- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.461
tamam canımTeşekkür ederim..Haberdar ederim...
bir hafta önce pozitifi görseydin şaşırırdım zatenbenim bata 1 hafta var.az önce idrar testi yaptım,negatif ..kocişime söylemicem
yatağan stratonikeia da çekildi canım
tamam canım
bir hafta önce pozitifi görseydin şaşırırdım zaten
meltemmmmmmmmmmmm kız resmi kestim ama duvağın arkasındaki reng belli oluyr onu nasıl halladebilirim yada internette nasıl ararsam sorumun cevabını bulabilirim
canım sat a göre yapman gerek ama? zaten değerlerinde 5.hafta değerleri ..çünkü 4.haftada maksımum 400 küsür olması gerekio.internette çizelge vardı ordan gördüm seni yanıltmayayım ama..ya ben kandaki değerime göre yaptım çizelgeyi sata göre yapmadım ona göre yapsam 5. haftamdayım...
benimde kızım olacakmışherkes susmuş....Kızlar eğer bebişim benimleyse çin takvimine göre bir kızım olacakmış
canım benim tam 12.ayımda Allah nasip etti..benim çocukluktan beri korkum vardı,benim çocuğum olmayacak diye..1 yıl ölüm gibi geldi,,olumsuz düsünme herseyın vakti var,Allah senin için en hayırlı zamanda verir insallah...Benimde 1 sene oldu..Bekliyoruz her ay biliyosundur..Aynı şeyleri yaşamışsınızdır...o ay olmıcak gibi hissettin dimi..ben şuan öyle hisseiyorum..Sanki anne olamıcakmışım gibi...İnş. keseni görürsün ve sağlıklı olur bebişin....
canım bende aynen dediğin gibi adete 3-4 gün kala değisik ağrılar yasamıstım..insallah bebis vardır göbüsünde:)Bende şuan yaşadıklarımı yazmak istiyorum...Bugün adet olmam gerekiyordu..Ama kasıklarımda ağrı rahmimde bir ağırlık ve başımda ağrı göğüslerimde ağrı var..Bugünün 3 -4 gün öncesi sanki adet olacakmışım gibi (hani kızlar anlar)bişeyler oldu ama olmadım ..normalde günüm 1 gün bile gecikmedi bu 1 yıl boyunca..Heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum..Eğer hamileysemde bu yazıyı ömrüm boyunca saklıcam
ay ben denemedim yaa..geç kalmış sayılmam heralde:)bu arada ilk çift çizgili testimi atmadım saklıyorum,çok silik ama görünüoben yapmıştım kabarmıştı ...
yok ya bu ay da yok..silik bari çıkmadı.
anlamadım ki sorunu..son halini koysana buraya .bakayım
benim bata 1 hafta var.az önce idrar testi yaptım,negatif ..kocişime söylemicem
kız kkanda çıkmayan değer idrar testinde çıkar mı
yok canım beş haftalık değil bilmem ama o kadar değildir. neyse yarın doktora sorarım kaç haftalık diye...canım sat a göre yapman gerek ama? zaten değerlerinde 5.hafta değerleri ..çünkü 4.haftada maksımum 400 küsür olması gerekio.internette çizelge vardı ordan gördüm seni yanıltmayayım ama..
ben erkek istiyom kociş kız istiyo du bakalım kimin istediği olacak...benimde ayaklarıma kramplar giriyor şu 3-4 gündür anlamadım stresten herhalde....benimde kızım olacakmışAma bugün teyzemle konustum..kocakarı inanışına göre karnı pıtır pıtır atanlar (yani biz):) erkek çocukları oluyormus..anne rahmine düser düsmez seyirme yaparmıs erkek bebek kocakarı inanışı mı çin takvimi bakalım:))
hadi yap ta gel içinde kalmasınay ben denemedim yaa..geç kalmış sayılmam heralde:)bu arada ilk çift çizgili testimi atmadım saklıyorum,çok silik ama görünüo
mevlam sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah canım benim sende eklersin takvimini...ne bileyim..çok heveslendim senin takvimi görünce.yanlış anlama haa..kıskançlık değil,heves.maşallah bebişine
benimde çarşamba oluyor o değerde canım yaklaşık 1500 oluyor çarşambayı bekliyorum işte..İnşallah görebilirim keseyi...serapcım ablam şimdi 11 haftalık hamiş ona sordum keseyi ne zamn gördün diye ilk kan testi yaptırdığında yani 4 haftalık iken o zaman değeri 1300 lerde imiş o zaman görmüş keseyi
yok ya bu ay da yok..silik bari çıkmadı.
anlamadım ki sorunu..son halini koysana buraya .bakayım
ayy doldum..ben biraz çıkayım köpüşlerimi seveyim.görüşürüz
seni hakketten döverimayy doldum..ben biraz çıkayım köpüşlerimi seveyim.görüşürüz
dua edin yarın bir sorun çıkmasın yine değerim yükselmiş olsun....görürsün allahın izni ile
hayırlısını istiyoruz bakalım mevlam ne verecek ya da vermeyecek mi?öncelikle sağlıklı olmak koşuluyla ; bizde de ben kız,eşim erkek istiyor bakalım:)
ay karbonat testini de simdi yapamam,simdi ona kap falan bulmak lazım,çişimde yok zaten
inşallah canım bu gece uyuyamam daha...bütün dualarımız seninle serap güzel haberler getir bize
duvağın arkasındaki rengi nasıl kaybedebilirim diye sormaya calışıyorum umarım anlatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?