- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.841
hoşgeldin canım iyiyim nolsun sen nasılsın ? Nerelerdesin sen?
slm kızçeler bi sorum olucaktı şimdi ben bu ay ovü testiyle gebeliğe hazırlanıorum daha 4. Ayıma girdim yeni evli sayılırım. Bugün aynı saatimde su içmeden testimi yaptım çift çizgi çıktı kasık ağrımda çok akıntımda fazla. Ama ben 16 eylülün akşamı adet gördüm bgn 26sı 10,11 günde yumurta çatlar mı ki ona şaşırdım 29unda falan bekliodum ben olabilir mi şmdi 24 saat içinde çatlar değil mi yumurtam
çatlayabilir canım kaç günde bir adet oluyosun 28 günde olanlar genelde 14 gibi yumurtluyo 28 den azsa kesin yumurtluyon sen bugünden itibaren gün aşırı çarp
çok muyoğunsun canım...Işte sabahtan beri nefes alamadım ......
Çift çizgiyi bugün aynı renkte gördüysen canım bugünü iyi değerlendir bence...adetlerim hep 3 gün geri atar 26,27 günde 1 adet oluorum düzenli bgn ilişki olmasın o zaman yarın birliktelik olsun öbür günde olsun yeter herhalde gerisi rabbime kalmış :) ben akşam 8 gibi testi yine yapim en iyisi ne olur ne olmaz sağol canımcım
Çift çizgiyi bugün aynı renkte gördüysen canım bugünü iyi değerlendir bence...
adetlerim hep 3 gün geri atar 26,27 günde 1 adet oluorum düzenli bgn ilişki olmasın o zaman yarın birliktelik olsun öbür günde olsun yeter herhalde gerisi rabbime kalmış :) ben akşam 8 gibi testi yine yapim en iyisi ne olur ne olmaz sağol canımcım
koyu ama bi tık daha koyulaşabilir bence akşam tekrar yapcam 8 saat geçmesi lazım 2. Test için bakalım canım resmi çekip atcam bakın die ama usb kablomu bulamadım
çok muyoğunsun canım...
canım ilk defa mı kullanıyorsun ovuyu... bir tık koyulaşacak emin misin bak kaçırma sonra günü. enyüksek günü..koyu ama bi tık daha koyulaşabilir bence akşam tekrar yapcam 8 saat geçmesi lazım 2. test için bakalım canım resmi çekip atcam bakın die ama usb kablomu bulamadım
yine ne oldu neye kızdın ?çok yoğun hemde , bu işler hiç bitmiyo yaw, zaten kocişede kızdım canım ayrı sıkkın ...
Kızım delimisin sen tamam çift çizginin olacağı günde yap bi daha yap olsun olur mu hiç doktor bana bi hafat günaşırı ilişki tavsiye etti, sen bugünü değerlendir, çünkü sperm yumurtadan daha uzun ömürlü yumurtan çatladığında hazır sperm olsun, ayrıca 2 kereyle bırakma sen bi hafta boyunca gün aşırı yap bence benden demesi ben bi günü kaçırdım 2 gün arka arkaya yaptım ki çatlamadan önce ve sonra yaptığım halde kaçırdım gibi geliyo ....
koyu ama bi tık daha koyulaşabilir bence akşam tekrar yapcam 8 saat geçmesi lazım 2. Test için bakalım canım resmi çekip atcam bakın die ama usb kablomu bulamadım
8 saat bekleme olayını bilmiyodum ha 2-3 saat su tüketimini kesmeli ve tuvalete gitmiycen biliyomda 8 saati ilk duydum nerde yazıyo be senin testin prospektüsünde mi :26:
merhaba kızlar... benim halam hayla gelmedi :26: kahverengileri gördüm iki gün kırmızıları göremedim daha. görmek isteyen de yok da bat 27 bakalım. yarın anyayı konyayı anlayacauk :)
ekti beni artık bıraktım hesap falan yapmaycam o kadar iyi biliyosa denk getirsinde görelim ...yine ne oldu neye kızdın ?
kocaya kaç gündür yalvarıom nolur yapmayalım sperm kaliteli olsun diekaç gündür kurt gibi saldırıo kalitesi düşmüştür die korkuorum yapmasına yapim değerlendircez artık en azından kaç aydan beri boşa çalıştığımı anladım ben 14,15. Günü hep çarpışıodum yanlışmış ama onu öğrenmiş olduk :) sağol bebişim
canım test yaptın mı. Bu ay benim hala da benimle oynadı senin dediğin gibi...
merhaba kızlar... Benim halam hayla gelmedi :26: Kahverengileri gördüm iki gün kırmızıları göremedim daha. Görmek isteyen de yok da bat 27 bakalım. Yarın anyayı konyayı anlayacauk :)
ne oldu ki yine bebiş mevzusu mu?ekti beni artık bıraktım hesap falan yapmaycam o kadar iyi biliyosa denk getirsinde görelim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?