Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

seni dinlicem şekerim herif geldimi atlıcm üstüne :)

ne oldu ki yine bebiş mevzusu mu?

evet p.tesi akşam maç vardı hatırlıyon, sabahta işe geliyom diye dedim salı akşam olsun, dün önce dedi akşam koşuya gitcem, sonra ondanda vazgeçti rahatsızım diye erkenden uyuyakaldı bende yorgundum zaten neyse sabah olsun tam 48 saat oluyo dedim , sabah hiç o taraklarda bezi yok doktor c.tesi dedi ya o zannediyo ki pazar pazartesi yaptık fazlasıyla olur, o tınlamayınca astım suratımı ayrılırkende dedim sen o kadar iyi biliyon zamanını yaparsın artık ben bebek falan istemiyom keyfin ne zaman yeterse..........

kesildi yaa :) sen önce kendin mi test yapmıştın serap?
canım benim bat 21iydi ama 19.unda lekelenmem oldu 20sinde de devam etti. 19 gece rüya gördüm. çok nadir rüya görürüm( ama rüyalarım olduğu gibi çıkar yani mesajı vardır mutlaka) sabah kalkıp test yaptım hatta buraya da eklemiştim ikinci çizgi vardı. şaşırdım ama lekelenmem de devam ediyordu. eşime kırmızıların geldiğini söylemiştim akşam hatta üzüldü bu ayda da olmadı mı dedi. bende zaten denk getiremedik falan dedim sabah nasıl söyleyeceğimi şaşırdım köydeydim eşim bir şekilde ayarladı arabayı diğer öğretmen arkadaşla ilçeye inip kan verdim ve hamiş olduğumu öğrendim...

benzerlerini biz de yaşıyoruz. sabah diyorum daha iyi oluyomuş.saçmalama diyo bana işe giderken olur mu hiç falan...

ya canım bilmiyorum ki ne yapsan istemiyor diyecem bebiş istiyor belli. doktora beraber gitsenize dinlesin o da ne zaman çarpışmanın olacağını duysun. benimki de şimdi bizim çarpışma işi bitti mi diyor... ben de evet ne yazık ki dokuz ay bekle kudur ondan sonra görüşürüz dedim

ayyy ne güzel. okumadım ben senin ilk paylaşımlarını ilk gördüğümde kan değerlerini paylaşıodun :) eşime de söledim gelmediğini hamileymişim gibi davranıyo yapma diyorum ama olmak istiyorum...

Sabah dediniz de ben bu ay çoğunlukla bir kere akşam olmuştur hep sabah çarptım adammı haberiniz ola. Şimdi öyle deyince dikkatimi çekti. gece benim ki geç gelince sabah değerlendirdik çarpışma işini...Ve ben gün aşırı yapmadım hergün çarptım adamı..

Doğrusun sabah olması iyi daha dinlenmiş oluyo vucudları, biz pazar pazartesi sabah yaptık ama adam sanıyo ki nokta vuruşuyla olur ama ben tam nokta yı bulsam zaten vururum afff affff.......benimki önceden böyle değildi ben düşük yaptım ondan sonraki ay kendisi sağlık problemi yaşadı ciddiydi biraz bu ay biraz toparladı ama sıkıntımız stres oluyo galiba, zevkten öte amaçla programlı yapmak bu işi onu geriyo ....
benzerlerini biz de yaşıyoruz. Sabah diyorum daha iyi oluyomuş.saçmalama diyo bana işe giderken olur mu hiç falan...

kafasını vururda biraz geç olmaz inşallah..

Bu ay zaten olmadı önce fitil sonra c.tesiyi kaçırdım, ondan sonrada şimdi yaptığı anca kendimi geriyom sinirlenip ağlıyom, cidden bitirdim bu işi kafamda rabbim ne zaman verirse, ben hamile değilim ama bende kudurtcam onu

anlasana kocişler :) stres yapmamaya çalışın yav onun etkisi olur tabi ben amaçlı yapmıyomuşum gibi geliyo ama aklımdan da çıkmıyo gibi bilmiyorum :)

Artık stres falan kalmadı şuan savaş baltalarımı çıkardım bu ay kapandı benim için zor görür beni o
anlasana kocişler :) stres yapmamaya çalışın yav onun etkisi olur tabi ben amaçlı yapmıyomuşum gibi geliyo ama aklımdan da çıkmıyo gibi bilmiyorum :)

ayın başında bende yumoş zamanımda aynı şeyi yaşadım gerçi sabah acısını kötü çıkarttım yamulttum adamı. Bende çok şükür o sorun olmuyor günde beş vakit istesem olur herhalde...Sen azcık uzak dur bakalım ne edecek. Ama inşallah sabah çarpmışsın ya tutmuştur canım..

çok kızdım esas tavrına kızdım ya sinirden ağladım ben doktora bile gittim var mı bi sıkıntı acaba diye niye uğraşıyosam ...

sen bayağı ciddisin yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…