Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

harlı ateşe tutup dudağını yakma diyoruz sıcak olacak yanıp yanmama arası korkutcan uçuğu kızım bu işleme korkutma diyolar dene işe yarıyo sıcak olsun söndürüyo onu...
tamam canım deneyeceğim az bekle yapıpta geleyim o zaman bir yerimi yakkarsam seni de yakarım bilesin

ben dizileri uzun süre izlemiyorum her diziden haberim vardır ama takip etmem bi bölüm izlesem yetiyo uzun süre bununda ilk bölümlerini izledim sonra sapıttı çünkü özellikle ailede çetrefilli sapıkça işlere gelemiyorum hiç aynı adama aşık olma falan bana gelmez yolarım saçını oluyorum o an yusufunda başka diziye transferini sabah topiğin birinde yazmışlar ondan gördüm dizinin topiği galiba forum takipte gördüm ...
Hadi ya o dizi ne olacak peki:44:

tamam canım deneyeceğim az bekle yapıpta geleyim o zaman bir yerimi yakkarsam seni de yakarım bilesin

çay içerken çayı karıştır o sıcakla kaşığını bastır o bile işe yarar anla işte sıcaklığı çay sıcağı çay bardağını tut bi taraftan dudağına aaa yakarsanda o senin iş bilmezliğin pehhh

bende aynen bade girdi diziyi bıraktım

Beklenen adet tarihleri

hatibulut :6 eylül
Iwanttobaby:6 eylül
geridonusumkutusu : 7 eylül
iremneva :9 eylül
yasemnn:12 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
tugce76:21 eylül
ebson :23 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül

eklemek isteyen varsa yazsınlar kızlar​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…