Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Allah askina hic hareket etme, yemek yapma, mutfak dolabina bile uzanma, surekli yat dinlen...dualarim seninle canim...

kızlar gittim yatak odasının şeklini değiştirdim yatağın şeklini değiştirdim ve biraz belimi zorlattım çok ağrıyor şimdi

canım kuru incir, ceviz ve arı sütü ye. inan2-3 güne yumurtan olgunlaşmış olur.yumurta gelişimini hızlandırıyor

canım kuru inciri 15 dk yarım litre su ile kaynat havucuda 20 dk yarım litre suda kaynat ikiisinin suyunu karıştırıp iç yumurtayı daha çabuk büyütüp çatlatıyor ibrahhim sarçoğlu kürü

* 2 adet büyük boy gevrek havuç,
* 20 adet kuru incir,
* Her biri için 1/2 şer lt su ,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : İncirleri, soğuk su ile yıkayıp, elinizle veya bıcak ile ikiy bölün. Klorsuz ve kaynamış olan suyun içine atın. Kısık ateşte 15 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Süzerken, incirlerin üzerine kaşıkla bastırıp, içerisinde kalan suyu da çıkarın. Başka bir kapta, 4-5 cm uzunluğunda doğramış olduğunuz havuçları, yine kaynamakta olan suyun içierisine atın ve 20 dak. ağzı kapalı olarak, kısık ateşte kaynatın. İncirin ve havucun suyunu ayrı ayrı süzdükten sonra, sıcağa yakın bir şekilde ılınınca karıştırın. Bu suyu, cam bir şişeye koyup buz dolabında saklayın. Sabah kahvaltısından 10-15 dak önce aç karnına 1 bardak için. 20 gün kullanın. 10 gün ara verip, 20 gün daha kullanın.
NOT : Kür mutlaka taze olarak hazırlanmalıdır.

Son düzenleme:
kızlar doktorlar dizisinde ki ela (yasemin ergene ) 2.ce hamile imiş ilkini 7 ay önce doğurmuş şimdi 5 aylık hamişmiş biz birinciyi edemedik millet 2 .3 yapıyo

kızlar doktorlar dizisinde ki ela (yasemin ergene ) 2.ce hamile imiş ilkini 7 ay önce doğurmuş şimdi 5 aylık hamişmiş biz birinciyi edemedik millet 2 .3 yapıyo

yokkkk anacimmm biz yapamiyoz bu isi millett patir patir doguruyorrr yok yok sorun bizde bu isin baska bir yontemi mi var acaba

ay havaya bak yarebbim
show kulüp mü izliyon kız...

he kız tv de bişi yok iki dedikodu dinleyeyim dedim şimdi eczaneye gideceğim benim nene ebelik yapıyorda belini ve ayaklarını sıcak tut dedi beline de yakı yapıştır dedi onu almaya gideceğim hem bel ağrımada iyi gelir:18:

evet ayağını sıcak tut canım ben bile urfada patik giyiniyorum annem ördürmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…