- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.821
canım elimde değil.Normal de bu kadar fazla uyumam ki gece 1lere 2lere kadar otururduk sabahda 6 da uyanırdım.Bu sabah erkende uyanamadım saat 9 a yakın uyandım.. 5 e yakında inan artık kafamı tutamıyorum elimin üstünde uyumuşum 2 kere...Yani elimde değil akşamda kocişi bekleyemiyorum artık 10 gibi yatıyorum...
karnım ara ara ağrıyor( belim çok ağrıyorrrr...sanırım bu ay da olmadı ( anne olabilmek ne kadar zormuş...
geldi bnm kırmızılar sonundaaaaaaaa çok mutluyummmm
offf gerçekten yaaaa iki haftadır uzatmaları oynuyodum sonunda bitti...önümüzdeki maçlara bakcazgözünaydın canım...keşke benimki de gelse biran önce de hamilemiyim stresinden bi an önce kurtulsam(
uyu da her iş kalıyor...kociş özel sektörde bazen erken bazen geç gelir belli olmuyor işin yoğunluğunabağlı canım.. bende paso uyuyorum...uyu canım ne olcakk boşverrr tadını çıkar :))) eşin geç geliyo galiba ne iş yapıyo kii???
Uyudum uyudumgeldimmmm
kız daha ne bekliyorsun kaç gün geçmiş üzerinden hadi kocişine evlilik yıldönümünde güzel haberler verirsin inşallah...kızlar evde sorunlar vardı bayadır goremedım...
adetim olmadı 18inde idi test yapmaya korkuyrm gene negatif cıkar diye bugunde evlılık yıldonumum.... ne yapsam ki ?
evet canım hamiş oldum bu ay. Biraz sıkıntılı geçti ama normal gebelik olduğunu anladık şükür. Cumartesi de kesemizi görmeye gideceğiz. Darısı senin ve isteyen herkesin başına tez vakitte canım...ay canım sen hamilemisn? cok sevındım adına... nasıl oldu anlatrmsn ben takıp edemedım ya..sayfalar uzamiş gtmiş
evet canım hamiş oldum bu ay. Biraz sıkıntılı geçti ama normal gebelik olduğunu anladık şükür. Cumartesi de kesemizi görmeye gideceğiz. Darısı senin ve isteyen herkesin başına tez vakitte canım...
ben bu ay birşey yapmadım canım soğan kürü yapacaktım doktor kist iltihap yok deyince yapmadım ama bol bol yaş incir yedim.doktor yumurtaların çok iyi demişti. ama yumoş zamanlarını da pek iyi değerlendiremedim kocişten ayrılmak zorunda kalmıştım...pek ümitli değildim aslında ama veren mevlam veriyor..Dilerim en kısa zamanda sizlerde bebiş müjdesi verirsiniz..yok be bitanem ben gene kalamadım... fartutal alıp icsem mi ki? doktr ic gel dediydi negatf cıkarsa tedavine baslarz dedıydı sizce ne yapcak bana.... off ya sigortamda yok bu ay napcm ne kdr tutcak bide o var.. gercktn cok uzuluyrm napsm bilmiyrm.. serapcim sen sogan kurumu yaptın yksa baska bi şeymi nasıl hamiş kaldın?
canım bekle istersen...reglim yaklaşıyor karın ağrısı çekiyorumaspirin alsam sorun olur mu ...sanırım hamile değilim ama yine de acaba mı diyorum?
kimseeeee yok muuuuu..... fatmasalcım hoş geldin cnm :))
kimsecikler yokkkk muuu?
Ben geldim nasılsın canımm.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?