- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.101
gitsin şekerim. bak benim kociş polip var dedikleri halde bu ay da olmazsa ben de gidiym bari dedi şimdi. yiğidi öldür hakkını yeme
gitsin isticem bu ay ..ben 3 defa kontrole gittim.o da gitsin.
gitsin şekerim. bak benim kociş polip var dedikleri halde bu ay da olmazsa ben de gidiym bari dedi şimdi. yiğidi öldür hakkını yeme
napacaksın peki bat ne zamandı senin?
sizce eşimle beraber gitmem gerekir mi?siz gittiniz mi?
hadi batın bugünmüş test al da yap bakalım ne çıkacak...test yapıcam doktora gitcem doktorum gidiyo çnkü başka biyere.gebe gelirsin inşallah demişti. inşallah öyle olur bakalım.
sizce eşimle beraber gitmem gerekir mi?siz gittiniz mi?
hadi batın bugünmüş test al da yap bakalım ne çıkacak...
test yapıcam doktora gitcem doktorum gidiyo çnkü başka biyere.gebe gelirsin inşallah demişti. Inşallah öyle olur bakalım.
eczane uzak mı ya git kapta gel bi tane...
İki tane al birini şimdi birini sabah yaparsın wcye çıkmadıysan sorun yok şimdi de yapabilirsin testi..alıyım da sabah yapıyım.şimdi mi yapıyım? sen nezaman yaptındı?
iki tane al birini şimdi birini sabah yaparsın wcye çıkmadıysan sorun yok şimdi de yapabilirsin testi..
kız git al da gel çabuk bak uykum geldi bekliyom burada pc başında uyurum...ya araba bende ama eve girdim şimdi çıkmak zor geliyo. şimdi iyi çıkar mı diyosun? bak alıcam...
Ne işi kız nasıl sabırlısın yaww...beni bekleyin anacım ozaman... azcık ev işi yapıyım şimdi hamile olduğumu falan öğrenirim ya da tersi ozaman canım iş istemez :) sonra gidiyim geliyim. eşime söleme planlarınızı alabilirim
beni bekleyin anacım ozaman... Azcık ev işi yapıyım şimdi hamile olduğumu falan öğrenirim ya da tersi ozaman canım iş istemez :) sonra gidiyim geliyim. Eşime söleme planlarınızı alabilirim
şaka yapıyo herhalde...anacım nasıl sabırlı ya ben de lekelenme olduğu halde sabah kalktım etst yaptım...Hamileysen ne işi delimidir nedir, git al gel şu testi ...
şaka yapıyo herhalde...anacım nasıl sabırlı ya ben de lekelenme olduğu halde sabah kalktım etst yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?