Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

teşekkürler canım onu da deneyeyim. bu ay kuru incir ve fındık ceviz yedim neredeyse hergün incir yedim zaten seviyorum bolcada var şükür birazdan gideceğim doktora inşallah büyümüştür iğne olurum ya kızlar ben iğne olacağım diye sabah ilişkide bulundum hani çatladığında da içerde sperm bulunsun diye iğneden sonra da olacak ya sperm sayısı az olurmu yaa

canım iğneden 36ç saat sonra iliski diyorlar zaten..o zamana kadar birikir:)) sen yinede doktoruna sor bu durumu

canım iğneden 36ç saat sonra iliski diyorlar zaten..o zamana kadar birikir:)) sen yinede doktoruna sor bu durumu

inşallah bakalım ne olacak biz elimizden geleni yaptık rabbim inşallah kısmet eder. bende şimdilik çıkıyorum doktordan gelince yine yazarım görüşürüz hoşçakalın süper anne adayları

iremmm hangi site kız bana söleeeee bende bir bakimmmmmmm

markafoni canım...

sende yumurtlama sıkıntısı mı varda yapıyon kür...

kızzllaaarrrr nasılsınzzz:)

iyidir bebiş doktora gittim detaylar az sonraaaa

şimdi haberler

doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdü alttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....

sende bendensın desene:)tum yanlıs yorumlamalarıma ragmen hrmonlarım normalmıss yumurtlayabılıomusum yanı:)tabı bugun 8. gunum hala adet olmadım o ayrı mesele:):):)bnmde sımden ıstedıler sperm tahlılı ama ben bı ay daha beklemeyı dusunuomm dıyet yapıp fazla kılolardan kurtulmayı dusunuom suann:)bendede enfeksıyon varmıs tek kullanımlık fıtıl verdı banada..ama fıtıl kı ne fıtıl 5 cm nerdeysehala fıtıl kalıntılarını atmaya calısıo rahımcıgım:)

Kızım fitilden korktuğumdan bakmadım, sende korkutma beni, sperm tahlili için 4 gün ilişki yokmuş biliyon demi, eğer adet olursam gidip o ara baktırır diyorum , tabi kabul ederse daha söylemedim şahsa

Son düzenleme:
Kızım fitilden korktuğumdan bakmadım, sende korkutma beni, sperm tahlili için 4 gün cinsel ilişki yokmuş biliyon demi, eğer adet olursam gidip o ara baktırır diyorum , tabi kabul ederse daha söylemedim şahsa

ben sperm tahlilinin nasıl yapıldığını bilmiyordum.yani,üstüne düşünmedim hiç. gecen ayda başarısız olunca canım kociş "istersen tahlile gideyim ben" dedi..ben de nasıl yapıyorlar diye sordum.anlattı..ayyy... çok kötü bir erkek için,bilemiyorum..ama tahlil olması da iyi tabi..bu arada daha gitmedik biz tahlile.bir iki ay daha beklicez.

Son düzenleme:
Kızım fitilden korktuğumdan bakmadım, sende korkutma beni, sperm tahlili için 4 gün ilişki yokmuş biliyon demi, eğer adet olursam gidip o ara baktırır diyorum , tabi kabul ederse daha söylemedim şahsa
kız korkma be bende cok korkardım ama evlendıgımde bı kac ay sonra yara var dıe 48 tane kullanmıstım ııce alıstım tabıama zor deıl yanı merak etme...
evet yaa erkek ıcın bıraz kotuymus..ama bnmkıde kabul ettı ben bekletıom kıyamıom:)

iyi hadi simdilik güzel haberler bunlar peki çatlamış mı?

sabah erken kalkmıştım..sonra bir yattım ancak kalktım...yau ne uyuyorum ne uyuyorum birkaç gündür.
ya kızlar böyle uyuma isteği olan herkes hamiş gibi geliyor bana:) bende yok gerçi ama olsun :)

canım sende kist var mı? o çok etkiliyor adet düzenini..

canım sende akıntı durumu nasıl? benim felaket akıntım var, ayıp olacak biraz ama, az önce çamasırıma baktım, sulu beyaz renkli bi akıntı vardı, özel bölgeye baktım ordada baya akıntım vardı..anlayacağınız abartı bi akıntı durumum var..sende oldu mu?

bende de var ama normal seviyede canım.aşırı rahatsız edecek seviyede değil. hamilelikten önce çok vardı fitil kullanmılştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…