- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.521
ikiden fazla katlamışım kız şimdi doktorun yanına gidem de gelem bir ayak. Hastane eve yakın canım yürüyerek bile 5 dakika sürüyor araba ile gidiyorum...inşallah allah gönlüne göre versin canım, değerini ikiye kalayıp gelecen merak etme sen
ooo aşiftemizde gelmiş nasılsınız tu met hanımmm
benden kaçabileceğini mi sandın zilli seni yakalar yolarım o saçlarını bidaha inanırsam sana 2 olsun
pis cimri gacılar parası neyse vercem testlerin bütün nimetleri idrara bulaycanız bu kafayla
ireemmmmm walla yapmadım kız yapsam dayanamayıp onuda yazardım hemenSadece merak ettim nasıl yapılıyo birazda nette araştırdım da gerçeklik payı biraz şaibeliymişte... Yani kişiye göre farklı çıkabiliyomuşşş.... Ama bak walla yapmadım 28ini bekliyorummm
irem ben geldimmmmm normal gebelik dedi.Cumartesi istedi beni yanına gel keseyi görelim dedi....
inşallah canım keseyi görmekte nasip olur. Dileklerin için teşekkürler. darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...cumartesi itibariyle kirmizilar gordum benbugun saat 5 te doktora gidiyorum klomene devam buyuk ihtimalll...
serapcim canim degerin cok guzel gozun aydin canimmm insallh keseni de gorursun icin rahatlar...
allah bizede nasip eder insalhhh....
amin canım mevlam isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin bu duyguyu yaşamayı....canım takip ediyorum bu topiği bir süredir...tebrik ederim çok sevindim..Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza
irem ben geldimmmmm normal gebelik dedi.Cumartesi istedi beni yanına gel keseyi görelim dedi....
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhh ne güzel bi haberrrrrrirem ben geldimmmmm normal gebelik dedi.Cumartesi istedi beni yanına gel keseyi görelim dedi....
benim tarzım değil ama güzel pantolunun altında gayet şık durur sonbahar için renkleride güzel seçmişsinkızlar merhaba
bugün internetten bunları aldım.toplam 90 tl nasıl sizce? ben normal topuklu giyemiyorum.o yüzden böyle aldım.
Eki Görüntüle 516817 Eki Görüntüle 516818
benim tarzım değil ama güzel pantolunun altında gayet şık durur sonbahar için renkleride güzel seçmişsin
amin canım rabbim herşeyin hayırlısını versinserapppppppppp çok sevindim canımmmRabbim hayırlı evlat nasip eder inşallahhhh
:118::118::118::118: sözüm vardı normal olduğunu öğrenince kolbastı oynayacaktımAllah Allah Allah:118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::13::13::13::13::13:
Öyle oldu canım yok yumoş zamanı denk gelmedi denk getirebilmek için ömrüm yollarda geçti ... demek ki zamanı bu zamanmış....ümidi kesince rabbim veriyor ve en kısa sürede de sizlere de nasip eder inşallah...görüyormusun yahu! bu ay kocişi göremedim,bebek olmucak..seneye artık falan diyordun..gerçekten hiç beklemediğin anda geliyormuş bebiş..ay ne güzel.
hadi bir kolbastıda bırada yaoayımmaşallah maşallahhhhhhhhhhhhh ne güzel bi haberrrrrrhaydinnnnnnnnnnn halayaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrr
öyle kuru kuraya kolbastı olmazzzzzzzzzz SINAN YILMAZ TRABZON KOLBASTI'SI - YouTube haydin kızlar hepbirlikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeamin canım rabbim herşeyin hayırlısını versin
:118::118::118::118: sözüm vardı normal olduğunu öğrenince kolbastı oynayacaktım
Öyle oldu canım yok yumoş zamanı denk gelmedi denk getirebilmek için ömrüm yollarda geçti ... demek ki zamanı bu zamanmış....ümidi kesince rabbim veriyor ve en kısa sürede de sizlere de nasip eder inşallah...
hadi bir kolbastıda bırada yaoayım
:118::118::118::118::118::118:
Teşekkür ederim..sonbaharda petrol yeşilini ve vizonu çok seviyorum
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:öyle kuru kuraya kolbastı olmazzzzzzzzzz SINAN YILMAZ TRABZON KOLBASTI'SI - YouTube haydin kızlar hepbirlikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoptek hoptek oynayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meltem cok yoruyorum seni ama yaptığım son resim için ne diyebilirsin olmuş mu biraz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?