- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.941
bende şu an boğulmak üzereyim...oraya annemlerle geldiğimizde kandırmak için götürmüştüinşallah bi aksilik çıkmazsa dedi inşallah olur çok bunaldım bugün işyerindede kızdımya boğulcam sandım bi an ...
amin canım amin...hosbulduk sekerim seni takip ettimm
gözün aydıın serapcım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşaallaahhh
bende listeye bakıyodum tanıdık varmı diye
bende şu an boğulmak üzereyim...
amin canım amin...
canımı sıktılar ağlamak istiyorum ya insan milleti neden bu kadar nankör olur ki...ne oldu hayırdır niye boğuluyon kızz
canımı sıktılar ağlamak istiyorum ya insan milleti neden bu kadar nankör olur ki...
canımı sıktılar ağlamak istiyorum ya insan milleti neden bu kadar nankör olur ki...
Şimdi uzun mesele. Görev yaptığım yerde iki kadrolu öğretmeniz. müdür yetkililik bende. Okula hizmetli hademe alımı vardı tamamen bizim dışımızda gerçekleşiyor işkura başvuruyor olmak isteyen bizde istekte bulunuyoruz kaymakamlıkla işkur görevlendirip yolluyor okula. Bende köyün muhtarına haber ettim bak böyle böyle bir durum var yapmak isteyenler başvursun. b,ir tane çok ilgili velimiz var diğer velilere göre. o da başvurdu. Hııı gönlümüz ondan yana idi çıkmasında. Köyden biz iki kişi başvurdu zannediyoruz ki açıklandı adamın yüzünü dahi gördüğüm yok pazartesi nasipse göreceğim göreve başladığında ona çıkmış. Şimdi o ilgili veli açmış bana telefon ağzına geleni saydı. Bundan sonra okul için taş üstüne taş koymayacakmış yardım etmeyecekmiş( sanki ne yardım ettiyse) ben isteseymişim olurmuşta ben istememişim de. Çocuklarını okuldan alacakmış ilçeye gönderecekmiş falan da filan. Artık bende telefonu kapatırken bak abim sen nasip diye birşey var bilir misin? Demek ki o iş o adamın nasibiymiş. Bana kaldırdı o adamın çalışacağını zannediyor musun? ya ben adamı tanımıyorum ki nasıl kişilikte olduğunu bileyim. sadece bana hocam okulun karşısında boş ev varya orası bizim okula yakın olmak için oraya taşınacağım dedi. benimde hoşuma gitti bu adam çalışacak ki okulun yanına taşınıyor. Hııı zaten ben şartlarımı sunacağım eğer çalışırsa başımın üstünede yeri var yok her işi ben yyapacaksam boşu boşuna para almadın dedim. Zaten ben pazartesi geldiğimde sesleyeceğim adamı gelsin konuşalım diye..... Ay sinirimden başımı duvarlara vuruyorum ya. bana ne sanki babamın oğlu da ben onu yaptırmışım da onu istemem,işim...ne oldu dökül bakalım dök dök rahatla bakam dinliyoruz seini
hayırlısıyla bir nasibimi kaldırsa mevlam şuradan sıkıldım artık kendini bilmezlerle uğraşmaktan..canım hiç bir şeyi aldırış etme üzme kendini de bebeğinide artık sen iki canlısın kendine de bebeğinede dikkat et dışarıya kulaklarını tıka gözlerini yumm biliyorum bunu yapmak çok zor ama yapmak zorundasın
test yaptın mı canım:26::26::26::26::26::26:
yapmadım ben kociş ben yokken testleri atmış çöpe yarın alacağım ya idrar yaptırırım yada kana giderim yarın eltimin doğdu mevlidi ondan sonra gider yaptırırım size de olumlu yada olumsuz artık ne olursa geri dönüş yaparımm
yapmadım ben kociş ben yokken testleri atmış çöpe yarın alacağım ya idrar yaptırırım yada kana giderim yarın eltimin doğdu mevlidi ondan sonra gider yaptırırım size de olumlu yada olumsuz artık ne olursa geri dönüş yaparımm
valla ya sanki yapmak zorundayım da ben isteseymişim olurmuşta ben istememişim.Ya kaymakam sanki benim lafımla hareket edecek ne kadar cahil düşünce yaaa.üzülme şekerim boğulmaya değmez. benim de bu sabah girdim bismillah veli içerde benim kızım 3 haftadr aynı yerde oturyoilk toplantımda da dedm sakın bu tür şeylerle gelmeyin.. kadının oğlu da gecn yıl bendeydi kurtulamadm gitti. var böleleri.
canım senim inşallah güzel haberlerle gelirsin..fazla akıntın olması çok iyi..bence en büyük belirti akıntı.. herkeste farklıdır belki ama bende su gibi hafi beyaz akıntı olmustu..hala da oluyor aslında..
serapcım sen napıyosun var mı gelsme?
gamzecim senin bat ne zamandı?
canım senim inşallah güzel haberlerle gelirsin..fazla akıntın olması çok iyi..bence en büyük belirti akıntı.. herkeste farklıdır belki ama bende su gibi hafi beyaz akıntı olmustu..hala da oluyor aslında..
serapcım sen napıyosun var mı gelsme?
gamzecim senin bat ne zamandı?
valla ya sanki yapmak zorundayım da ben isteseymişim olurmuşta ben istememişim.Ya kaymakam sanki benim lafımla hareket edecek ne kadar cahil düşünce yaaa.
benim bat yarın ama hep erken gelirdi çok nadir gec geldiği de oldu o nedenle beklemedeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?