geçmek bilmiyor 14 ay olmadı sanki 10 yıl olmamış gibi geliyor bana üzülmek istemiyorum yaaaa ne olur bu ay gelsin
üzülme canım üzülme ki bebişin sana daha erken bağlansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?