- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.481
melteeeemmmm seni seviyoruuummmm
opacity ayarını %10 un altına düşürmelisin.yavaş yavaş fona benzer..CTRL+M ile ışığını da aç biraz
bunun gibi mesela;
Eki Görüntüle 516543
canım bildiğim kadarı ile birkaba idrarını yapıyon üstüne de karbonatı koyuyorsun köpük köpük olursa bebik var çökerse yok muş ama bence inanma
walla ümit fakirin akmeği işte :) şimdi yapmıcam ama bikaç gün sonra falan dayanamayıp yaparım :))))) ama bi ölçüsü falan yok mu acep?
idrarını temiz bir kaba yap sonra bir kaşık karbonatı üzerine dök eğer bembeyaz olup kabarırsa hamişsin dibe çökerse değilsin..kızlarr karbonat testini nasıl yapıyonuz bi yazıwerin bana yaaa...
ayyy irem görmesin bunu anlaşmamıza göre 28 inde yapacaktım testi
iğneyi biliyoum da limondan nasıl bakılıyor kionuda çay kaşığ ı diye duymuştum birde iğneden ve limondan bakıyorlar en güzeli kan testi
idrarını temiz bir kaba yap sonra bir kaşık karbonatı üzerine dök eğer bembeyaz olup kabarırsa hamişsin dibe çökerse değilsin..
iğneyi biliyoum da limondan nasıl bakılıyor ki
yine bir kaba idrarın üzerine yarım limon damlatılıyormuş ve limon dibe çökerse
sonuç pozitifyüzeyde kalırsa negatif oluyormuş
ay hamilelik takvimimi ekledim inşallah kaldırmak zorunda kalmam..
Kuram canım sen ne zaman keseni görmüştün kaçıncı haftanda...
ayyy canım takvımını de yapmıssın ne guzel,saglıkla alırsın bebısını ıns kucagınaaben de 4+1 de gordum canım keseyı.degerım 1293tu .bat 2 gun gecmıstı.benım de burda 1 hafta onde gorunuyor takvım.guzel haberlerle gel ıns
sanemcim benim bugün bat tı..yani adetin üzerinden 28 gün geçti.4 haftalık olmuyor mu bebiş?
eğer 4 haftalıksa neden değerim 117 çıktı,senin 4+1 de 1300 e yakınmıs?:44:
teşekkür ederim canım,amin,cümlemizcanımmm senı de tebrık ederım bu arada cook sevındım ıns saglıkla alırsın bebısını kucagınacanım benm adet 2 gun gecınce gttım,1293 cıktı.doktor cok guzel dedı degr.ne kadarlık dedım 4hafta bır gunluk dedı.bnm 30 gunde olur genelde adetım.ama bılmıyorumkı senın de bırden artar belkı,bu degerlerde dollenmeye gore degısıyor ya hanı ondan sanırım bu fark
teşekkür ederim canım,amin,cümlemiz
dediğin gibi döllenme zamanı önemliydi..benim 11 inde yumurtam çatladı.yani 12 gün önce..bu çizelgeye göre 117 yüksek bile nerdeyse benim için:)soruma cevap verdiğin için ayrıcana tesekkür ederimkızlar ben yatıyorum hepinize Allah rahatlık versin..göbüsleriniz kucaklarınız dolu olsun insallah
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287mıştı..muhtemelen o gün de döllendi:) yani daha 12 gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?