- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Hıh şöyle irem amazonluk işe yarıyormuştamam gülmedim:44:
Hıh şöyle irem amazonluk işe yarıyormuş
Kızlar günaaayydııınnn...benim için günaydın tabe Bodrumda yaşayınca 3 aydır sıcaktan doğru düzgün uyuyamıyordum.dün ve bugün resmen yayla gibi oldu bu saate kadar uyumuşum.
benim bat bugündü,biliyorsunuz.hiçbir belirti yok halen.stres yapmaktan mı bilmiyorum ama olmayacak gibi.bebek yoksa hemen olsun ama bebek varsa....
canım biraz bekle psikolojik olabilir benmde bat tarihi 6 aeylül ama kahverengi lekelenmem başladı buda adetin habercisi
Kız dur herkesde aynı olacak diye birşey yok bazılarında da hiç belirti olmazmış. Bir bekle senden alalım ilk müjdeyiKızlar günaaayydııınnn...benim için günaydın tabe Bodrumda yaşayınca 3 aydır sıcaktan doğru düzgün uyuyamıyordum.dün ve bugün resmen yayla gibi oldu bu saate kadar uyumuşum.
benim bat bugündü,biliyorsunuz.hiçbir belirti yok halen.stres yapmaktan mı bilmiyorum ama olmayacak gibi.bebek yoksa hemen olsun ama bebek varsa....
biliyozda öyle davranıyoz heralde bana boşuna amazon irem demiyolar
Bu kadar erken lekelenme olmaz canım.Önceden bu şekilde mi oluyordu. Bak yerleşme kanaması olabilir. Dikkat et.canım biraz bekle psikolojik olabilir benmde bat tarihi 6 aeylül ama kahverengi lekelenmem başladı buda adetin habercisi
bende kist olduğu için bir hafta kala adete hep böyle lekelenmeler zaten oluyor o yüzden gebe olmadığımı biliyorum canım maalesefadete daha çok varmış senin..lekelenme yerleşme kanaması da olabilir.bu kadar erken mi geliyor?
evet canım bir hafta kala lekelenme hep olur bendeBu kadar erken lekelenme olmaz canım.Önceden bu şekilde mi oluyordu. Bak yerleşme kanaması olabilir. Dikkat et.
Anladım canım ama bu normal mi bence değil doktorlar ne diyor gittin mi hiç?evet canım bir hafta kala lekelenme hep olur bende
Anladım canım ama bu normal mi bence değil doktorlar ne diyor gittin mi hiç?
cnım bende sol overde biraz büyük kist var o yüzden lekelenme ve kasık sancısı hep çekerim o yüzden gebelikmi değilmi anlamam bile.doktor 2 aylık evli olduğum için ocağa kadar bekle dedi eğer çocuk olmazsa ameliyatla kisti alacaklarmış.
Hoşgeldin canımtunaydın valla ooohhh. kıskandım vallahı
nasılsınız bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?