- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.781
dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
söyledim canım tembellikten dedi her ay değişebiliyor dedi bazen erken büyür bazen geç büyür dedi ama bana böyle git gide gerilemesi tuhaf geldi. bu ayda olmazsa aşılamya geçeceğiz ya rabbim artık sabır sabır zor dayanıyorum zaman sanki geçmek bilmiyor 14 ay olmadı sanki 10 yıl olmamış gibi geliyor bana üzülmek istemiyorum yaaaa ne olur bu ay gelsin
bana kızıyordun o gün belimi ağırrttığım da başka işin yok muydu şeklini değiştirdin... yat dinlen..kızlar gittim yatak odasının şeklini değiştirdim yatağın şeklini değiştirdim ve biraz belimi zorlattım çok ağrıyor şimdi
günaydın kızlar... bende bugün yumurta kontrolüne gideceğim eğer istenilen büyüklüğe geldiyse iğnemi de olacağım. bu 3. klomen kullanışım 2 gün önce yumurtam 12 mm idi inşallah gelişmiştir. yaa kızlar ben 3 ay klomen kullandım ve her ay yumurta gelişimi daha da gecikti yumurta tembelliği vardı zaten ama klomenle iyi olacağını her ay daha da geç büyümeye başladı kafam çok karıştı yaaa
canım kuru inciri 15 dk yarım litre su ile kaynat havucuda 20 dk yarım litre suda kaynat ikiisinin suyunu karıştırıp iç yumurtayı daha çabuk büyütüp çatlatıyor ahmet marankinin kürü
ne günaydını kız saat 11 olmuş hoşgeldinnnn....gunaydinnn kizlarrrr
bana kızıyordun o gün belimi ağırrttığım da başka işin yok muydu şeklini değiştirdin... yat dinlen..
kocişinle değiştirseydin nasıl değiştridin tek başına...kız benim gardrop full ayna kociş gece tekme atıyo bir tepemize göçürecek o yüzden değiştirdim .
ne günaydını kız saat 11 olmuş hoşgeldinnnn....
kocişinle değiştirseydin nasıl değiştridin tek başına...
kızlar doktorlar dizisinde ki ela (yasemin ergene ) 2.ce hamile imiş ilkini 7 ay önce doğurmuş şimdi 5 aylık hamişmiş biz birinciyi edemedik millet 2 .3 yapıyo
yokkkk anacimmm biz yapamiyoz bu isi millett patir patir doguruyorrr yok yok sorun bizde bu isin baska bir yontemi mi var acaba
ay havaya bak yarebbimama daha sabah vakitlerindeyizzzz hosbuldum hiiihhh
show kulüp mü izliyon kız...kızlar doktorlar dizisinde ki ela (yasemin ergene ) 2.ce hamile imiş ilkini 7 ay önce doğurmuş şimdi 5 aylık hamişmiş biz birinciyi edemedik millet 2 .3 yapıyo
valla ben olsaxm kıyarım sağlık bu ya belini ağırtsan ne olcek pe ki?kız kocişim çok yorgun geliyo kıyamam adam hem işte mesai yapıyo hem bana mesai yapıyo onu bari yaptırmayayım dedim
sormak lazım...tekniğini öğrenmek lazımm biz malzemeden mi çalıyoz ki
ay havaya bak yarebbim
show kulüp mü izliyon kız...
valla ben olsaxm kıyarım sağlık bu ya belini ağırtsan ne olcek pe ki?
sormak lazım...
evet ayağını sıcak tut canım ben bile urfada patik giyiniyorum annem ördürmüş...he kız tv de bişi yok iki dedikodu dinleyeyim dedim şimdi eczaneye gideceğim benim nene ebelik yapıyorda belini ve ayaklarını sıcak tut dedi beline de yakı yapıştır dedi onu almaya gideceğim hem bel ağrımada iyi gelir:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?