- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.341
yok kız aşerme olmadı ama çok severim sarmayı. Ya ama iki gündür tavuk döner yiyorum sürekli başka birşey istemiyor canım. Normal zamanda hiç yemem tavuk döner ama o gün eşimi aradım o da gitmiş gittiği yerde bitmiş döner oturup çocuklar gibi ağladım...
raporumu aldım kızlar
en kısa sürede inşallah canım sen de yaşarsın...ayy ne güzel..bende yaşamak istiyorum bunları...
benim karnımda değil ama sağ kasığımda aynı şey varkomik olacak belki ama bende sürekli ekşi bişeyler hayal ediyorum ve de tuzlu
bu arada benim karnımda pıt pıt bişe atıo kan pompalanıo diye mi acaba? gözle görülüyo dışardan eşimde gördü:44:
ne demek bilen var mı?
ben bir haftalık aldım canım cumartesi gününe kadar o zamana kadar da keseyi görürüz herhalde..değere göre 4 haftalık benim bebişte ama halen daha benim bebiş derken kafamda soru işaretleri uçuşuyor...hadi hayırlı olsun canım..bende aldım verdim işyerine..ama benimki daha bat tarihim gelmeden 2 gün önce olduğu için hafta yazmıo..sadece gebemiz çok uzun saat çalıstırılmasın ve ayakta durmasın yazıyor
kaç haftalık seninki canım? 4 mü?
bana doktorum 48 saat içinde en az % 60 artmış olması gerekiyor demişti.benim ki gerçi 36 saatte % 75 e yakın arttı. doktor artış normal hatta gayet güzel dedi..kızlar bi kan verip geliyom dua edin nolurr:26:
değerim 30 du.2 gün önce bugün minimum 90 olması gerek sanırım..
hoşçakalın kendinize iyi bakınn...
Kolay gelsin canım sizlere bizlere de mevlam yardım ede.Darısı da sizlerin başınaslm kızlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidiyor bakalım hamiş olmayanlrda çalışmalara son sürat devam
daha yeni kan vermeye gitti zannedersem..kız tahlile gitmiştin sonuçları aldın mı kaça çıkmış değerinn
daha yeni kan vermeye gitti zannedersem..
hımm saate hiç bakmamışım ben sen nasılsın serapcım ağrın falan varmı junior serap iyimi
canım inan senin hissettiklerinin aynısını ben ağustos ayında hissettim eylülde yumoş tarihlerimin çoğunu eşimden ayrı geçirdim ama mevlam ol dedikten sonra oluyormuş bende bu ay beklemiyordum yüzümde kocaman kocaman 5-6 tane sivilce bile çıktı tamamdır bu ayda olmadı dedim pek de beklemiyordum aslında hatta yaza kadar ertelemeyi düşündüm ama hiç beklemediğim bir anda geldi bebişim. İnşallah sağlıklıdır.sen de üzülme kafana takmadığın bir anda sana da sürpriz yapacaktır bebişin eminim...bu ay ilk kez adetim gecikmisti ama kirmizilar maalesef geldi 4/5 ay denedikten sonra doktora gittim smear kultur sonuclarim guzel cikti doktorum yumurtlamani takip etme cinsel hayatin zevkini cikar dedi haftada 3/4 deniyoruz hala eltimde galiba hamile kalmak istiyor benim kullandigim folik asitten aldi oda ufff sinir oldum sanki yarisa girmis gibi hissettim Allahim hayirlisini nasip etsin insallah hepimiz icin gecen ay cok umitlenmistim ne zormus esimde hic destekci degildir bu konularda maalesef stres yapiyorum galiba ister istemez artik bende bebegim olsun istiyorummmm bat 3 ekim hayirlisi artik :) Allah im insallah tum bekleyenlere nasip eder.
bu ay ilk kez adetim gecikmisti ama kirmizilar maalesef geldi 4/5 ay denedikten sonra doktora gittim smear kultur sonuclarim guzel cikti doktorum yumurtlamani takip etme cinsel hayatin zevkini cikar dedi haftada 3/4 deniyoruz hala eltimde galiba hamile kalmak istiyor benim kullandigim folik asitten aldi oda ufff sinir oldum sanki yarisa girmis gibi hissettim Allahim hayirlisini nasip etsin insallah hepimiz icin gecen ay cok umitlenmistim ne zormus esimde hic destekci degildir bu konularda maalesef stres yapiyorum galiba ister istemez artik bende bebegim olsun istiyorummmm bat 3 ekim hayirlisi artik :) Allah im insallah tum bekleyenlere nasip eder.
ağrım falan yok canım ama ara ara kasık batması oluyor o kadar.Birde salgın ishal varmış maraşta iki gündür beni de yokluyor korkuyorum bugün acilde ki doktor dikkat et dedi. Şimdi de onu kafaya takıyorum...
hım dikkat et canım yiyip içtiklerine dikkat et nasıl su içtiğinizi bilmiyorum ama hazır su iç olmazsa
Allahım binlerce kez şükürler olsunn
kızlar değerim 2 gün önce 30 ya şimdi 117 olmuşşşş
çok mutluyum çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?