Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

amin canım doğurupta sokaklara atmakla olmuyor işte herşeyiyle ilgilenmek mesele insan gibi yetiştirmek önemli...

Hııı başka bir balıkta açmışlardı bu konuyu..izledim video falan da var idareci de 4 saat öğrenciyi bekletiyor okulda aileye haber vermiyor...

orda da idarecileri ayrı boğacaktım yarebbim normal psikolojide kimse kalmadı memlekette ya , o haberden sonra bizim işyerinde ki arkadaşta kendi başına geleni anlattı, çocuğu kreşten almış yanagına çiçek çizili demiş ay sana çiçek mi çizdiler ne güzel olmuşun falan , eve gittim yüzünü temizledim altında kocaman bir morluk, sorunca düşmüşte o yüzden çocuğu eğlemişler önemli bişey değilmiş, edepsizler bide kapatıyolar saklamaya çalışıyolar gelde düştüğüne inan şimdi çocuğun...

serap kız sende fitil kullandın ya, ben fitil kullanalı adet aralarında ki akıntı varya resmen kesildi, sende de öyle oldu mu...

ya bilmiyorum nasıl öğretmenler bunlar nasıl idareciler...

evet canım bende de kesilmişti. ama hamişlikte yine arttı. ve acayip akıntı var şu an normal mi bilemem ama bazen kendimden şüphe etmeye başlıyorum
serap kız sende fitil kullandın ya, ben fitil kullanalı adet aralarında ki akıntı varya resmen kesildi, sende de öyle oldu mu...

test yapmaya korkuyorum kızlar yine tek çizgi göreceğim diye testte yok kociş ben üzülüyom diye çöpe atmışş yaa tabi gelir gelmez çemkirdim niye atıyon diye yarın eczaneden alıp doldurcamm

yelkenler fora ....yelkenler fora....

çıkarken kapatıyodum teli konumuyodum sinirim geçene kadar konuşmuyodum , ama evlenince konuşyom el mecbur aynı evde olmuyo, ama suratım asılır bi kaç laf sokarım dayanamam hemen yelkenleri indirmiycem ama şimdi koşudan geldi ya bana çiğ köfte getirmiş üstüne pazar günü rize kalesine kahvaltıya götürcekmiş ben tadında bırakmalıyım bu kavgayı yoksa benimki yan çizebilir

hadi kahvaltıyıda aldın kız sizde boztepe vardı orada yapmıştık kahvaltıyı şehir ayaklarının altındaydı ve süperdi..

hadi kahvaltıyıda aldın kız sizde boztepe vardı orada yapmıştık kahvaltıyı şehir ayaklarının altındaydı ve süperdi..
oraya annemlerle geldiğimizde kandırmak için götürmüştü inşallah bi aksilik çıkmazsa dedi inşallah olur çok bunaldım bugün işyerindede kızdımya boğulcam sandım bi an ...

hosbulduk sekerim seni takip ettimm
gözün aydıın serapcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşaallaahhh
bende listeye bakıyodum tanıdık varmı diye
takipte kal canım var tanıdık meltem burda yaşamım yasemin orkide bizim kızlar topik sessizleşince bu trafa doğru geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…