- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.961
inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım..test varsa idrarda görünebilir bence yapın artık bişeler
yok canım herhangi bir gelişme sadece uyuyorum akşama kadar gerçi bugün hiç uyumadım desem yalan olur öğle arası yine daldım sonra hatırladım uyuduğumu.Cumartesiyi bekliyoruz işte keseyi görmek için. İnşallah bir sorun çıkmaz da bebişim benimle olur...
iki öğretmeniz canım geçen sende de bendeydi müdür yetkililik o yüzden bana verdiler yine. Ama büyük bir ihtimal bırakırım zaten bebişim de geldi bu stresi çekemem ben...takmıyoruz aman salla.. müdür yetkili olmak zordur ama ya kaç öğretmen var okulunuzda?
ben test almıom ya hemen yapmak istyom diye bat gecsin diye bekliom ama yarın alırım heralde... karbonat testi yaptım gecen hafta o dibe çökünce isteğim de kalmadı pek üff bilmiyorumm
senin değerin düşükmüş canım doktor benim ki cumartesi 6000 civarında olur üstten görürüz dedi.Korkma canım yükseliyor bende çok korktum günde üç kere bile kan verdim kollarım delik deşik oldu doktorum da kızdı hatta.Biraz zamana bırak hocam neden bu kadar takıntılısın dedi bana güven dedi artacak değerin ki normalde iki kat artması gerekiyormuş 48 saatte benim ki ikiden fazla katladı hep canım şükürler olsun sen korkma yeter..canımm inşallah keseyi de görüp rahatlarsın biraz..bende çok korkuyorum..yarın kan vercem..en son 3 gün önce yaptırmıstım 117 idi.yarın 400 küsürlerde olursa iyi olmus olacak sanırımüsütünce sağ kasığım ağrıo onu fark ettim,dikkat et sende kendine..
yav bide eksili meksili yemeklerden konusmayın Allah askına canım çekio.kısır yiyemedim hala aklımda
senin de mi eltin yeni doğum yaptı benim de :) soranlara sıra ben de diyorum ama bakalım inşallah sıra bizdedir
iki öğretmeniz canım geçen sende de bendeydi müdür yetkililik o yüzden bana verdiler yine. Ama büyük bir ihtimal bırakırım zaten bebişim de geldi bu stresi çekemem ben...
hem birinci sınıf hem müdür yetkililik hem hamişlik hemde öyle insanlarla uğraş.doğum öncesi izni kullanmayıp doğum sonrasına atayım diyordum ama yok anacım ben dayanamam bunlara iki ay önce kaçmak daha iyi bence...mantıklı...kadrolu iki öğretmen deyince başka var mı acaba dedimdi. birinci sınıf aldık stres çok fazla zaten...
doğurdu 43 gün oldu ama yaptığına pişman oldu hazır değilmiş uykusuz geceler başlayınca zor geldi gecen sene eylülde evlendi kasımda hamile kaldı nasıl oldu anlamadık bende 3 aydır adamı çarpa çarpa adam çarpık oldu bizde tık yok bakalım bu ay ümidim var gibi ama bilmiyom hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
senin değerin düşükmüş canım doktor benim ki cumartesi 6000 civarında olur üstten görürüz dedi.Korkma canım yükseliyor bende çok korktum günde üç kere bile kan verdim kollarım delik deşik oldu doktorum da kızdı hatta.Biraz zamana bırak hocam neden bu kadar takıntılısın dedi bana güven dedi artacak değerin ki normalde iki kat artması gerekiyormuş 48 saatte benim ki ikiden fazla katladı hep canım şükürler olsun sen korkma yeter..
aa bizim eltiler hızlıbizimkiler 2 yıl oldu evleneli ama hemen kalmış onun da korunmayı bırakınca. darısı bize artık hayırlısıyla...
bilmiyorum canım değerlerden ben birşey anlamam ama 6 haftalık olamam 17sinde son hastalığımın başlangıcı 24de bitti.5 haftalık falandır...maşallah
sen kan verme işini hakkaten abartmıssın ,ama kaybetme korkusu çok kötü bise..bende yasadım onu,halada yaşıorum..ya düserse,ya yükselmemisse..
bende değer tablosuna baktım da yarın 700 lerde olması gerekior,yanlıs yazmısım..
sen benden 1 hafta öndesin sanırım çünkü değerlerin öyle görünüor ,yani benim son bat ın üzerinden 31 gün geçti,ben 5 sen 6 haftalıksın sanırım,ya da ben 4 ,sen 5
ben bu haftaya göre 5 haftamdayım ama pazar günü 6 haftaya girmiş oluyorum...
benim kide atıyor sürekli sayfadanbenim bilgisayara bise oldu,yine bir sayfada takıldı kaldı..son yazdıklarınız okuyamıorm
görüşürüz canım bende kaçar...kızlar görüşürüz iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?