- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.821
bir hafta ya yakın sürer canım yumoş dönemi inşallah kaçırmamışsındır...
serapcım bu akıntı sürer mi yani.. off her ay bu stresi yaşamaktan yoruldum bu ay da olmazsa ovulasyon testi mi alsam bilemedim inşallah kaçırmamışızdır:18:
canım kuru inciri 15 dk yarım litre su ile kaynat havucuda 20 dk yarım litre suda kaynat ikiisinin suyunu karıştırıp iç yumurtayı daha çabuk büyütüp çatlatıyor ibrahhim sarçoğlu kürü
* 2 adet büyük boy gevrek havuç,
* 20 adet kuru incir,
* Her biri için 1/2 şer lt su ,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : İncirleri, soğuk su ile yıkayıp, elinizle veya bıcak ile ikiy bölün. Klorsuz ve kaynamış olan suyun içine atın. Kısık ateşte 15 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Süzerken, incirlerin üzerine kaşıkla bastırıp, içerisinde kalan suyu da çıkarın. Başka bir kapta, 4-5 cm uzunluğunda doğramış olduğunuz havuçları, yine kaynamakta olan suyun içierisine atın ve 20 dak. ağzı kapalı olarak, kısık ateşte kaynatın. İncirin ve havucun suyunu ayrı ayrı süzdükten sonra, sıcağa yakın bir şekilde ılınınca karıştırın. Bu suyu, cam bir şişeye koyup buz dolabında saklayın. Sabah kahvaltısından 10-15 dak önce aç karnına 1 bardak için. 20 gün kullanın. 10 gün ara verip, 20 gün daha kullanın.
NOT : Kür mutlaka taze olarak hazırlanmalıdır.
yok canım vermiyorlar 7. ayına kadar çalışmak zorundasın birde doğumdan sonra 4 aylık bir iznimiz var sonra tıpış tıpış görev yerine geri döneceksin...
canım, benim sürüyor bittiği zaman zaten kesiliyor akıntımserapcım bu akıntı sürer mi yani.. off her ay bu stresi yaşamaktan yoruldum bu ay da olmazsa ovulasyon testi mi alsam bilemedim inşallah kaçırmamışızdır:18:
teşekkürler canım onu da deneyeyim. bu ay kuru incir ve fındık ceviz yedim neredeyse hergün incir yedim zaten seviyorum bolcada var şükür birazdan gideceğim doktora inşallah büyümüştür iğne olurum ya kızlar ben iğne olacağım diye sabah ilişkide bulundum hani çatladığında da içerde sperm bulunsun diye iğneden sonra da olacak ya sperm sayısı az olurmu yaa
ben bir senediir gıcık oluyorum ama elden birşey gelmiyor bende çıktım resmen pc başında uyukluyorum...gıcık oldumneyse hakkınızda hayırlısı olsun canım..bende çıkıyorum öptüm hepinizi by byy
canım iğneden 36ç saat sonra iliski diyorlar zaten..o zamana kadar birikir:)) sen yinede doktoruna sor bu durumu
iremmm hangi site kız bana söleeeee bende bir bakimmmmmmm
ohhh ohhh anacım beleşten alış veriş yap kız hangi site yazsana bari bizde alalım
valla bilemem kıyafetleri üst üste giyde ayakkabıları nasıl sokacaksın onu bilemem
benimde vardı da misafirim geldi. dağıldı uykum..
kızlaarr bişey sorucam.ben bu ay soğan kürüne başladım bugün 10. günüm.başlamamdan 3 gün sonra akıntım arttı ve bazen kahverengine dönüştü.şimdi krem renkte ama çok yoğun bir haftadır böyle işte..bu arada bata 5 gün var ama akıntım dışında bir belirtim yok henüz..ne diyorsunuz sizce normal mi bu akıntı...bazı arkadaşlar soğan kürünün faydasını hissettiğini söylüyor.. ama ben de karın şişliği yaptı...davulumsu bişi oldum yani :))
kızzllaaarrrr nasılsınzzz:)
sende bendensın desene:)tum yanlıs yorumlamalarıma ragmen hrmonlarım normalmıss yumurtlayabılıomusum yanı:)tabı bugun 8. gunum hala adet olmadım o ayrı mesele:):):)bnmde sımden ıstedıler sperm tahlılı ama ben bı ay daha beklemeyı dusunuomm dıyet yapıp fazla kılolardan kurtulmayı dusunuom suann:)bendede enfeksıyon varmıs tek kullanımlık fıtıl verdı banada..ama fıtıl kı ne fıtıl 5 cm nerdeyseşimdi haberler
doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdüalttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....
