Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

karnım ara ara ağrıyor( belim çok ağrıyorrrr...sanırım bu ay da olmadı( anne olabilmek ne kadar zormuş...

uyu canım ne olcakk boşverrr tadını çıkar :))) eşin geç geliyo galiba ne iş yapıyo kii???

kızlar evde sorunlar vardı bayadır goremedım...
adetim olmadı 18inde idi test yapmaya korkuyrm gene negatif cıkar diye bugunde evlılık yıldonumum.... ne yapsam ki ?

kızlar evde sorunlar vardı bayadır goremedım...
adetim olmadı 18inde idi test yapmaya korkuyrm gene negatif cıkar diye bugunde evlılık yıldonumum.... ne yapsam ki ?
kız daha ne bekliyorsun kaç gün geçmiş üzerinden hadi kocişine evlilik yıldönümünde güzel haberler verirsin inşallah...

ay canım sen hamilemisn? cok sevındım adına... nasıl oldu anlatrmsn ben takıp edemedım ya..sayfalar uzamiş gtmiş
evet canım hamiş oldum bu ay. Biraz sıkıntılı geçti ama normal gebelik olduğunu anladık şükür. Cumartesi de kesemizi görmeye gideceğiz. Darısı senin ve isteyen herkesin başına tez vakitte canım...

yok bitanem simdi yaptm tek cızgı cıktı oda C ve Tnin ortasında gene negatif oldu.... ama ilk ıdarrim degil bide kahvaltı ettiydi etkisi olablrmi? canım sen nasıl yaptn solermısn cok uzuldm oturp aglıycam

yok be bitanem ben gene kalamadım... fartutal alıp icsem mi ki? doktr ic gel dediydi negatf cıkarsa tedavine baslarz dedıydı sizce ne yapcak bana.... off ya sigortamda yok bu ay napcm ne kdr tutcak bide o var.. gercktn cok uzuluyrm napsm bilmiyrm.. serapcim sen sogan kurumu yaptın yksa baska bi şeymi nasıl hamiş kaldın?

ben bu ay birşey yapmadım canım soğan kürü yapacaktım doktor kist iltihap yok deyince yapmadım ama bol bol yaş incir yedim.doktor yumurtaların çok iyi demişti. ama yumoş zamanlarını da pek iyi değerlendiremedim kocişten ayrılmak zorunda kalmıştım...pek ümitli değildim aslında ama veren mevlam veriyor..Dilerim en kısa zamanda sizlerde bebiş müjdesi verirsiniz..

reglim yaklaşıyor karın ağrısı çekiyorum aspirin alsam sorun olur mu ...sanırım hamile değilim ama yine de acaba mı diyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…