Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kızlar günaaayydııınnn...benim için günaydın tabe Bodrumda yaşayınca 3 aydır sıcaktan doğru düzgün uyuyamıyordum.dün ve bugün resmen yayla gibi oldu bu saate kadar uyumuşum.

benim bat bugündü,biliyorsunuz.hiçbir belirti yok halen.stres yapmaktan mı bilmiyorum ama olmayacak gibi.bebek yoksa hemen olsun ama bebek varsa....

canım biraz bekle psikolojik olabilir benmde bat tarihi 6 aeylül ama kahverengi lekelenmem başladı buda adetin habercisi

Kız dur herkesde aynı olacak diye birşey yok bazılarında da hiç belirti olmazmış. Bir bekle senden alalım ilk müjdeyi

adete daha çok varmış senin..lekelenme yerleşme kanaması da olabilir.bu kadar erken mi geliyor?
bende kist olduğu için bir hafta kala adete hep böyle lekelenmeler zaten oluyor o yüzden gebe olmadığımı biliyorum canım maalesef

Anladım canım ama bu normal mi bence değil doktorlar ne diyor gittin mi hiç?

cnım bende sol overde biraz büyük kist var o yüzden lekelenme ve kasık sancısı hep çekerim o yüzden gebelikmi değilmi anlamam bile.doktor 2 aylık evli olduğum için ocağa kadar bekle dedi eğer çocuk olmazsa ameliyatla kisti alacaklarmış.

Anladım canım kistler için ilaç yok mu ilaçla geçmez mi illa ameliyat mı olman gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…