sende bendensın desene:)tum yanlıs yorumlamalarıma ragmen hrmonlarım normalmıss yumurtlayabılıomusum yanı:)tabı bugun 8. Gunum hala adet olmadım o ayrı mesele:):):)bnmde sımden ıstedıler sperm tahlılı ama ben bı ay daha beklemeyı dusunuomm dıyet yapıp fazla kılolardan kurtulmayı dusunuom suann:)bendede enfeksıyon varmıs tek kullanımlık fıtıl verdı banada..ama fıtıl kı ne fıtıl 5 cm nerdeysehala fıtıl kalıntılarını atmaya calısıo rahımcıgım:)
Kızım fitilden korktuğumdan bakmadım, sende korkutma beni, sperm tahlili için 4 gün cinsel ilişki yokmuş biliyon demi, eğer adet olursam gidip o ara baktırır diyorum , tabi kabul ederse daha söylemedim şahsa
kız korkma be bende cok korkardım ama evlendıgımde bı kac ay sonra yara var dıe 48 tane kullanmıstım ııce alıstım tabıKızım fitilden korktuğumdan bakmadım, sende korkutma beni, sperm tahlili için 4 gün ilişki yokmuş biliyon demi, eğer adet olursam gidip o ara baktırır diyorum , tabi kabul ederse daha söylemedim şahsa
evet yaa erkek ıcın bıraz kotuymus..ama bnmkıde kabul ettı ben bekletıom kıyamıom:)ben sperm tahlilinin nasıl yapıldığını bilmiyordum.yani,üstüne düşünmedim hiç.gecen ayda başarısız olunca canım kociş "istersen tahlile gideyim ben" dedi..ben de nasıl yapıyorlar diye sordum.anlattı..ayyy... çok kötü bir erkek için,bilemiyorum..ama tahlil olması da iyi tabi..bu arada daha gitmedik biz tahlile.bir iki ay daha beklicez.
iyi hadi simdilik güzel haberler bunlarşimdi haberler
doktor hormon testin iyi dedi ne kadar iyiyse folik asiti günde yarım tablete düşürdüalttan muayene korkulacak bişey değilmiş onu anladım ne kadarda tırsıyodum
bende fitil grubuna katıldım biraz akıntım varmış 3 gün fitil kullan, 16 mm lik nur topu gibi yımırtam varmış cumartesiden itibaren gün aşırı çarp herifini dedi
eğer kırmızı kartı yersem fitile devam etcem, daha eşime demedim ama onunda sperm lerine baktırcaz .....
ya kızlar böyle uyuma isteği olan herkes hamiş gibi geliyor bana:) bende yok gerçi ama olsun :)sabah erken kalkmıştım..sonra bir yattım ancak kalktım...yau ne uyuyorum ne uyuyorum birkaç gündür.
sende bendensın desene:)tum yanlıs yorumlamalarıma ragmen hrmonlarım normalmıss yumurtlayabılıomusum yanı:)tabı bugun 8. gunum hala adet olmadım o ayrı mesele:):):)bnmde sımden ıstedıler sperm tahlılı ama ben bı ay daha beklemeyı dusunuomm dıyet yapıp fazla kılolardan kurtulmayı dusunuom suann:)bendede enfeksıyon varmıs tek kullanımlık fıtıl verdı banada..ama fıtıl kı ne fıtıl 5 cm nerdeysehala fıtıl kalıntılarını atmaya calısıo rahımcıgım:)
canım sende akıntı durumu nasıl? benim felaket akıntım var, ayıp olacak biraz ama, az önce çamasırıma baktım, sulu beyaz renkli bi akıntı vardı, özel bölgeye baktım ordada baya akıntım vardı..anlayacağınız abartı bi akıntı durumum var..sende oldu mu?
bılmıomkı cnm adet olunca gıtcem bakcak doktor ıste...muhtemelen vardır ama bu kadar gecıktıgıme gore...canım sende kist var mı? o çok etkiliyor adet düzenini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?