- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #4.981
neyse benim de kociş bir 10 dakikaya gelirmiş...Sen yarın test yapacak mısın canım...?kimse konuşmuyo ya geçmişi okuyoalr yada başka yerde geziniyorlar
neyse benim de kociş bir 10 dakikaya gelirmiş...Sen yarın test yapacak mısın canım...?
kırmızılar gelmez bebiş gelir inşallahkırmızılar gelmezse evet yapacağımm
kırmızılar gelmez bebiş gelir inşallah
İnşallah canım inşallah bebişin seninledir ve de sen de patlatırsın yarın müjdeyi...inş canım dua edin bana hamişlerin duası kabul olurrr bebeğim benimle olsunnn
hem birinci sınıf hem müdür yetkililik hem hamişlik hemde öyle insanlarla uğraş.doğum öncesi izni kullanmayıp doğum sonrasına atayım diyordum ama yok anacım ben dayanamam bunlara iki ay önce kaçmak daha iyi bence...mantıklı...
ayyy ne çok gezdim bugün...acil bir çekim çıktı..onunla uğraştım..iyi de oldu..makineme dokunmuş oldumsonra uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma gitiim.kısır yaptı bana.. ne çok yedik yeni geldim eve..kociş pizza söylemiş kendine..oyyyy
valla dün acayip sinirliydim canım diğer öğretmen arkadaşı da aradım o da sinirlendi. kendilerini ne zannediyorlar dedi. kociş geldi kocişte ne takıyon kafaya nereye gidiyorsa gitsin ne yardım etti ki bundan sonra da etmezse çok birşey değişmeyecek dedi...canım hiç sıkıntıya girme kendini bilmezler için , demişsin diyeceğini biz seçmiyoruz kaymakamlık seçiyo diye , hiç erkenden doğum izninede ayrılma sen haziran da doğurcan zaten nisandan sonra yoklar diyosun otur köy evi serin serin 3 hafta kalada doğru maraşa , doğumdan sonra bebişinle olmak daha önemli , inşallah şu 6 ay yasası çıkar yılbaşına da bebeişlerimizden erken ayrılmak zorunda kalmaz çalışan anneler...
gez anacım gez.bende bu kız nerde bugün dedim...ayyy ne çok gezdim bugün...acil bir çekim çıktı..onunla uğraştım..iyi de oldu..makineme dokunmuş oldumsonra uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma gitiim.kısır yaptı bana.. ne çok yedik yeni geldim eve..kociş pizza söylemiş kendine..oyyyy
valla dün acayip sinirliydim canım diğer öğretmen arkadaşı da aradım o da sinirlendi. kendilerini ne zannediyorlar dedi. kociş geldi kocişte ne takıyon kafaya nereye gidiyorsa gitsin ne yardım etti ki bundan sonra da etmezse çok birşey değişmeyecek dedi...
gez anacım gez.bende bu kız nerde bugün dedim...
irem mide bulantılarım başladı kız bu kadar erken başlar mıydı ya?bencede takma şuan duygusalsın anlıyoz amaabartma üzüldüğünü anlamasın bebişin değmez ya .....
irem mide bulantılarım başladı kız bu kadar erken başlar mıydı ya?
irem mide bulantılarım başladı kız bu kadar erken başlar mıydı ya?
tabi ki başlar , atıştır bakalım açıktan mı anlıyalım
patates haşla , tuzlu çubuk koy başucuna sabah kalkar kalkmaz at 2 tane ağzına
ya sabah kalktım tuzlu peynir attım ağzıma ama halen devam ediyor...Çubek atayım ağzıma olmazsa..
o da kuruluk yapmaz mı canım ya..Bir yeri yaparken diğerini yıkmayalım...mesajı düzenlememe yetişemedin heralde iş yerinde kide beyaz leblebi yiyo ,
o da kuruluk yapmaz mı canım ya..Bir yeri yaparken diğerini yıkmayalım...
ya benim bağırsaklar biraz tuhaf anlatamam bunu sana iki kere çeşmeden su içtim...Şimdi karın ağrısından ölüyorum...nasıl kuruluk kızım çuvalı önüne koy hepsini ye demiyoruz, bi taraftan su tüketcen zaten , ağzına atcan miden bulandıkça sadece...
ya benim bağırsaklar biraz tuhaf anlatamam bunu sana iki kere çeşmeden su içtim...Şimdi karın ağrısından ölüyorum...
ben çubuğa devam edeyim ilaç istesem mi doktordan ya korkuyorum da ilk 3 ayda pek önermiyorlar ilaç falan..ishalsen beyaz leblebi iyi gelir ama kabızsan kötü benden demesi en iyisi leblebiyi menüden çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?