Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.benim adet sancılarım yavaş yavaş geliyo bu ay ilk denemeydi ve yattı gibi gözüküyo Neyse ya nasip kısmet sonuçta.siz nasılsınız

Günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.benim adet sancılarım yavaş yavaş geliyo bu ay ilk denemeydi ve yattı gibi gözüküyo Neyse ya nasip kısmet sonuçta.siz nasılsınız
hayırlısı canım ilk ayınmış benim 7. ayım olacak inşallah bu kadar uzun sürmezde hemen alırsın bebişinin haberlerini..

Bilmiyorum canım sanki o da olmayackmış gibi geliyor içimde ebir karamsarlık var bugün nedenini bilmediğim

o benim içimde de var bugün burda kapalı hava üstüne canımı sıkan olaylarda var bide vucudum hiç belirti vermiyo hepsi birleştiğinden , yarın tatil yarın mutlu olmayı planlıyorum.....kuran okuycam yemek yapcam üstüne benim bi yeyem var o geldi köyden görümcemin bıcırı onu sıkıştırcam ohh yarın güzel umut dolu olacak, sende hastane olayını mı stres ettin etme rahat ol benceee ........

evet korkuyorum da birşey çıkacak mı diye çünkü vücudumun dengesi değişti.
Kız diziler başlıyor.Bir dizi vardı takip ettiğim ffragmanını yayınlamışlar çok karışacak herhalde ortalık.

amin canım amin.ben bugün meryem suresini okumaya başlayacağım canım annemi de arayacağım bşrazdan ikimiz birlikte okuyalım.rabbim dualarımızı inşallah en kısa zamanda kabul eder...

evet meryem suresi çok güzel ve anlamlı bncede okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…