- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.281
iki gündür gelen ya sopayla ya terlikle geliyor canım. Nolsun iyiyim canım değerlerim artmış. sıra keseyi görmeye geldi bakalım o ne zaman nasip olacak...
tamam canım yok bugün daha rahatım doktorda normal gebelik gibi görünüyor dedi değerlerin.rahatladı yani içim..Darısı isteyen herkese...içini ferah tut 3 gün öncesine kadar bu ayda bebek olmadı hasta olacağım ekim ayına kaldım diyordun şimdi bebeğin seninle değerlerin de güzel gidiyor maaşallahallahım ikinizi de tüm kötülüklerden korusun kem gözlerden korusun sen rahat olki bebeğinde rahat olsun teyzeleri olarak yegenimizi rahat ettir kafaya bişi takma yoksa teyzelerinsden terlikler gelmeye devam eder...
inşallah canım...aminn inş.darısı tüm anne olmak isteyen hatunlara
bugun 12.gunum falan sanırım canım..hala gelen giden yok..bu kadar umıtle kırmızıları beklememıstım hıccanım ne kadar gecikti senin adetin?
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn cnm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnaminn inş.darısı tüm anne olmak isteyen hatunlara
İnşallah canım inşallah dileklerimiz bu yönde...umarım listede ki herkes eylül sonu ve ekimde hamiş olur
bugun 12.gunum falan sanırım canım..hala gelen giden yok..bu kadar umıtle kırmızıları beklememıstım hıc
gıttım cnm gıttım tarlusal dıe bı ılac verdı gonderdı ıcıom bakalım..adet olunca yumurtalıklara bakcakmıs..sallıyolar anlıycagın..yahu sen doktora gittin mi? bu kadarı da anormal ama ya..:44:
gıttım cnm gıttım tarlusal dıe bı ılac verdı gonderdı ıcıom bakalım..adet olunca yumurtalıklara bakcakmıs..sallıyolar anlıycagın..
bana diyorssun ama sen de tam dayaklıksın hıkızlar bata 4 gün var az önc test yaptım negatif sizce erken mi off moral sıfır yaaa:84::84::84::84::84:
yok düşündüm ve karar aldım bundan sonra testte almıcam yapmıcam da bebek de düşünmücem düşündükçe psikolojim gidiyor bu sefer kocişe çatıyom bebek yapamadın diye onu suçluyomm
canım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok yanlış bilgilendirmek istemem mevlam yardımcım olsun tez vakitte inşallah müjdeli haberi alırsın ama doktorunu dinle o ne derse onu yap canım...Slm kızlar ben hsg çektirdim çarşamba günü.Orada çeken kişi antibiyotiğe devam et 4-5 gün ilişki yok ve bu ay korun dedi.Sizce korunmalımıyım.Çektiren varsa size de dediler mi?Hsg yi çeken kişi tüplerinden birinde tıkanıklık var dedi.Hsg sonucunu daha doktorum görmedi.Eşimdede çok az sperm hareketsizliği var doktor çok önemli değil dedi.Sizce doktorum ne yapar.direk aşılama mı olur yoksa klomenle yumurta takibi ve çatlatma iğesi mi yapar.Dua edin kızlar doktoruma adetimin 3.günü hsg sonucumla gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?