- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi serap_serap
-
hayırlısı canım ilk ayınmış benim 7. ayım olacak inşallah bu kadar uzun sürmezde hemen alırsın bebişinin haberlerini..Günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.benim adet sancılarım yavaş yavaş geliyo bu ay ilk denemeydi ve yattı gibi gözüküyoNeyse ya nasip kısmet sonuçta.siz nasılsınız
hayırlısı canım ilk ayınmış benim 7. Ayım olacak inşallah bu kadar uzun sürmezde hemen alırsın bebişinin haberlerini..
Kızlar dudağımda uçuk çıkmış
canım inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin diye dua edelim
Gülme kız ben gülemiyorum acıyosıcak tahta kaşık bas yada çayının içinden çıkar kaşığı bas
Bilmiyorum canım sanki o da olmayackmış gibi geliyor içimde ebir karamsarlık var bugün nedenini bilmediğim
Gülme kız ben gülemiyorum acıyo
evet korkuyorum da birşey çıkacak mı diye çünkü vücudumun dengesi değişti.o benim içimde de var bugün burda kapalı hava üstüne canımı sıkan olaylarda var bide vucudum hiç belirti vermiyo hepsi birleştiğinden , yarın tatil yarın mutlu olmayı planlıyorum.....kuran okuycam yemek yapcam üstüne benim bi yeyem var o geldi köyden görümcemin bıcırı onu sıkıştırcam ohh yarın güzel umut dolu olacak, sende hastane olayını mı stres ettin etme rahat ol benceee ........
eee dudağım yanmaz mı?güldüğüme bakma ciddiyim dediğimi yap ocağa az tut tahta kaşığın sapını ama yakma kendini de
Hoşgeldin canım nasılsın bugün?selam herkese bayanlar
Hoşgeldin canım nasılsın bugün?
evet korkuyorum da birşey çıkacak mı diye çünkü vücudumun dengesi değişti.
Kız diziler başlıyor.Bir dizi vardı takip ettiğim ffragmanını yayınlamışlar çok karışacak herhalde ortalık.
amin canım amin.ben bugün meryem suresini okumaya başlayacağım canım annemi de arayacağım bşrazdan ikimiz birlikte okuyalım.rabbim dualarımızı inşallah en kısa zamanda kabul eder...
Öyle bir geçer zaman ki mi alma karalin mebusu
evet meryem suresi çok güzel ve anlamlı bncede okuyalım
onu da çat pat izlerim ama benim dizim o değil ki
yer gök aşk yusuf ölüyorne izliyon desene la...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?