Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ayyy ne çok gezdim bugün...acil bir çekim çıktı..onunla uğraştım..iyi de oldu..makineme dokunmuş oldum sonra uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma gitiim.kısır yaptı bana.. ne çok yedik yeni geldim eve..kociş pizza söylemiş kendine..oyyyy

günaydın kızlar

canım hiç sıkıntıya girme kendini bilmezler için , demişsin diyeceğini biz seçmiyoruz kaymakamlık seçiyo diye , hiç erkenden doğum izninede ayrılma sen haziran da doğurcan zaten nisandan sonra yoklar diyosun otur köy evi serin serin 3 hafta kalada doğru maraşa , doğumdan sonra bebişinle olmak daha önemli , inşallah şu 6 ay yasası çıkar yılbaşına da bebeişlerimizden erken ayrılmak zorunda kalmaz çalışan anneler...

ohh afiyet bal şeker ossun, herifede hazır pizza kötü karı nolcakk hele dün hiç görünmedin ösletme kendini zilli :

valla dün acayip sinirliydim canım diğer öğretmen arkadaşı da aradım o da sinirlendi. kendilerini ne zannediyorlar dedi. kociş geldi kocişte ne takıyon kafaya nereye gidiyorsa gitsin ne yardım etti ki bundan sonra da etmezse çok birşey değişmeyecek dedi...

gez anacım gez.bende bu kız nerde bugün dedim...

bencede takma şuan duygusalsın anlıyoz ama abartma üzüldüğünü anlamasın bebişin değmez ya .....

nasıl kuruluk kızım çuvalı önüne koy hepsini ye demiyoruz , bi taraftan su tüketcen zaten , ağzına atcan miden bulandıkça sadece...
ya benim bağırsaklar biraz tuhaf anlatamam bunu sana iki kere çeşmeden su içtim...Şimdi karın ağrısından ölüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…