- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.801
evet ayağını sıcak tut canım ben bile urfada patik giyiniyorum annem ördürmüş...
fırçaya hazırla kendini ben geçen hafta yedim paparayıben kıyamıyom işte gelince büyük ihtimal fırça atacak niye yaptın diye de artık mum ışığında bir yemek sorunu çözer sanırım
fırçaya hazırla kendini ben geçen hafta yedim paparayı
annem kızar ki her tel açtığında soruyo bak ayaklarını sıcak tut diye.. ben o kadar rahatsız olmuyorum ki hele ki urfa gibi sıcak bir yerde. kıyafetlere dikkat etmem ince olsun önemli değil ama ayaklarım önemlidir benim için zaten çıkarttığım ay hastalık döneminde bile farkediyorum çünkü çok sancılı oluyor kırmızıların gelmesi...ay ben hayatta giyemem zaten ateş basıyo karşımda askeriye olmasa soyunup öle gezecem ne yazık ki askeriye tam karşımda
annem kızar ki her tel açtığında soruyo bak ayaklarını sıcak tut diye.. ben o kadar rahatsız olmuyorum ki hele ki urfa gibi sıcak bir yerde. kıyafetlere dikkat etmem ince olsun önemli değil ama ayaklarım önemlidir benim için zaten çıkarttığım ay hastalık döneminde bile farkediyorum çünkü çok sancılı oluyor kırmızıların gelmesi...
var bu isin icinde bisi ama anlamadimmmm:44:tekniğini öğrenmek lazımm biz malzemeden mi çalıyoz ki
ay havaya bak yarebbim
show kulüp mü izliyon kız...
İnşallah canım gelmez. benimde geldikten sonra başlar sancım....benim kırmızı sessiz ce sinsi sinsi gelir ağrı sancı bişi olmaz aynı şekilde de 3 gün terkeder gider inş bu ay hiç gelmez
iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli çocukları bekliyoruz okula gelsin diye ne gelen var ne gidennn
doğru canım bende eşimin yanına gitmek için uğraşıyorum ama sadece uğraşmakla kalıyorum vermiyorlarne güzel ya öğretmen olmak,zor ama güzel..bide ağız tadıyla yaptırsalar atama bilmem ne uğrastırmasalar insanlar çok daha verimli olacak ama buna da şükür ne diyelim..
hadi git de gelllneyse kızlar ben kaçar bir çarşıya gidip geleyimm gelince hemn gelirimm hadin bys kendinize iyi bakın öpüldünüz
var bu isin icinde bisi ama anlamadimmmm:44:
canım ilaçla ilgisi olduğunu sanmıyorum bende..her ay değisiyor..benim hep kocaman kocaman olurlardı sinir oldum,çünkü 22-24 oluyordu hep ..o da boş olma ihtimalini artırıyormus.bu ay 16 oldu kendiliğinden çatladı asırı mutlu oldum,insallah seninde öyle olur 18 ve kendiliğinden çatlamıs yumos:)günaydın kızlar... bende bugün yumurta kontrolüne gideceğim eğer istenilen büyüklüğe geldiyse iğnemi de olacağım. bu 3. klomen kullanışım 2 gün önce yumurtam 12 mm idi inşallah gelişmiştir. yaa kızlar ben 3 ay klomen kullandım ve her ay yumurta gelişimi daha da gecikti yumurta tembelliği vardı zaten ama klomenle iyi olacağını her ay daha da geç büyümeye başladı kafam çok karıştı yaaa
aferin canım tebrik ederimkızlar gittim yatak odasının şeklini değiştirdim yatağın şeklini değiştirdim ve biraz belimi zorlattım çok ağrıyor şimdi
canım kuru incir, ceviz ve arı sütü ye. inan2-3 güne yumurtan olgunlaşmış olur.yumurta gelişimini hızlandırıyor
ay havaya bak yarebbim
show kulüp mü izliyon kız...
kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi :18:
bir hafta ya yakın sürer canım yumoş dönemi inşallah kaçırmamışsındır...kızlar ben sanırım yumurtlama dönemine girdim iki gündür şeffaf akıntım var ama eşim şehir dışındaydı bugün gelecek sizce kaçırdık mı bu ayı da? ama henüz şu koyu kıvamlı daha beyaz renkli yapışkan akıntım gelmedi :18:
bittiiiiiibende onu izledim
yok canım vermiyorlar 7. ayına kadar çalışmak zorundasın birde doğumdan sonra 4 aylık bir iznimiz var sonra tıpış tıpış görev yerine geri döneceksin...serap hamiş olsan da mı vermiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?