- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.881
Artık stres falan kalmadı şuan savaş baltalarımı çıkardım bu ay kapandı benim için zor görür beni o
valla bi ay çabuk geçmiyo iyi düşün. Yarın öbür gün affedersin kocişini ama bi ay beklemen gerekir ben karışmam :)
affetsemde kaçtı tren zaten yatakta lazım değil bi ay
Iyi ozaman şekerim o beklesin bi ay yumoş günü affedersin...
canım erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ki sadece regl döneminde bu ayda olmadı mı demesini biliyorlar sadece. Biliyorsun bu ay 350 km.lik yolu teptim geldim yumoş zamanının bir kısmını değerlendirelim diye beyefendi eve kadar geliyor aşağıda bakkal var bizim evin altında orada saat 1'e kadar oturuyorlar komşularla kafamı duvarlara vurasım geldi kavga ettik biliyon bizim gibi düşünmüyorlar sadece fedakarlık bizden oluyor sanki sadece bebişi biz istiyormuş havası yaratıyorlar...çok kızdım esas tavrına kızdım ya sinirden ağladım ben doktora bile gittim var mı bi sıkıntı acaba diye niye uğraşıyosam ...
canım erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ki sadece regl döneminde bu ayda olmadı mı demesini biliyorlar sadece. Biliyorsun bu ay 350 km.lik yolu teptim geldim yumoş zamanının bir kısmını değerlendirelim diye beyefendi eve kadar geliyor aşağıda bakkal var bizim evin altında orada saat 1'e kadar oturuyorlar komşularla kafamı duvarlara vurasım geldi kavga ettik biliyon bizim gibi düşünmüyorlar sadece fedakarlık bizden oluyor sanki sadece bebişi biz istiyormuş havası yaratıyorlar...
Artık yumoş takibi yok hasbam çok iyi biliyo ya doğru günü o hesaplıyacak o günü...
tamam tatlım sen daha fazla sinirlenme kociş gelince döversin falan.. ben de gidiyim biraz çamaşır bulaşık takılıyım.. her topic mi böle bilmem. ben burayı çok sevdim kalkamıyom başından başka yere girmiyom. sonra birikiyo işler. hadi Allaha emanet..yarın öbür gün haberdar ederim tabloda adımın karşılığını yazarız :) inşallah hamiş yazarızzzzzzzzz
oğlunuz istemiyor deseydin..o da tek kişiyle olmuyor malesef. neyse canım üzme kendini umarım bu ay tutturmuşsundur...Aynen işte bende tam o hava yüzünden diyorum ki sadece ben istiyosam bu bebeği vazgeçtim istemiyorum artık, dün bide kayınvalide 1 yıl 2 aylık evliyim yine de direk sormadı allah razı olsun dolaylı yolla hadi artık dedi, eğer bi daha olursa diycem oğlunuza sorun ..
tamam tatlım sen daha fazla sinirlenme kociş gelince döversin falan.. ben de gidiyim biraz çamaşır bulaşık takılıyım.. her topic mi böle bilmem. ben burayı çok sevdim kalkamıyom başından başka yere girmiyom. sonra birikiyo işler. hadi Allaha emanet..yarın öbür gün haberdar ederim tabloda adımın karşılığını yazarız :) inşallah hamiş yazarızzzzzzzzz
oğlunuz istemiyor deseydin..o da tek kişiyle olmuyor malesef. neyse canım üzme kendini umarım bu ay tutturmuşsundur...
Aynen işte bende tam o hava yüzünden diyorum ki sadece ben istiyosam bu bebeği vazgeçtim istemiyorum artık, dün bide kayınvalide 1 yıl 2 aylık evliyim yine de direk sormadı allah razı olsun dolaylı yolla hadi artık dedi, eğer bi daha olursa diycem oğlunuza sorun ..
öyle canım sen elinden geleni yapacaksın gerisini mevlama bırakacaksın hayırlısı ise verir değilse hayırlı zamanda verir ben buna inanırım.Sen işte de kızmışsın azcık gez dolaş bugün erken gitme eve kafanı dağıt.sonra eve gidersin...yok canım dininmizde önce elinden geleni yapcan sonra tevekkül dua edecek bişey yapmadım bile ,ayy nasıl sinirliyim anlatamam iştede biri kızdırdı şuan zor tutuyom kendimi inan ağlamamak için....
ay kayınvalide deme. benmki de sorup duruyo 3 aydır istiyoz dedm artık . hafta sonu beraberdik yere oturma koru kendini sen dedi. ben de dedim yok ki bişe kahverengiler geldi diye.. aaa dedi bu ay da olmazsa doktora gidelimm ...dedim gtiim ben doktora 6 ay normal dedi dedim
acaba kendilerinin hemen olmuş mu sormak lazım...ay kayınvalide deme. benmki de sorup duruyo 3 aydır istiyoz dedm artık . hafta sonu beraberdik yere oturma koru kendini sen dedi. ben de dedim yok ki bişe kahverengiler geldi diye.. aaa dedi bu ay da olmazsa doktora gidelimm ...dedim gtiim ben doktora 6 ay normal dedi dedim
öyle canım sen elinden geleni yapacaksın gerisini mevlama bırakacaksın hayırlısı ise verir değilse hayırlı zamanda verir ben buna inanırım.Sen işte de kızmışsın azcık gez dolaş bugün erken gitme eve kafanı dağıt.sonra eve gidersin...
kendi kendime gezsem iyice sıyırırım ben düşündükçe, gider biraz görümcemin oğlanla takılcam, kayınvalidemler fındıkla uğraşıyo onların yanında oturururm...
Yok mu arkadaş falan keşke orada olsaydım da neydi şu denizin kenarında ki çay bahçeisnin simi oraya gidip sesi dinleseydik keşke galeta mıydı neydi kız öyle kodlamıştım unuttum yine
git csanım eve de geç git kocişin merak etsin seni anlasın hatasınıganita face deki eklediğim resimler ordan , yok canım dost diyeceğim kimse yok sayılır , hamiş bi arkadaşım var oda 2 düşük yaşadığı için dışarı çıkmıyo p.tesi ondaydım zaten bugünde giderim belki bak iyi oldu bu fikir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?