- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.501
günaydın kızlar....
nasılsın serom başladı mı bulantıların
günaydın kızlar:)
iyiyim kuzum ne olsun yok bulantım sadece sabahları oluyor. Birazdan kan vermeye gideceğim yine...sen nasılsın ne var ne yok?
günaydın canım hoşgeldin sen de
kociş geliyormuş canım yarım saate verir gelirim tekrardan mide bulantısı dedin midem bulandı....ne zaman gidiyon doktora saat kaçta vaktin varsa malum yere gel
bende ümitli değildim canım hatta ekime göz dikmiştim ama bebişim bana sürpriz yaptı...hoşbulduk canım ne güzel bir topik olmuş.inş tüm isteyenler bu ay bebişine kavuşur ben de kavuşmak isterdim ama artık ümitlenmiyorum
bende ümitli değildim canım hatta ekime göz dikmiştim ama bebişim bana sürpriz yaptı...
hayırdır canım bir sorun mu var?ne güzel canım ya çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inş.ama benim tescilli doktor 300 milyonda bir ihtimal dedi.yani benim artık ümitlenmem saçma olacak:)
kızlarr karbonat testini nasıl yapıyonuz bi yazıwerin bana yaaa...
ayyy irem görmesin bunu anlaşmamıza göre 28 inde yapacaktım testi
buda başka bir yöntem ama mide bulandırıcı
idrarını kaynatıyosun(kola kutusu olabilir) eğer yoğurt gibi kesilirse hamilesin kesilmezse aynı kıvamda kalırsa değilsin.
yine bir kaba idrarın üzerine yarım limon damlatılıyormuş ve limon dibe çökerse
sonuç pozitifyüzeyde kalırsa negatif oluyormuş
bak başka çaresi varmış bebiş sahibi olmanın bence hiç beklemeyin canım tüp bebek denemelerine...evet canım bir yıldır olmayınca doktora gittik.eşim de sperm sayısı ve hareketli sperm az çıktı.doktor tüp bebek başka çaresi yok dedi.
gittim geldim şimdi sonuç almaya gideceğim dua et değerim artmış olsun canım...ne hızlı gacısın serom ya ne çabuk geldin..
gittim geldim şimdi sonuç almaya gideceğim dua et değerim artmış olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?