- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.921
amin canım doğurupta sokaklara atmakla olmuyor işte herşeyiyle ilgilenmek mesele insan gibi yetiştirmek önemli...okudum haberleri, biyokimyadan gelen sonuçlara göre hamile değilmiş, ama 2 tane çocuk anasız kaldı sırf egolu bencil çocuk yetiştirmekten allahım edepli çocuklar yetiştirmeyi nasip et saygısız şimdiki gençlik yaa ..........
yelkenler fora ....yelkenler fora....ona kızdığımda ya edepsiz tosba ya şişman rambo diyom pis ya sinir ediyo bazen ama seviyom pisliği işte ....
Hııı başka bir balıkta açmışlardı bu konuyu..izledim video falan da var idareci de 4 saat öğrenciyi bekletiyor okulda aileye haber vermiyor...
ya bilmiyorum nasıl öğretmenler bunlar nasıl idareciler...orda da idarecileri ayrı boğacaktım yarebbim normal psikolojide kimse kalmadı memlekette ya , o haberden sonra bizim işyerinde ki arkadaşta kendi başına geleni anlattı, çocuğu kreşten almış yanagına çiçek çizili demiş ay sana çiçek mi çizdiler ne güzel olmuşun falan , eve gittim yüzünü temizledim altında kocaman bir morluk, sorunca düşmüşte o yüzden çocuğu eğlemişler önemli bişey değilmiş, edepsizler bide kapatıyolar saklamaya çalışıyolar gelde düştüğüne inan şimdi çocuğun...
serap kız sende fitil kullandın ya, ben fitil kullanalı adet aralarında ki akıntı varya resmen kesildi, sende de öyle oldu mu...
öyle canım bir eğitim bozulmamıştı çok şükür onu da hallettiler. Ben diyorum bu günler iyi günlerimiz daha neler göreceğiz neler...rezillik diz boyu kızçeler
ben kocişten gizli gizli zulalıyordum..test yapmaya korkuyorum kızlar yine tek çizgi göreceğim diye testte yok kociş ben üzülüyom diye çöpe atmışş yaa tabi gelir gelmez çemkirdim niye atıyon diye yarın eczaneden alıp doldurcamm
ben kocişten gizli gizli zulalıyordum..
ben benim çamaşırların altına saklıyordum...benim ki ev karısı gibi anacım her yeri karışştırıyo testleri açıyo okuyo en sonunda baza altında saklıcamm o derece yani
yelkenler fora ....yelkenler fora....
hadi kahvaltıyıda aldın kız sizde boztepe vardı orada yapmıştık kahvaltıyı şehir ayaklarının altındaydı ve süperdi..çıkarken kapatıyodum teli konumuyodum sinirim geçene kadar konuşmuyodum , ama evlenince konuşyom el mecbur aynı evde olmuyo, ama suratım asılır bi kaç laf sokarım dayanamamhemen yelkenleri indirmiycem ama şimdi koşudan geldi ya bana çiğ köfte getirmiş üstüne pazar günü rize kalesine kahvaltıya götürcekmiş ben tadında bırakmalıyım bu kavgayı yoksa benimki yan çizebilir
oraya annemlerle geldiğimizde kandırmak için götürmüştühadi kahvaltıyıda aldın kız sizde boztepe vardı orada yapmıştık kahvaltıyı şehir ayaklarının altındaydı ve süperdi..
deryacım hoşgeldin kız , bak serom hamişş
takipte kal canım var tanıdık meltem burda yaşamım yasemin orkide bizim kızlar topik sessizleşince bu trafa doğru geldikhosbulduk sekerim seni takip ettimm
gözün aydıın serapcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşaallaahhh
bende listeye bakıyodum tanıdık varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?