Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ay ben hayatta giyemem zaten ateş basıyo karşımda askeriye olmasa soyunup öle gezecem ne yazık ki askeriye tam karşımda
annem kızar ki her tel açtığında soruyo bak ayaklarını sıcak tut diye.. ben o kadar rahatsız olmuyorum ki hele ki urfa gibi sıcak bir yerde. kıyafetlere dikkat etmem ince olsun önemli değil ama ayaklarım önemlidir benim için zaten çıkarttığım ay hastalık döneminde bile farkediyorum çünkü çok sancılı oluyor kırmızıların gelmesi...

benim kırmızı sessiz ce sinsi sinsi gelir ağrı sancı bişi olmaz aynı şekilde de 3 gün terkeder gider inş bu ay hiç gelmez

neyse kızlar ben kaçar bir çarşıya gidip geleyimm gelince hemn gelirimm hadin bys kendinize iyi bakın öpüldünüz

iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli çocukları bekliyoruz okula gelsin diye ne gelen var ne gidennn

ne güzel ya öğretmen olmak,zor ama güzel..bide ağız tadıyla yaptırsalar atama bilmem ne uğrastırmasalar insanlar çok daha verimli olacak ama buna da şükür ne diyelim..

ne güzel ya öğretmen olmak,zor ama güzel..bide ağız tadıyla yaptırsalar atama bilmem ne uğrastırmasalar insanlar çok daha verimli olacak ama buna da şükür ne diyelim..
doğru canım bende eşimin yanına gitmek için uğraşıyorum ama sadece uğraşmakla kalıyorum vermiyorlar

neyse kızlar ben kaçar bir çarşıya gidip geleyimm gelince hemn gelirimm hadin bys kendinize iyi bakın öpüldünüz
hadi git de gelll

var bu isin icinde bisi ama anlamadimmmm:44:

canım ilaçla ilgisi olduğunu sanmıyorum bende..her ay değisiyor..benim hep kocaman kocaman olurlardı sinir oldum,çünkü 22-24 oluyordu hep ..o da boş olma ihtimalini artırıyormus.bu ay 16 oldu kendiliğinden çatladı asırı mutlu oldum,insallah seninde öyle olur 18 ve kendiliğinden çatlamıs yumos:)

kızlar gittim yatak odasının şeklini değiştirdim yatağın şeklini değiştirdim ve biraz belimi zorlattım çok ağrıyor şimdi
aferin canım tebrik ederim
canım kuru incir, ceviz ve arı sütü ye. inan2-3 güne yumurtan olgunlaşmış olur.yumurta gelişimini hızlandırıyor

kesinlikle yediklerinin önemi var,bende böyle düsünüyorum..

kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi :18:

canım akıntıyla hiç anlamadığım için bu durumları bilemiyorum.. ama dene umutsuzluğa düsme..

bir hafta ya yakın sürer canım yumoş dönemi inşallah kaçırmamışsındır...

bende onu izledim
bittiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…