Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ya ben kandaki değerime göre yaptım çizelgeyi sata göre yapmadım ona göre yapsam 5. haftamdayım...
canım sat a göre yapman gerek ama? zaten değerlerinde 5.hafta değerleri ..çünkü 4.haftada maksımum 400 küsür olması gerekio.internette çizelge vardı ordan gördüm seni yanıltmayayım ama..

herkes susmuş....Kızlar eğer bebişim benimleyse çin takvimine göre bir kızım olacakmış
benimde kızım olacakmış Ama bugün teyzemle konustum..kocakarı inanışına göre karnı pıtır pıtır atanlar (yani biz):) erkek çocukları oluyormus..anne rahmine düser düsmez seyirme yaparmıs erkek bebek kocakarı inanışı mı çin takvimi bakalım:))
canım benim tam 12.ayımda Allah nasip etti..benim çocukluktan beri korkum vardı,benim çocuğum olmayacak diye..1 yıl ölüm gibi geldi,,olumsuz düsünme herseyın vakti var,Allah senin için en hayırlı zamanda verir insallah...

canım bende aynen dediğin gibi adete 3-4 gün kala değisik ağrılar yasamıstım..insallah bebis vardır göbüsünde:)

ben yapmıştım kabarmıştı ...
ay ben denemedim yaa..geç kalmış sayılmam heralde:)bu arada ilk çift çizgili testimi atmadım saklıyorum,çok silik ama görünüo

serapcım ablam şimdi 11 haftalık hamiş ona sordum keseyi ne zamn gördün diye ilk kan testi yaptırdığında yani 4 haftalık iken o zaman değeri 1300 lerde imiş o zaman görmüş keseyi

canım sat a göre yapman gerek ama? zaten değerlerinde 5.hafta değerleri ..çünkü 4.haftada maksımum 400 küsür olması gerekio.internette çizelge vardı ordan gördüm seni yanıltmayayım ama..
yok canım beş haftalık değil bilmem ama o kadar değildir. neyse yarın doktora sorarım kaç haftalık diye...

ben erkek istiyom kociş kız istiyo du bakalım kimin istediği olacak...benimde ayaklarıma kramplar giriyor şu 3-4 gündür anlamadım stresten herhalde....

ay ben denemedim yaa..geç kalmış sayılmam heralde:)bu arada ilk çift çizgili testimi atmadım saklıyorum,çok silik ama görünüo
hadi yap ta gel içinde kalmasın

ne bileyim..çok heveslendim senin takvimi görünce. yanlış anlama haa..kıskançlık değil,heves.maşallah bebişine
mevlam sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canım benim sende eklersin takvimini...

serapcım ablam şimdi 11 haftalık hamiş ona sordum keseyi ne zamn gördün diye ilk kan testi yaptırdığında yani 4 haftalık iken o zaman değeri 1300 lerde imiş o zaman görmüş keseyi
benimde çarşamba oluyor o değerde canım yaklaşık 1500 oluyor çarşambayı bekliyorum işte..İnşallah görebilirim keseyi...

öncelikle sağlıklı olmak koşuluyla ; bizde de ben kız,eşim erkek istiyor bakalım:)
ay karbonat testini de simdi yapamam,simdi ona kap falan bulmak lazım,çişimde yok zaten

ayy doldum..ben biraz çıkayım köpüşlerimi seveyim.görüşürüz
seni hakketten döverim
görürsün allahın izni ile
dua edin yarın bir sorun çıkmasın yine değerim yükselmiş olsun....

öncelikle sağlıklı olmak koşuluyla ; bizde de ben kız,eşim erkek istiyor bakalım:)
ay karbonat testini de simdi yapamam,simdi ona kap falan bulmak lazım,çişimde yok zaten
hayırlısını istiyoruz bakalım mevlam ne verecek ya da vermeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…