Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım benimde yumurta tembelliği vardı yumurta uyarıcı ilacı kullandım..kuru incir yedim sonraki ay yapılan testlerim temiz cıkmıştı ama hamiş değilim daha,,,öle işte

amin canım en kısa sürede darısı sizin başınıza. azıcık olumsuz birşey duyunca insan kötü oluyor...

canım benimde yumurta tembelliği vardı yumurta uyarıcı ilacı kullandım..kuru incir yedim sonraki ay yapılan testlerim temiz cıkmıştı ama hamiş değilim daha,,,öle işte

bende bu ay incir çok fazla yedim öyle kür falan yapmadım da taze taze yedim ama bu ay yumurtalarım büyümedi.. önümüzdeki ay soğan kürüne başlayacağım bi de bizim burada bi kadın var gebe kalamayanlara bakıyor komşumuzun gelininin 2 yıl çocuğu olmamıştı ona gitti tedavi etti ve o ay gebe kaldı. bu kadın rahime bakıyormuş göbekten eğer rahim aşağıdaysa masajla onu yukarı kaldırıyormuş rahim aşağıda olunca gebelik olmazmış sanırsam doktorlar bunu anlayamıyorlarmış ultrasonla falan görükmüyor kaynanamgil daha öncelerde çok ısrar etmişlerdi götürmek için ben istememiştim şimdi istiyorum belki çare olur ne bileyim artık herşeyi deneyeceğim 15 aydır olmuyor 3 ayda tedaviyle de olmadı

o ebeyi giresuna da gönder lütfen belki bize de bi yardımı olur

canım belki oralarda da vardır böyle ebe bakalım bi de ona görüneyim her yolu deneyeyim de en azından her yolu denedim der içimi rahat tutarım inşallah çare olur derdime

senin bahsettiğin ebeden bir tane de benim görev yaptığım köyde var canım aynen dediğin gibi. mesela doğumdan önce çocuk ters döndü mü onun yönünü değiştiriyor ki normal doğum yapsın bana da tuhaf gelmişti hatta karında bebişi bile buluyo pıt pıt kalp atışlarını hissedebiliyorsun...Ben karşıda oturan bir komşum var o hamile onun bebişinin kalp atışlarını hissettim bana gösterdi tuhaftı ama. Birde çocuk eğer sağ tarafta durursa sürekli kafası sağ üstte durursa kız olurmuş eğer sol tarafa geçerse erkek olurmuş. birde ilk ultrasyon resminden cinsiyeti ayırt edebiliyor. bebiş bir görünsün alıp götürecem cinsiyet meselesini benim bir an önce çözmem lazım...

sebep ne canım şimdi neden ağlıyorsun daha bata 4 gün var test yaptın negatif çıktı diye mi ağlıyorsun

ewet bu ay da olmadı sanırım bekliyom bakalım bat geçsin bakalım ne olacak belirti falan da aramayacağım belirti var diye bakltıkca olmayan belirtiler psikolojik olarak yaşıyorum

ewet bu ay da olmadı sanırım bekliyom bakalım bat geçsin bakalım ne olacak belirti falan da aramayacağım belirti var diye bakltıkca olmayan belirtiler psikolojik olarak yaşıyorum
canım inan belirti diye birşey yok ya da ben yaşamadım aksine yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı ki ben ümidi kesmiştim sonra lekelenmem oldu tamam kırmızılar geliyor dedim ama bir gün sonra kesildi ve kanda gebelik çıktı.

tam dayaklıksın bana diyorsunuz ama sen dayağı hak ettin kız bi dur batın gelsin ondan sonra ümitsizliğe kapıl daha erken değil mi sence idrar testinde...

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee

selam kızçeleeerrr
ne var ne yok güzel haberler yok mu? benim yarın bat ,en son değerim 30 du.yarın yine tahlıl yaptırcam bakalım kaç olmus..
sizde ne var ne yok the sun canım sen napıosun senin değerler nasıl

kızlar bata 4 gün var az önc test yaptım negatif sizce erken mi off moral sıfır yaaa:84::84::84::84::84:
canım benim daha çok erken...benim bata 2 gün kala çook silik çıktı..hiç sıkma canını..

canım bende rahim filmi çekildim..tüpün birinin tıkanık olması çok önemli değil.dr onu açmak için bi islem yapar mı bilmyrumm..ama sana sunu söyleyeyim filmi çekildikten sonra ki 2.ayda hamiş kaldımm..çok ise yarıor yapısıklık varsa tüpte acıyor..ilk ay kalamama nedenim de klomen kullanmadığım için yumurtamın gelismemesi oldu..soruna çok yanıt veremedim sanırım ama affola

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee

canım benim gözün aydın..simdi sırada güzel güzel bebis haberi var insallah..

kelamcım doktoruna söyle iğneyle tedaviye geçsin? benim doktor bu ay bakıcam küçük kalırsa iğneyle istediğim kadar büyütcem önümüzdeki ay demisti..

ay kızlar bu topiğin hali ne ,herkes nerde??

kızlar ben doktora ggitmek istiyorum ama ne zaman gitmeliyim evleneli henüz 4 ay oldu napayım sizce hormon testleri falan bi akıl verin

canım geçmiş olsun hani pazartesiydi, neden öne aldınız , rahat geçmesine sevindim inşallah sonuçlarınızda güzel olur...

kızlar ben doktora ggitmek istiyorum ama ne zaman gitmeliyim evleneli henüz 4 ay oldu napayım sizce hormon testleri falan bi akıl verin

adetin 3. günü hormon testine git yumurtlama gününü biliyorsan ondan bir iki gün öncede muayeneye gidebilirsin bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…