- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.861
ekti beni artık bıraktım hesap falan yapmaycam o kadar iyi biliyosa denk getirsinde görelim ...
kızım gün aşırı değil arka arkaya yapılmasını söyleyen doktorlar bile varmış, belki de yapmak iyidir sperm yeniliyodur kendini, ben nette bi doktora soru sordum salak benim soruma cevap vermedi ama verdiği cevabın özeti, yumurtlamadan önceki ve sonraki birer hafta hamile kalmak için en yüksek zaman , yani ben 28 günde oluyorum adet, bu ne demek adetten sonra 2 hafta günaşırı yapsam tutma ihtimali çok yüksek ama yapamıyom işteözellikle yumurtanın çatlamasını bekleme sperm 72 saate kadar canlı kaldığı için o yumurtayı bekler gün aşırı çarp adamı
sen bilirsin canım ama kahverengi lekelenme kesildiyse dikkat et derim ben...testi 27sinden sonra yapıyım diyom haziranda denemeye başlayınca yaptım battan önce.sonra geldi. hiç heveslenmiyim diyorum :/ doktor da adet olunca gel dediydii :)
inşallah sonun ben gibi değil sero gibi olur sen yarını bekle bence ....
sen bilirsin canım ama kahverengi lekelenme kesildiyse dikkat et derim ben...
ne oldu ki yine bebiş mevzusu mu?
seni dinlicem şekerim herif geldimi atlıcm üstüne :)
canım benim bat 21iydi ama 19.unda lekelenmem oldu 20sinde de devam etti. 19 gece rüya gördüm. çok nadir rüya görürüm( ama rüyalarım olduğu gibi çıkar yani mesajı vardır mutlaka) sabah kalkıp test yaptım hatta buraya da eklemiştim ikinci çizgi vardı. şaşırdım ama lekelenmem de devam ediyordu. eşime kırmızıların geldiğini söylemiştim akşam hatta üzüldü bu ayda da olmadı mı dedi. bende zaten denk getiremedik falan dedim sabah nasıl söyleyeceğimi şaşırdım köydeydim eşim bir şekilde ayarladı arabayı diğer öğretmen arkadaşla ilçeye inip kan verdim ve hamiş olduğumu öğrendim...kesildi yaa :) sen önce kendin mi test yapmıştın serap?
evet p.tesi akşam maç vardı hatırlıyon, sabahta işe geliyom diye dedim salı akşam olsun, dün önce dedi akşam koşuya gitcem, sonra ondanda vazgeçti rahatsızım diye erkenden uyuyakaldı bende yorgundum zaten neyse sabah olsun tam 48 saat oluyo dedim , sabah hiç o taraklarda bezi yok doktor c.tesi dedi ya o zannediyo ki pazar pazartesi yaptık fazlasıyla olur, o tınlamayınca astım suratımı ayrılırkende dedim sen o kadar iyi biliyon zamanını yaparsın artık ben bebek falan istemiyom keyfin ne zaman yeterse..........
evet p.tesi akşam maç vardı hatırlıyon, sabahta işe geliyom diye dedim salı akşam olsun, dün önce dedi akşam koşuya gitcem, sonra ondanda vazgeçti rahatsızım diye erkenden uyuyakaldı bende yorgundum zaten neyse sabah olsun tam 48 saat oluyo dedim , sabah hiç o taraklarda bezi yok doktor c.tesi dedi ya o zannediyo ki pazar pazartesi yaptık fazlasıyla olur, o tınlamayınca astım suratımı ayrılırkende dedim sen o kadar iyi biliyon zamanını yaparsın artık ben bebek falan istemiyom keyfin ne zaman yeterse..........
canım benim bat 21iydi ama 19.unda lekelenmem oldu 20sinde de devam etti. 19 gece rüya gördüm. çok nadir rüya görürüm( ama rüyalarım olduğu gibi çıkar yani mesajı vardır mutlaka) sabah kalkıp test yaptım hatta buraya da eklemiştim ikinci çizgi vardı. şaşırdım ama lekelenmem de devam ediyordu. eşime kırmızıların geldiğini söylemiştim akşam hatta üzüldü bu ayda da olmadı mı dedi. bende zaten denk getiremedik falan dedim sabah nasıl söyleyeceğimi şaşırdım köydeydim eşim bir şekilde ayarladı arabayı diğer öğretmen arkadaşla ilçeye inip kan verdim ve hamiş olduğumu öğrendim...
benzerlerini biz de yaşıyoruz. Sabah diyorum daha iyi oluyomuş.saçmalama diyo bana işe giderken olur mu hiç falan...
Doğrusun sabah olması iyi daha dinlenmiş oluyo vucudları, biz pazar pazartesi sabah yaptık ama adam sanıyo ki nokta vuruşuyla olur ama ben tam nokta yı bulsam zaten vururum afff affff.......benimki önceden böyle değildi ben düşük yaptım ondan sonraki ay kendisi sağlık problemi yaşadı ciddiydi biraz bu ay biraz toparladı ama sıkıntımız stres oluyo galiba, zevkten öte amaçla programlı yapmak bu işi onu geriyo....
ya canım bilmiyorum ki ne yapsan istemiyor diyecem bebiş istiyor belli. Doktora beraber gitsenize dinlesin o da ne zaman çarpışmanın olacağını duysun. Benimki de şimdi bizim çarpışma işi bitti mi diyor... Ben de evet ne yazık ki dokuz ay bekle kudur ondan sonra görüşürüz dedim
kafasını vururda biraz geç olmaz inşallah..
Doğrusun sabah olması iyi daha dinlenmiş oluyo vucudları, biz pazar pazartesi sabah yaptık ama adam sanıyo ki nokta vuruşuyla olur ama ben tam nokta yı bulsam zaten vururum afff affff.......benimki önceden böyle değildi ben düşük yaptım ondan sonraki ay kendisi sağlık problemi yaşadı ciddiydi biraz bu ay biraz toparladı ama sıkıntımız stres oluyo galiba, zevkten öte amaçla programlı yapmak bu işi onu geriyo....
anlasana kocişler :) stres yapmamaya çalışın yav onun etkisi olur tabi ben amaçlı yapmıyomuşum gibi geliyo ama aklımdan da çıkmıyo gibi bilmiyorum :)
ayın başında bende yumoş zamanımda aynı şeyi yaşadım gerçi sabah acısını kötü çıkarttım yamulttum adamı. Bende çok şükür o sorun olmuyor günde beş vakit istesem olur herhalde...Sen azcık uzak dur bakalım ne edecek. Ama inşallah sabah çarpmışsın ya tutmuştur canım..Bu ay zaten olmadı önce fitil sonra c.tesiyi kaçırdım, ondan sonrada şimdi yaptığı anca kendimi geriyom sinirlenip ağlıyom, cidden bitirdim bu işi kafamda rabbim ne zaman verirse, ben hamile değilim ama bende kudurtcam onu
sen bayağı ciddisin yavrum...Banane onun yaşı geçiyo benim değil, dede der eğer yapabilirse tabii...
ayın başında bende yumoş zamanımda aynı şeyi yaşadım gerçi sabah acısını kötü çıkarttım yamulttum adamı. Bende çok şükür o sorun olmuyor günde beş vakit istesem olur herhalde...sen azcık uzak dur bakalım ne edecek. Ama inşallah sabah çarpmışsın ya tutmuştur canım..
sen bayağı ciddisin yavrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?