- Konu Sahibi serap_serap
-
yer gök aşk yusuf ölüyor
gördüm canım ama kötü oldu ya dizi sarpa saracak yusufsuz nasıl olacak ki?Havva da çıkıyormuş diziden.yusuf başka diziye transfer oluyomuş çünküStarda görmüşler ....
yer gök aşk yusuf ölüyor
yusuf başka diziye transfer oluyomuş çünküStarda görmüşler ....
bende ilk başlarda izledim de diziye bade girdikten sonra saçmalamaya başladılar bıraktım öylece
eee dudağım yanmaz mı?
yok ben izledim kendimi bir ara dallas dizisini izliyor zannettim amaKarmakarışık ettiler
tamam canım deneyeceğim az bekle yapıpta geleyim o zaman bir yerimi yakkarsam seni de yakarım bilesinharlı ateşe tutup dudağını yakma diyoruz sıcak olacak yanıp yanmama arası korkutcan uçuğu kızım bu işleme korkutma diyolar dene işe yarıyo sıcak olsun söndürüyo onu...
Hadi ya o dizi ne olacak peki:44:
tamam canım deneyeceğim az bekle yapıpta geleyim o zaman bir yerimi yakkarsam seni de yakarım bilesin
çay içerken çayı karıştır o sıcakla kaşığını bastır o bile işe yarar anla işte sıcaklığı çay sıcağı çay bardağını tut bi taraftan dudağına aaa yakarsanda o senin iş bilmezliğin pehhh
bende aynen bade girdi diziyi bıraktımben dizileri uzun süre izlemiyorum her diziden haberim vardır ama takip etmem bi bölüm izlesem yetiyo uzun sürebununda ilk bölümlerini izledim sonra sapıttı çünkü özellikle ailede çetrefilli sapıkça işlere gelemiyorum hiç aynı adama aşık olma falan bana gelmez yolarım saçını oluyorum o an yusufunda başka diziye transferini sabah topiğin birinde yazmışlar ondan gördüm dizinin topiği galiba forum takipte gördüm ...
kendimi değil de kaşığı yaktım
Sen tahta kaşığı bırak çay demle hem iç hem dudağına bastır, yada çek uçuklu bi kaç gün...
Gülme kız seni de döverim
beni kandırdın di mi?
Niye kandırıyım kızım tahta kaşıkla yapamadıysan çay sıcağını tut diyorum sana allahım iyilikte yaramıyo yaww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?