Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

bakalım inşallah u ay hamiş olrum da gerekk kalmaz. aslında yumuoş günlerinde olmam lazım takvime göre ama sanırım bitti. çünkü kasık ağrılarım geçti sizde de öyle oluyor mu:18:

kizlar benim kirmizilar geldiiii bugunnn
ama iyiyim pazartesi randevumu aldi doktorumdan herseyin hayirlisi olsunnnn

huhuhhu hanımlar kimse yokmu ya yine sessileşti topic bu topice yakışmıyor sessizlik:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hadeeee kolbastıya hep beraberrrrrrr en yeni ve güzel umutlarla ekimde de buradayızz

kızlar öğretmen olan arkadaşlarım ve eş durumu mağduru olanlar bu videoya mutlaka bakın Memurlar.Net - Video (Öğretmenlerden türkülü 'eş durumu' protestosu)
Bunlar az bile canım az kaldı bütün öğretmenler bir ayaklansız o zaman görecekler ak ile karayı

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
Canım çok sevindim kurtuldun bitti gitti...

hadi bakalım canım inşallah değerin yükselmiş olur bende pazartesi verecem bakalım...gerçi doktor pazartesi dedi ben salı diye düşünüyorum ama hayırlısı

kızlar ben doktora ggitmek istiyorum ama ne zaman gitmeliyim evleneli henüz 4 ay oldu napayım sizce hormon testleri falan bi akıl verin
Canım hastalığının 3. günü hormon testini vermeye git. sonrada 10 gün sonraya gün al yumoşlarının durumunu ve bir engel var mı ona göre de randevu al inşallah bir sıkıntı olmaz ve bebişin seninle olur..

slm kızlar ben sanırım bu topige ilk defa yazıyom dün dr gittmiştim aşılama yaptırcaktım horman tahlili yaptık eşim de sperm tahlili yaptı onda sperm lerindeiltihaplanma varmış 1 aylık tedavi ilaç verdi daha sonra tekrar test yapıcaz sorun çıkmazsa aşılama yapcaz benimgibi eşinin spermlerinde iltihaplanma olan varmı nasıl tedavi oldunuz bu arada iltıhap spermleri hareketlerini etkiliyo hamileli etkiliyomuş (kusura bakmayın kobaca anlattım)

canım biz karşılaşmadık böyle bir sorunla ama iltihaplanma varsa hareketliliği etkiler diye düşünüyorum bende...
serap tbr ederim bi bakim ne var ne yok dedim
baktim serap hamis
coookkk sevindim
hayirli olsun gule gule buyut insallahhh
sağol canım benim bir sorun çıkmaz inşallah bebişim de de...
Darısı sizlerin başına en kısa sürede inşallah

pazartesi üniversitede olacaktı bebeğe genetik test orada olacak diye. ama dün tekrar sordum (içime doğdu herhalde, çünkü bir hafta önce olur demişlerdi.) test için kit bitmiş. ben de doktoruma haber ettim. bildiği bir yer varsa orada yaptırabileceğimizi söyledim. o da hemen çağırdı. muayenehanesinde yaptı. testi kendi yollayacak laboratuara. çok memnun kaldım. anestezi doktoru da çağırmış. her şey çok iyiydi.

ya atla gel ya adresi ver bebişim hemen gönderem , resimleri gördün diye rahatça eklemiştim kız sen aşermeye mi başladın erkenden ne iş

yok kız aşerme olmadı ama çok severim sarmayı. Ya ama iki gündür tavuk döner yiyorum sürekli başka birşey istemiyor canım. Normal zamanda hiç yemem tavuk döner ama o gün eşimi aradım o da gitmiş gittiği yerde bitmiş döner oturup çocuklar gibi ağladım...

iyi olmuş canım bir an önce olması da iyi bence, hakkında hayırlısını versin rabbim...

tamam yapraklarım gelsin hemen gel yapıyımda yiyelim ama güzelgörünyo insanın iştahı açılyo yaw

ayy ne güzel.. bende yaşamak istiyorum bunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…