- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.301
canım bende yumurtlama tembelliği var ondan olabilir dedi her ay aynı şekilde oluşup büyümez dedi o yüzden bu hastalarda gebelik gecikebilir dedi yani her ay gebelik oluşturacak yumurta oluşmaya bilirmiş ben aşılama yapalım dedim ama bu ay yumurta oluşmadığı için önümüzdeki ay klomeni artırarak devam edelim dedi o ay da olmazsa aşılamya geçeceğiz artık sabrım tükeniyor yaaaa
beklycem bakalım...acele etme olacaksındır..o ilacı kullanmaya başladıktan sonraki 10 gün içinde oluyorsun zaten.
Serapcım çok sevindim adına darısı bizim başımıza.Ayrıca kötü senaryolar üretme.İyi düşün .Gerçi demesi kolay ben kendim sanki iyi düşünebiliyorum da offff.LÜTFEN TADINI ÇIKAR BU ANIN.SEVİN.
canım benimde yumurta tembelliği vardı yumurta uyarıcı ilacı kullandım..kuru incir yedim sonraki ay yapılan testlerim temiz cıkmıştı ama hamiş değilim daha,,,öle işte
bende bu ay incir çok fazla yedim öyle kür falan yapmadım da taze taze yedim ama bu ay yumurtalarım büyümedi.. önümüzdeki ay soğan kürüne başlayacağım bi de bizim burada bi kadın var gebe kalamayanlara bakıyor komşumuzun gelininin 2 yıl çocuğu olmamıştı ona gitti tedavi etti ve o ay gebe kaldı. bu kadın rahime bakıyormuş göbekten eğer rahim aşağıdaysa masajla onu yukarı kaldırıyormuş rahim aşağıda olunca gebelik olmazmış sanırsam doktorlar bunu anlayamıyorlarmış ultrasonla falan görükmüyor kaynanamgil daha öncelerde çok ısrar etmişlerdi götürmek için ben istememiştim şimdi istiyorum belki çare olur ne bileyim artık herşeyi deneyeceğim 15 aydır olmuyor 3 ayda tedaviyle de olmadı
adamın ne suçu var ona çatıyorsun...
o ebeyi giresuna da gönder lütfen belki bize de bi yardımı olur
sebep ne canım şimdi neden ağlıyorsun daha bata 4 gün var test yaptın negatif çıktı diye mi ağlıyorsunçatacak yer arıyorum işte başka bir şey değil
canım belki oralarda da vardır böyle ebe bakalım bi de ona görüneyim her yolu deneyeyim de en azından her yolu denedim der içimi rahat tutarım inşallah çare olur derdime
sebep ne canım şimdi neden ağlıyorsun daha bata 4 gün var test yaptın negatif çıktı diye mi ağlıyorsun
canım inan belirti diye birşey yok ya da ben yaşamadım aksine yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı ki ben ümidi kesmiştim sonra lekelenmem oldu tamam kırmızılar geliyor dedim ama bir gün sonra kesildi ve kanda gebelik çıktı.ewet bu ay da olmadı sanırım bekliyom bakalım bat geçsin bakalım ne olacak belirti falan da aramayacağım belirti var diye bakltıkca olmayan belirtiler psikolojik olarak yaşıyorum
tam dayaklıksın bana diyorsunuz ama sen dayağı hak ettinewet bu ay da olmadı sanırım bekliyom bakalım bat geçsin bakalım ne olacak belirti falan da aramayacağım belirti var diye bakltıkca olmayan belirtiler psikolojik olarak yaşıyorum
canım benim daha çok erken...benim bata 2 gün kala çook silik çıktı..hiç sıkma canını..kızlar bata 4 gün var az önc test yaptım negatif sizce erken mi off moral sıfır yaaa:84::84::84::84::84:
canım bende rahim filmi çekildim..tüpün birinin tıkanık olması çok önemli değil.dr onu açmak için bi islem yapar mı bilmyrumm..ama sana sunu söyleyeyim filmi çekildikten sonra ki 2.ayda hamiş kaldımm..çok ise yarıor yapısıklık varsa tüpte acıyor..ilk ay kalamama nedenim de klomen kullanmadığım için yumurtamın gelismemesi oldu..soruna çok yanıt veremedim sanırım ama affolaSlm kızlar ben hsg çektirdim çarşamba günü.Orada çeken kişi antibiyotiğe devam et 4-5 gün ilişki yok ve bu ay korun dedi.Sizce korunmalımıyım.Çektiren varsa size de dediler mi?Hsg yi çeken kişi tüplerinden birinde tıkanıklık var dedi.Hsg sonucunu daha doktorum görmedi.Eşimdede çok az sperm hareketsizliği var doktor çok önemli değil dedi.Sizce doktorum ne yapar.di
rek aşılama mı olur yoksa klomenle yumurta takibi ve çatlatma iğesi mi yapar.Dua edin kızlar doktoruma adetimin 3.günü hsg sonucumla gideceğim.
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
kızlar ben doktora ggitmek istiyorum ama ne zaman gitmeliyim evleneli henüz 4 ay oldu napayım sizce hormon testleri falan bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?